10 маловідомих фактів про серію

Вже 10 років тому вийшов останній епізод найбільш успішної телевізійної серії в історії.

6-й фото з коментарями через BBC

1) Головною музичною темою серії стала «Клібний блискучий щасливих людей» РЕМ.

Використовувана в пілотному серіалі, коли в серії ще планується називати «Друсь, як нам», але пісня була замінена на «Пуш я б там для тебе» – вона була написана творцями телевізійного шоу Марти Кауфманом і Девідом Кране, і виконав пісню The Rembrandts.

(2) Девід Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow і Матвія Перрі були настільки мало відомі в США в 1994 році, що газети спробували просувати серію за рахунок Courtney Cox, що говорять про її роль в серії Family Ties і флотуючий вигляд в кліп Bruce Springsteen.

По суті, Джой і Моніка були спочатку бачили як первинна пара.

творець серіалу Марта Кауфмана, пояснив його таким чином: «Ми просто думали, що вони були sexiest пара. й

(3) Матт ЛеБланк мав $11 у кишені під час вибору.

Його ніс був злегка пошкоджений, результат падіння в п'яний стан ніч до. Він потрапив на туалет.
Коли вони дали свій перший Paycheck, Courteney Cox, який грав Моніка, відсвяткував його, купивши Porsche. LeBlanc пішов і мав обід.

Хлопці, коли прийшли до мене, я слухав для чотирьох шоу одночасно. Три інших не вдалося. Я мав $11 у моїй кишені, коли я отримував. Я слухав її шість разів. Все було дуже незрозумілим з цією роллю, він сказав.

(4) Роль Гунтера без слів. Символ не мав назви до другого епізоду.

Актор Джеймс Майкл Тілер отримав це, тому що він працював в кав'ярні і знав, як обробити кавову машину.

Він не кинув протягом перших сезонів.

«Я мав кілька робочих місць, але коли вони почали робити друзі, я працював в кафе в Лос-Анджелесі під назвою «Burgeois Pig», - сказав Тимлер.

Я був барменом, але я взяв участь в роботі, які я іноді кинув чоловіка, який потім працював молодшим у Друзі. Він назвав мене і сказав: «Погляд, ти працюєш в кафе, і ми отримали кав’ярню на цьому новому проекті, шість епізодів». Це називається друзі. Як ви хочете, просто раз на тиждень? І вони платили мені, як $ 45 в день, Тихлер згадав.

(5) Сувені Кокс і Дженніфер Аністон завжди замовили той же обід протягом 10 років, Салат Коб.

"Чому салат отримав мене, але це завжди було найпростіше сказати: Я так само, як і її," Кокс, прийнята на Oprah Winfrey Show перед закінченням серії в 2004 році.
Тим не менш, вона пізніше прийнята до Лос-Анджелеса Times, що це не було точного салату Cobb.

«Для цього салату Дженніфер додано індичку, курча і щось інше. Вона спробувала її поліпшити. Якщо ви вже встигли поїсти щось на протязі 10 років, це добре, правильно?

1 999 р.

(6) Відомий пектр в рамці в дверях Моніка спочатку був дзеркалом, але учасник екіпажу випадково розім'явся.

Прикраса артиста Крайг Гран вирішив, що краще, і залишити кадр на місці.

Вони були молодими, Вони купили меблі на продаж, він сказав.
«Дякую за те, що зараз люди дивляться і скажуть, «Що можна зробити?» Але якщо ви берете на себе кожен конкретний предмет оформлення, ви дізнаєтеся, як це на своєму місці. Це просто те, що Моніка має це, Grand - сказав він.

р.

7) Брюце Вілліс зірвав безкоштовно в трьох епізодах, парі Метью Перрі.

Він ставить з ним, що фільм «Ніні Ярди» виграє в Американському офісі коробки, і завоював бета.

Плата була передана до благодійного фонду.

(8) НБК зробив $70 млн від останнього епізоду Друзів.

Кожен 30-другий рекламний блок коштує два мільйони доларів. Це рекордна ціна для розважального шоу.
Відповіли власники провідних акторів. Від імені всієї зіркової групи та в кінці серії вони отримали мільйон для кожного епізоду.

І приніс вартість кожного ряду до рекорду $10 млн. Ось близько 20 разів вартість середньої серії.

р.

(9) Моне Маркель, реальне ім’я якого було Каті, вже зірвав у фільмі «Епідемія» Вольфганг Петросен.

10) Активи проголосили про серію після її завершення не менше аудиторії.

«Це просто нас зачаровує. Ми були як китайська порцелянова ваза, що кидається в цегляну стіну. Ми літали до неминучого крутіння, - сказав Дженніфер Аністон про останній тиждень зйомок.

«І тоді нам довелося розкидати на мільйони одиниць. Збиток був більш важким, ніж уявлявся, додав Ліса Кудру.
Метт ЛеБланк був менш відправлений, не тільки той, що Джой Tribbiani взяв третину свого життя.

У останньому епізоді, знятому в січні 2004 року, всі шість персонажів залишають Нью-Йорк. Кожна з них починається новий розділ у житті.

"Ми вважаємо, що люди не будуть сумними, щоб сказати, що вони будуть дрібними, - сказав Капуфман.

Остання сцена була знята в Warner Bros. Студії 24.

У другому сезоні відбувся показ фільму «Друзі». Після його завершення сайт був перейменований на сайт «Друзі».