Давайте подивимося на цей звіт про виробництво і намагайтеся вгадати, що це робить.
У Бутані, так, будь-які ідеї?
Сировина для виготовлення паперу. Відварені стебла кип'ятять в котлах, доки вони перетворюються в в'язкість, в'язкість маси. Потім з дерев'яним маллетом, целюлозний гриб розщеплюється на ще менші волокна, після чого він передається далі по стадії.
Жіноча робота, нескінченний і чесний. На даному етапі каніат більш тонкий, сірий паста. У Бутані їжі смачно і багато, тому перше об'єднання на пам'ятці цієї сцени було те, що: «Східний ринок, магазин корейських маринованих щурів». І другий думав: «Чи нема рук?» Завдання жінок полягає в тому, щоб розібрати канав в індивідуальних волокнах і видалити іноземні частинки.
Ми рухаємось. Сплітні клітковини навантажуються в чан, наповнену водою і пелюстками. У руках робітника простягається на каркасі тонкого мату, який накидається решено-квіткова каша. Жінки хутанські намагаються краще: якщо ви поставите свою руку в воді, то практично неможливо захопити масу. На дотик це м'які, тонкі водоростей. Пелюстки додають більше естетичних причин: включення фрагментів диких квітів в папері красива.
Після близько тридцять секунд вода зливається, а тонкий шар залишається на підставі, щось нагадує вологу вату.
Паперові заготовки складаються з «пікселів» і залишають на кілька годин, щоб вода нарешті скляна. Похід на сніданок або щось ... Я єдиний, хто асоціює цей етап з Мадонною? :
У вільний час кожен веселий, як вони можуть.
р.
Так само «паперовий-квітковий» нудний, оскільки місцеві майстри перевертають, готують цілі композитні каструлі, викладають орнаменти з гілок, стебла і суцвіття.
Фінальний етап. Хто в радянських часи займалися фотографією, пам'ятаємо про покарані мрії кожного фотографа – глянцевого! Друки наносилися з вигнутою стороною до гарячого металевого дзеркала, притиснуті тканиною, а через кілька хвилин картка знизилася самостійно - сухий і глянцевий. Коли я був дитиною, я шукав їх і взяв їх. Я. Тут аналогічна ситуація: мокрі «пляшки» наносять на поверхню чавуну, а потім збираються в лотку.
Вихід приблизно такий продукт. Папір просто навколо кута, але це ще одна історія.
через Dima-chatrov