Модель плюс розмір Marina Bulatkina

- Почнемо з номерами. Марина, які параметри у вас є і які розміри відповідають нам слов'янським жінкам?

- Висота 174 см, 102-80-115. У мене є російська розмір 52.

- Як довго ви були в моделювальному бізнесі і як ви потрапили в неї?

- Я активно працюю як модель на 4 роки. 8 років тому я прийшов в Америку, який закінчив Новосибірський державний університет, відділ соціології. У Росії я хотів зробити одяг для себе, так як мало вибору в магазинах. У Нью-Йоркі я пройшов навчання в стиліст, почав працювати час, допомагаючи на набір, і я порадив спробувати як плюс модель. Я пішов на кастингове агентство, і я отримував. Вона вивчала галузь на деякий час, подарувала сина, а потім почала працювати.

до Де ви працюєте зараз? Розкажіть про ваші улюблені проекти, які ви особливо задоволені.

- Нещодавно підписано контракт з моделлювальним агентством MUSE, який знаходиться в ТОП-3 моделей плюс. Тепер я познайомлюся з топ-американськими брендами, летю до Каліфорнії, щоб знімати книгу для компанії мого друга, піти на кастинги, брати участь в зйомки російського інтернет-журналу. Я також працює з НБК, з'являються в модних сегментах з ранку. У Росії я обличчя бренду Svesta.

до Які бренди ви хотіли б працювати?

- Я люблю одягатися самостійно. H&M є одним з улюблених в стилі, їх реклама висить на вікнах в багатьох країнах світу. Про рік тому вони мали велику лінію. Я хочу працювати з брендами, які креативні про процес, вибір місця розташування. Я люблю рух, я хотів би зірвати в відео-рекламі.

до Якість вашого персонажа допоможе вам побудувати кар’єру та нездатні переваги?

- Куріозність і оптимізм! Робота моделі – майстерність фотопоезії, фотогенності плюс позитивна особиста енергія. По суті, моделі дуже подобаються в індустрії моди, адже ми допомагаємо компаніям продавати одяг.

до Наскільки ми знаємо, ви одружені з білоруською. Як ви познайомилися і як він відноситься до того, що ви робите?

до Мій чоловік жив у Білорусі до 15 років. У нас є російський-білоруський словник у разі непорозуміння в домашніх умовах. (Smiling.) Ми зустрілися в Нью-Йорку разом з друзями. Він підтримує свою кар’єру. Він є впевненою особою, і розуміє мої ділові поїздки, зйомки. З кимось з різним підходом, я просто не можу бути навколо. Важко будувати життя разом з людиною, яка не дозволяє виконати себе.

р.

до Якими були ви думаєте ніч перед першою поїздкою до моделювання?

- Я мав дві великі шанси на життя. Перший, Аудит Ford в 2007 році, не вдалося. Я був викликаний інтерв'ю з директором, який я зробив дуже погано, тому що я не повністю розумію, скільки я хотів працювати з ними. Коли я зустрілася з цією професією, я почав спробувати зробити все можливе, щоб знову було інтерв'ю в великому агентстві.

Я отримав запрошення на Muse. Так я переконався в особистому прикладі: якщо ви не змогли в щось перший раз, то потрібно правильно підготувати і використовувати другий шанс - і це обов'язково буде.

до Чи є натяг у спілкуванні та процвітаючи один одному зі звичайними моделями плюсів?

- Ноп. Різні моделі представляють різні типи. Підвіска виникає, коли люди несуть себе і від почуття страху. Ми не боремося за однакову роботу. Для того, щоб жінки потребують різних зображень, які пов'язані з: ми всі різні, як етнічно, так і в пропорціях тіла. Кожна жінка унікальна і вона її краса.

до У чому б ви зрозуміли, що ви дійсно гармоніювали з вашим внутрішнім і зовнішнім виглядом?

- Я завжди був великий малюк, лиж, але я завжди мав відчуття, що я любила себе. Моя мама надихнула мене, навчила мене прийняти себе і любити своє тіло. Дуже важливо показати наші діти, які ми любимо себе. Діти приймають цей підхід і навчаються лікуватися з любов'ю і повагою.

до Яку освіту ви отримали у вашій країні і був корисним для вас в Америці?

- Я соціолог по навчанню. Я не збираюся працювати за фахом, але я використовую навички аналізу інформації, які я даю в інституті щодня. Я завжди доводжу до кінця, спостерігати та аналізувати соціальні процеси, поведінку людей. Я думаю, що освіта дуже важлива, особливо фундаментальна. Вчить Вас думати і вивести логічні висновки.

до Що таке звичайний день в житті?

до Ми не маємо фіксованого графіка. Ми можемо працювати 5 днів на тиждень або ні, в залежності від того, чи є ваша дитина. Якщо я «резервований» для роботи, я не отримую ніч – іноді маю бути на іншому боці міста 7 ранку, оскільки зйомки зазвичай починається рано.

У день заливки я збираю сина до школи вранці і поїду до Манхеттена на зустрічі, запустивши в моє агентство на перервах, познайомлюся з друзями за каву. Увечері я люблю спорт або провести час з родиною. Я намагаюся витрачати свої безкоштовні дні як корисні і продуктивні, як це можливо: отримувати готовий до роботи, дивитися нові тенденції, читати щось корисно або грати в спорт.

17083.00 Р

до Розкажіть про нюанси роботи в агенції. Чи існують будь-які точки у договорі, що модель погоджується дотримуватися тривалості співпраці?

до Ми прагнемо працювати виключно або не з конкретним агентством, а також проводити всі переговори з клієнтами. Про те, як виглядати модель – це все, що стосується договору. Договір є юридичним документом, але це не гарантує роботу, але тільки підтверджує представлення інтересів моделі.

до Який образ краще відчути перед камерою?

- В будь-який час екіпаж весело. Я люблю сукні, купальники, як справжня слов'янська жінка любить високі підбори (американці завжди дивують, як російські дівчата можуть витрачати весь день на шпильки?). Я особливо тривав, коли ми знімаємо принцеси сукні - Американські школярі зносили їх на випуск, я відчуваю себе як Барбі в них. (Smiling.)

до Що ще, крім округлих форм, слід помітити модель плюс розмір?

до Щоб помітити, ви повинні бути активні. Якщо ви перебуваєте вдома, ніхто не помітить вас. Ми повинні розвивати зв’язки з агентами, фотографами, компаніями. Почати ваші сторінки в соцмережах - тепер навіть це вважається, тільки матеріал, що надається, повинен бути високої якості. З точки зору фізичних характеристик - мати красиву обличчя, здорове волосся, білі прямі зуби, приємну посмішку, гарну шкіру. І, звичайно, є позитивною особою в спілкуванні. (Smiling.)

р.

до Який самий незвичайний і незабутній комплімент ви коли-небудь отримали про свій зовнішній вигляд?

Вікторія Янашвілі, дивовижний фотограф, мій друг, зробив сам випадок iPhone з фото мого тіла. Він був трохи незручним, коли люди попросили її, хто був на фото. Ми не сказали нікому. (Лугс) Але це було задоволення.

- Чи існують чоловічі плюс моделі і скільки вони затребувані в моделюванні бізнесу?

до Є, але є кілька з них, тому що жінки набагато частіше купувати одяг.

- Одне останнє питання. Марина, як тільки недавно ви перетворили 30 років – багато моделей в цьому віці вже «рециркуляція». Як довго ви плануєте працювати як модель і що ви плануєте зробити наступний?

- Ніщо не змінилося через число 30. Є багато моделей, які працюють після цього віку, в тому числі надмоделей. Агенти воліють працювати з людьми, які знають, що робити. Знаючи принципи здорового способу життя, розуміючи, як працює ваше тіло, харчуючись правою, хвилюючись, не пити алкоголь і сигарети, ви можете виглядати і відчувати себе дуже довго. Як для подальших планів я скажу це: під час моєї роботи в якості моделі я зумів вивчити внутрішні процеси ведення бізнесу в компаніях, які виготовляють одяг, тому, швидше за все, в майбутньому я зустрінеш і відкрию щось своє.

-img17---

Джерело: леді.tut.by