Свідомий старий вік

Користувачі іноземної розважальної служби попросили жінку відповісти на свої питання в осередку «Задати мені нічого» після перегляду фотографій з тату.

«Коли я був 14, я був викладачем школи. У мене є багато спогадів про те, що час, як у дорослих хлопчиків, які мене розшукають. А один день батько одного з студентів прийшов і запитав вчителя. Я сказав, що він був мені, тому він запитав знову і отримав таку ж відповідь. Він зацікавив, як я можу впоратися з класом поодинці і мовчати. «Я був 101, я зробив всю домашню роботу, але прийшов час, коли вам потрібна допомога – і мені довелося переїхати в хуторний будинок». Люди не змінилися для хорошого або поганого, вони просто нещасливі зараз, хоча вони мають матеріальні товари.

Але я сумував, що світ в цілому став більш міцним.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Що ви вважаєте найбільшим досягненням людства в житті? «Можливість спілкування через Інтернет. Наприклад, Skype.

Я завжди любила пригоди, але коли я був вдоволений і ліворуч, я мав особливий почуття гумору, а потім я знайшов мій чергу его.
«Що я можу зробити у вільний час? Я відіграю карти, писати листи, читати газети, дивитися бейсбол, спати в стілець, дивитися на птахи з вікна, читати книги (мані книги!), вирішувати головоломки кросвордів, зустріти своїх онуків, їсти.
«Чи не можна вводити. У мене є артрит і не видно з екрана. Мій онуків для мене. й
Evelyn з її татуюванням художника.

565184

«Любо себе, як ви. Передбачити його. Подбайте про сім'ю. Заощаджуйте за дощовий день. Лога.
"Я щаслива людина - Я багато проїду і зробив багато хороших речей. Я хотів би піти в Лас-Вегас зараз, хоча, тому що я повинен спробувати все, поки я можу.
Поставте гру, а не гравця.

542990 Р

Вона чекала в Лас-Вегасі.

Вона зустрілася з її шанувальниками.

І хлопчики з гурту The Thunder boys вона принесла домашні солі
Незважаючи на такий активний спосіб життя, Євлин не припинив бути класичним бабусям - вона любить варити, зробити пальці і зібрати всю сім'ю на великому столі для відпочинку.

Джерело: www.adme.ru