Я вбити тебе!

У інтернеті битви про зв'язок між власниками автомобілів і автоциклами не згасають. Вони мають сильні аргументи на їх користь, підтримуючи їх справами від життя. Я думав, що я поставив в 2 ст. У нас є драйвери, звичайно ж, але я хотів би мати справу з любителями двоколісних транспортних засобів. Звичайно, не зрозуміло, що всі мотоцикли погано або хороші, але я поділився їх на 2 категорії (хоча їх більше).
Знаючи, що багато людей не люблять мати багато літер, я спробую не смажити.

35064 р.

Габаритний зображення

Байкери, як правило, правові та адекватні люди віку, з головою на плечі. Вело для них - це не засіб перевезення, але щось інше. Поважно, поважати себе та інших учасників руху. Більшість дотримання правил дорожнього руху, не щітка без необхідності від ряду до ряду, перемістіть приблизно на швидкості потоку. Організатори та учасники багатьох мотоциклів. Найбільш часто переходять на бункери, дорожні велосипеди та клас Туризмо. Дуже рідко бере участь у ДТП.

Crunches є основним завданням отримання з точки A до точки B в найкоротші терміни. Вони люблять встановлювати всі види оперативних записів і безперешкодних водіння, з подальшим повідомленням в Інтернеті, надії консолідації їх хворої ванності. Агресивний – розбиття дзеркала, фари або віконних витрат на них нічого. Повага для себе, коли вони не піклуються про інших.
до Ні, я не чув.
- Номери?
- в населених пунктах швидкість не більше 60 (навіть для мото)! - Пффф.
до Немає руху між рядами! - Що?
- Увімкнення вогнів?
Чи знаєте ви, що не найважливіша людина на дорозі? !
І все ж, вам постійно потрібно, щоб водії не пустили очей від бічних дзеркал заднього виду. Ви не бачите себе в дзеркалі, якщо ви не були І якщо здорові автомобілі потрапляють в «сліпу зону», то нічого не скажеш про мотоцикли.
І перед тим, як ви вимагаєте комплаєнсу від інших, приступайте до себе.
Я прокоментую за помилки. Успіхів на дорогах і подбати про себе.