Грасбокс.

У 1972 році закінчив Київський національний університет театру, кіно та телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого та запрошено Леоніда Бикова до фільму «Тільки Старі Чоловіки йдуть до боротьби».
І це сталося так. Bykov зустрів Іванова на проїзній кіностудії та запропонував читати сценарій. "Я вже читаю його," актор відповів. - Я граю. "Хто?" здивував бульб. "Грасбокс" Биков здивував пізніше, що він взяв Іванову за цю роль через його зарозумілість.
Директор Леонід Биков прийняв, що фільм про небо та пілоти — мрія про його дитинства. І льотчик, прізвищував Грасборон, сам у своїй молоді. Іванів блискучо відіграв його роль. Цей фільм зробив юний актор, відомий по всій країні.

На 70-х рр. в кінофільмі «Дні турбін», сержант Цибуля в кінофільмі «Дні поїздки Сергія Цибуля», Любовкін в кінофільмі «Ати-батаки, солдати пішли».

Популярність Сергія була настільки великою, що як тільки він з'явився на вулицях рідного Києва, захоплених вболівальників захочився до нього. Після того, як Сергій помітив, що більшість автографів він дав на «Снікерах» і «Марах» – захоплені захопили те, що було в руках.

Загинув 15 січня 2000 року в Києві. Причиною смерті стала напад серця. Він похований на Байковському кладовищі в Києві.

845364 км

П.С. Я шкодую про ярлик. Я просто не знайшов нічого на чіпсах сьогодні про Сергія, і після роботи прийшов пізно.

до