Романтика польського кіно

З якоїсь причини це польські фільми, які відрізняються особливим романом, тонами почуттів і емоцій і деякими пронизливими і торкнувшись ідеями. Як виглядає все так само, як і всім іншим, але вони беруть її душі і не пускають. І що найприємніші, майже всі вони про любов: чуттєвий і нещастяний, ніжний і яскравий.

Гейлер, 1982

З цим двостороннім фільмом почав знайомство з польським кінотеатром. Цей фільм незмінно викликає сльози в очах, хоча сюжет, здається, досить банальний. Молодий жінка залишає її лікар чоловік з її маленькою дочкою Мерісей в руках. Вона є обов'язковою і не хоче порушувати чоловіка, який любить її божевільно. І він віддає йому слухати її. Але він п'яний з гранатом і втратив пам'ять, збитих від тавера, починає блукати, стає знаменитим... Батько і дочка зустрінеться з дотиками і драматичними обставинами. А багата людина закохується в любові з Маришу, його батьки будуть проти шлюбу. Яскравий шанувальник хіппі Меріся. А потім... Ви ніколи не пошкодуєте.

4 4007686

Як Мерісі: Анна Димна

Режисер: Jerzy Hoffman

Лепер, 1976

Друга культова плівка Hoffman. У одному з головних ролей, той же дим, однак, більше не грає бідної дівчини, але божевільна багата жінка. Вона також дуже талановита і виглядає як укус. Фільм засновано на книзі однойменного імені Олени Мнішіка, але кінопристосування закріплює літературну роботу. Красива і ніжна любов історія рідної дівчини Стефані, яка влаштована в сервісі багатого поповського, ставши дочку Лукії. На сюжеті доповнюється інтригою: юнака діда колись любила Стефані, і це нещастя любов пробуджує в літньому чоловікові бажання допомогти молодим парам. Все інше проти, гоніння Стефані починається, вона падає підпіл і гине граната. Фільм також займає багато серця.

18

Шаманка, 1996

І це фільм – це справжній абіс пристрастей і відчуттів. Неймовірно талановита актриса Ivona Petrie грає молоду дівчину обсесувала з сенсаційними відчуттями. Барвисті, захоплюючі фільми, з красивим музичним кадром. Сцени любові (особливо фінальні, я не буду навіть розповісти вам, але це, безумовно, не для розфарбовування серця!) вражає і падають безпосередньо на душу. Sumbur і дивний, гіпнотизуючий і ударний фільм. У той же час неймовірно красиво, тонко вульгар, пристрасно романтично. Але дивно ніжний. Для закоханих сильних почуттів я щиро рекомендую. Що таке порівняння? Можливо, з 9 1⁄2 тижнів, тільки соковиті. У ролі головного героя-професора університету (професія все ще обрана як символічна!) Boguslaw Linda, Польський Bruce Willis, також beld handsome macho. Кілька наступних фільмів також будуть функції його. До речі, в зйомки фільму взяли участь не тільки поляки, а й французи, а й швейцарські, тому фільм відрізняється від чисто польської з його лангу подвійний перегони.

Режисер: Андрій Жулявський

Охорона Дочки або Сара, 1997

На сюжеті боляче нагадує сценарій фільму «Леон». І ім'я головного героя така ж. Але кінець відрізняється, і знімається ... um, як знімається, радує! Маленька дівчина падає в любов з її охороною Leon (Boguslaw Linda), і її Мафія тато навіть не знає відносин між дочкою і Леоном. Пристрасний, елегантний, юнацький танець любові. Імпресивний! Дивіться після фільму «Леон» з Luke Besson в ролі заголовка. Це залишити приємний післясмак надії і ніздрі сльозного щастя.

Режисер: Maciej Schlesicki

Онлайн Лонелість, 2006

Напевно, тільки ледачі одночасно не обговорювали цей фільм, порівнявши його з тьмяним депресивним сучасним прозам, потім з новим трендом в кіно. У цьому проекті відображено статичний характер польської кіноіндустрії. Мелодний і мелодійний пакет подій, ламкість обличчя, гладка музика. В цілому, шанувальники жанру, такі як. Я також рекомендую завантажити повну версію без перекладу на одному торренті. Додано до 20 хвилин прорізу від плівки (перекладений російською мовою). Красивий, досить витончений і доповнюється. Про те, як дві самотності зустрілися з хворими душами, і не змогли вирішити свої внутрішні проблеми. І може бути така любов...

Режисер: Witold Adamek

Quo Vadis ("Kamo Grodeshi"), 2001

Історичний фільм starring Boguslav Linda. Сценарій фільму на основі книги польського письменника Анріка Сенкевича «Камо Гродші». Щоб привернути увагу, це майже біографічний опис життя Неро, який жив на території сучасного Риму.

Дуже, хто щедро виховав живих людей до левів (так, щоб весело, це описано в дуже деталях в книзі), спалений містом, щоб занурити пам'ять себе, і розбили все полум'я на християни, яким він піддав переслідуванню. За легендою, Апостол Петро залишив місто і зустрівся з Христом і попросив його, «Чому ви збираєтеся?» Ісус відповів, що так як всі християни були знищені, він збирався до Риму, щоб бути жорстоким. Петро повернувся до Риму і був зефірним. Я рекомендую читати книгу, а потім дивитися фільм. До речі, дуже легко читати, варто відзначити.

Режисер: Джерзи Кавалерович

Піаніста, 2002

Фільм про Другу світову війну 1941-1945 рр. П'янист Владислав Шпільман залишився на території країни, зайнятої нацами. Втеча до концентраційного табору. Він блукає через руїїни рідного міста, де, натілений своєю музикою, він допоміг німецькому окупанту. Дуже сумний, але життєздатний фільм, виготовлений на реальній біографії реальної людини.

Режисер: Роман Полянський

Прізвище, 1974

Фільм про концентраційний табір, в якому відокремлюється нещастяна мати. За багато років навчаються один одному. Я попередив вас, фільм важкий, я не буду дивитися його другий раз. Але для того, щоб відчути віхи нашої історії, варто дивитися.

Директор: Сергій Колосов Спільне виробництво Польщі та СРСР.

Стара традиція: Коли Сонце був Бог, 2003

Драма і фантазія, підказка давніх вір і язичницьких обрядів слов'ян, відьмів і воїнів, і, звичайно, любові. Неймовірно звернувшись до автентичності, хоча це здається фантастичним. У цій ролі дуже органічна. Грати на сніжку. Драматична, красиво оформлена і пристрасно натуральна плівка. З отруєнням, реалістичними культовими обрядами, бенкетами, війнами, параферноюлією старовини, яскравими костюмами і макіяжом акторів. Ог!

р.

Мала Москва, 2008

Ще одним реальним підтвердженням того, що в польських фільмах наші актори виглядають різні, глибше або щось. Основна роль грає Світлана Ходченкова, яка в Росії стала знайомою і багато не схожа з тим, що досить грубі ролі. Але в цьому фільмі вона захопила всі боки свого таланту. Звісно, головний leitmotif сценарію – це любовна історія, яку батько, військовий офіцер, розповідає про свою дочку.

Режисер: Валдемар Кріштек

Відкрито світ польського кіно. Поляки здатні природно і легко переплести сюжетні лінії в контур краси і дуже реалістичної гри. І крім того, вони самі настільки привабливі зовні, з такою ефективністю грають свої ролі, які просто неможливо відійти. Мистично глибокі фільми. І якщо польські діалоги з їх гуцульськими м'якими прагненнями ще не стиралися, то це повне задоволення. Доброго дня!