Огляд Lisichan. "Що таке мене! Вони мараудери.

Ми будемо говорити про Микита протягом п'яти хвилин. Я знаю, що він говорить правду, але важко вірити. Ну, ми не в Африці, після всього.
- Толік, ви просто не бачили. Це дуже важко вірити, якщо ви не бачили себе. Вони їзда в Лисичанськ - три авто я можу назвати зараз. Black Tuareg, сірий Lexus і чорний Мерс. Він носить окуляри. Всі автомобілі були взяті в Рубіжний від штрафного місця. Ці три живуть на RTI. Я не знаю, який відсоток, який вони працюють, але вони в основному стискають автомобілі і гроші людей. За даними Лисичанськ, тепер вони не приводять нормальні автомобілі - на "ніні" і так далі. Тому що вони роблять це прямо зараз. День до вчора дівчина викинула з 460-го Лексуса. На ходу. Особа неможливо розпізнати. Але вона збереглася.
Поговорити з кимось нездатний. Ця аудиторія покривається тими, хто засвідчив будівлю СБУ. І якщо вони потрібні, то вони йдуть там. Підвал. Друг з Луганська взяв два «Мерс» ГЛ. Зареєструватися Він купив ще - чоловік не бідний. Вони приймали другу голову, щоб чоловік не міг визнати. Поліція не відповідає всім - цей брат йде з кулеметами.
І, звичайно, вони намагаються порушувати вибори. Вони приводять навколо, люди джмінь. Яйця, до речі, вже було взято, тому тримати цю точку на увазі.
Здається, що армія знаходиться поруч - стоїть на кордоні, але це корисно для цього. Люди вважали їх першими. Але тепер це загальний удар. Вони не борються з армією. Вони природно робляться і сльозять людей. Дізнайтеся, хто має гроші і йти вперед. Гра і ткацтво.
Люди вже починають організовувати себе. Так, як, добре, хто хотів би це? З автомобіля, забрав чужий автомобіль, Це просто - ви йдете з дитиною, і ці попелиці йдуть - кулемети випали з кабіни. На фото є навіть відео з них, що переміщаються з автомобіля на автомобіль біля центрального ринку. З гарматами. Коли я пішов на конкретну людину, щоб натиснути машину.
до У вас є це відео?
-Так. Я можу переслати його. Відомі всі аудиторії. Назви, прізвища, адреси, навіть номери телефонів є все там. Щодо того, як вони мають будь-які питання, APC негайно прибувають. Товсті чоловіки уніформі, які поставляються як «сили, що підтримують Росію».
Виявляється, якщо ви дивитеся, ці хлопці приїхали на Донбас за «страхованки» – вичавили гроші і майно з цивільного населення. Вони так трахаються клітори! Вони мараудери. Я не знаю, чи є росіяни чи ні – пост Первомайка в цілому – негрози, але всі втомилися від цієї ситуації. Всі
Громадяни, копси, злочинці. Але ці винищувачі мають багато зброї. І люди бояться, бо вони знімаються без попередження. Поціновувачі, які наймали гроші вперше, а потім їх смакували. Як можна захопити, вбити, ріпакувати з домішкою?
Але для закінчення просто не міцна. Вони викручують всіх. І поважні люди теж. Учора приніс корпси і дав їм мати. У Костянтинівці. Два дні до цього. Це хороша річ, яку ви приніс. Є люди, які підтвердять, скільки вони брали, де вони зберігають. Я не можу стояти більше.