Як я зробив другий монітор з дисплея ноутбука

Так сталося, що в руках був мертвий ноутбук HP 625 з матрицею 15.6" і контролер РК-панель NTA92C VGA/DVI. Не було бажання відновити ноутбук, тому було прийнято рішення зробити другий монітор з вищезазначених деталей, щоб з кріпленням VESA до звичайного монітора. З мінімальними витратами часу і фінансових витрат на мене в рамках проекту вихідні. Проект вихідні – це те, що я роблю протягом короткого періоду часу (векенди або 1-2 тижнів) для того, щоб вирішити задачі для мене. Основна мета – вирішити проблему, отримати досвід та навички, розширити свій «інструмент». Можливість підключення дисплея ноутбука до комп'ютера (VGA/DVI/HDMI) надається різними контролерами РК-панель. Для мого відображення підійде контролер NTA92C (Ви можете придбати його на eBay, aliexpress тощо).

Джерело матеріалу
  • Дисплей 15.6"
  • Контролер NTA92C
  • Блок живлення для контролера 12В 4А
  • Металевий профіль для гіпсокартона 60х27
  • Металевий профіль для гіпсокартону 28х27
Інструменти
  • буріння
  • Рівтор
  • Автомобільний маркер
  • Металеві ножиці
  • Пасажири та викрутки в діапазоні
  • Клейний пістолет.
Теоретична частина
дисплей буде прикріплений до монітора на місці кріплення VESA і виклеїти з боку, як вуха. Зважає не трохи, що означає, що монітор буде спотворений. Щоб уникнути спотворення, потрібно додати противагу з іншого боку.

р.

Після зважування і вимірювання я отримав це:

42км * 920г + 28км * 210г = 24км * Xg
Р = 42км * 920г + 28км * 210г / 24км 1855 р. Це номер, який використовується при зборі противаги. З наявних матеріалів для противаги я взяв монети.

Практична частина
Показати.
Відображення від ноутбука знімається уздовж з частиною тіла і шарнірами (наприклад, більш естетично). На петлях є обмежувач, щоб відкрити кришку ноутбука, і це дуже турбує нас, так як тепер вони будуть відкриті під кутами більше 140 градусів.

Лімітатор - проекція в рамці. Ви можете кинути його назад або кинути його назад, як я зробив.

Р

Потім, зробивши чохол для РК-контролера з корпусу від адаптера живлення (так, адаптер живлення, який я розібрався), прикріпив всю річ до спинки дисплея клеєним пістолетом. Це був кінець дисплея.

Мар

Зберіть квадрат з профілю 28х27. Для відображення петель і профілю 60х27 кріпляться по протилежних сторонах квадрата. І по-друге, для збільшення товщини металу для болтових ниток. Профілі кріпляться один до одного на квадраті за допомогою заклепки, після чого нитка вирізається під болтами.

У профілі 60х27 ми робимо 2 отвори під кріпленням VESA (У мене є VESA MIS-D, 100, C - тобто отвори 10 см один від одного) і закріплюємо заклепки з попередньо виконаною площею.

Блок живлення

Корпус електроживлення був демонтований для подальшого розміщення електроживлення всередині профілю 60х27 (з корпусом, який не був придатним)

Замінник (як утеплювач) Виготовлений з картону і приклеєний пістолет на профіль. Сама потужність приклеюється навколо кутів до картону.

В кінці я отримав цей вид лопати.

Монтаж і підключення
Закріплюємо лопату до основного монітора з болтами (з деяких меблів зліва) на VESA. Зміцнення противаги. Підключення DVI і живлення.

Показ був не визначилися. Приходьте тут: Панель управління → екран → Налаштування роздільної здатності екрана → Знайти І ми влаштовуємо її до наших потреб. Всі Наш другий монітор готовий!

Дефіцити
  • Не дуже хороша матриця. По-перше, це глянцева і через це вона блищає. По-друге, не дуже хороший кут огляду (Повідомляємо, що петлі не втратили свою здатність перетворювати дисплей за бажаним кутом).
  • Через різницю в боках дисплеїв (голова 1920х1080, другий 768х1360) не існує жодного ефекту відображення. Так, я зробив роздільну здатність 768 × 1024, набагато краще з монолітністю, але картина не влаштовує мене в якості ( листи floated трохи).
  • Мій дизайн профілю не дуже хороший, тому що він не проти розриву, який виникає через його особливості і спосіб застосування навантажень в ньому. Ця проблема можна уникнути, прикріпивши другий профіль до дна два VESA монтажні отвори і обертаючи все в жорсткій конструкції.
По дорозі. Я не знаю, чи є спільним, але коли я підключений мій дисплей до VGA виходу ноутбука Samsung R519 під Xubuntu, кольори на дисплеї були дуже дивними. Пошук
Отримано наступний «проект» та отримано кінцевий результат.
Загальна вартість конструкції за ціною матриці 1000 ~ 1500, контролер ~900 RUB, блок живлення з шнуром ~ 400 RUB і витратні матеріали 50 ~ 100 RUB - 1950 ~ 2500 RUB. Для цього грошей (навіть, можливо, додавши) ви можете придбати повністю sne другий монітор. Я отримав другий дисплей майже за нічого (припинивши тільки 25 рублів за невеликий свердло і монети на 150 ~ 200 рублів). У мене є все інше. Все, що я повинен був копати в настільних шафах.

Якщо мені було зробити це другий раз, я буду використовувати алюмінієві кути або квадрати.

Джерело: habrahabr.ru/post/199148/