1677
Як я зробив другий монітор з дисплея ноутбука
Так сталося, що в руках був мертвий ноутбук HP 625 з матрицею 15.6" і контролер РК-панель NTA92C VGA/DVI. Не було бажання відновити ноутбук, тому було прийнято рішення зробити другий монітор з вищезазначених деталей, щоб з кріпленням VESA до звичайного монітора. З мінімальними витратами часу і фінансових витрат на мене в рамках проекту вихідні. Проект вихідні – це те, що я роблю протягом короткого періоду часу (векенди або 1-2 тижнів) для того, щоб вирішити задачі для мене. Основна мета – вирішити проблему, отримати досвід та навички, розширити свій «інструмент». Можливість підключення дисплея ноутбука до комп'ютера (VGA/DVI/HDMI) надається різними контролерами РК-панель. Для мого відображення підійде контролер NTA92C (Ви можете придбати його на eBay, aliexpress тощо).
Джерело матеріалу
- Дисплей 15.6"
- Контролер NTA92C
- Блок живлення для контролера 12В 4А
- Металевий профіль для гіпсокартона 60х27
- Металевий профіль для гіпсокартону 28х27
- буріння
- Рівтор
- Автомобільний маркер
- Металеві ножиці
- Пасажири та викрутки в діапазоні
- Клейний пістолет.
дисплей буде прикріплений до монітора на місці кріплення VESA і виклеїти з боку, як вуха. Зважає не трохи, що означає, що монітор буде спотворений. Щоб уникнути спотворення, потрібно додати противагу з іншого боку.
р.
Після зважування і вимірювання я отримав це:
42км * 920г + 28км * 210г = 24км * Xg
Р = 42км * 920г + 28км * 210г / 24км 1855 р. Це номер, який використовується при зборі противаги. З наявних матеріалів для противаги я взяв монети.
Практична частина
Показати.
Відображення від ноутбука знімається уздовж з частиною тіла і шарнірами (наприклад, більш естетично). На петлях є обмежувач, щоб відкрити кришку ноутбука, і це дуже турбує нас, так як тепер вони будуть відкриті під кутами більше 140 градусів.
Лімітатор - проекція в рамці. Ви можете кинути його назад або кинути його назад, як я зробив.
Р
Потім, зробивши чохол для РК-контролера з корпусу від адаптера живлення (так, адаптер живлення, який я розібрався), прикріпив всю річ до спинки дисплея клеєним пістолетом. Це був кінець дисплея.
Мар
Зберіть квадрат з профілю 28х27. Для відображення петель і профілю 60х27 кріпляться по протилежних сторонах квадрата. І по-друге, для збільшення товщини металу для болтових ниток. Профілі кріпляться один до одного на квадраті за допомогою заклепки, після чого нитка вирізається під болтами.
У профілі 60х27 ми робимо 2 отвори під кріпленням VESA (У мене є VESA MIS-D, 100, C - тобто отвори 10 см один від одного) і закріплюємо заклепки з попередньо виконаною площею.
Блок живлення
Корпус електроживлення був демонтований для подальшого розміщення електроживлення всередині профілю 60х27 (з корпусом, який не був придатним)
Замінник (як утеплювач) Виготовлений з картону і приклеєний пістолет на профіль. Сама потужність приклеюється навколо кутів до картону.
В кінці я отримав цей вид лопати.
Монтаж і підключення
Закріплюємо лопату до основного монітора з болтами (з деяких меблів зліва) на VESA. Зміцнення противаги. Підключення DVI і живлення.
Показ був не визначилися. Приходьте тут: Панель управління → екран → Налаштування роздільної здатності екрана → Знайти І ми влаштовуємо її до наших потреб. Всі Наш другий монітор готовий!
Дефіцити
- Не дуже хороша матриця. По-перше, це глянцева і через це вона блищає. По-друге, не дуже хороший кут огляду (Повідомляємо, що петлі не втратили свою здатність перетворювати дисплей за бажаним кутом).
- Через різницю в боках дисплеїв (голова 1920х1080, другий 768х1360) не існує жодного ефекту відображення. Так, я зробив роздільну здатність 768 × 1024, набагато краще з монолітністю, але картина не влаштовує мене в якості ( листи floated трохи).
- Мій дизайн профілю не дуже хороший, тому що він не проти розриву, який виникає через його особливості і спосіб застосування навантажень в ньому. Ця проблема можна уникнути, прикріпивши другий профіль до дна два VESA монтажні отвори і обертаючи все в жорсткій конструкції.
Отримано наступний «проект» та отримано кінцевий результат.
Загальна вартість конструкції за ціною матриці 1000 ~ 1500, контролер ~900 RUB, блок живлення з шнуром ~ 400 RUB і витратні матеріали 50 ~ 100 RUB - 1950 ~ 2500 RUB. Для цього грошей (навіть, можливо, додавши) ви можете придбати повністю sne другий монітор. Я отримав другий дисплей майже за нічого (припинивши тільки 25 рублів за невеликий свердло і монети на 150 ~ 200 рублів). У мене є все інше. Все, що я повинен був копати в настільних шафах.
Якщо мені було зробити це другий раз, я буду використовувати алюмінієві кути або квадрати.
Джерело: habrahabr.ru/post/199148/