Коли настає гроші.

Віталій Климов пише: «Сімей в подорожі, думка приходить до думки, що ви робите щось неправильно». Гроші і час літати в трубу, і не відчував повернення. Після останньої поїздки я збираю свої думки і визначив, як зробити поїздку дешевше і цікавіше в той же час. У верхній частині не специфічні життєві хакі, але поради щодо напрямку правильної думки. й

1) Регулювання обставин. Якщо у вас є обмежений бюджет, то в налаштуваннях строгого каркасу немає точки. Дізнайтеся, щоб бути гнучкими. Ви повинні розуміти, що є багато хороших варіантів за низькою ціною, вам просто потрібно знайти їх. Чи є Іспанія більш цікавим, ніж Франція? травень. Але якщо квиток до Франції коштує 3 рази дешевше за необхідні дати, то в переплаті відсутня точка. Звичайно, якщо ви хочете відвідати Барселона, ви повинні літати там і не думаєте про гроші.

1,1 км Я збираюся на поїздці, тому я збираю фотографії і напишіть пару постів (що я буду робити після поїздки). Скільки я можу врятувати?
2) подорожі промено. По-перше, відвідайте найближчі та доступні місця. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, є щось цікаве біля вашого будинку! До тих пір, як ви відвідуєте місця недалеко від вашого будинку, ваш дохід буде рости і ви зможете подорожувати далі і далі.
Радіальна система працює не тільки біля дому, але і при виїзді. Час поїздки дуже дорогий, і немає точки в сидячи на автобусі протягом півдня, щоб побачити щось кілька сотень кілометрів від запланованого призначення. По-перше, ви повинні уважно вивчити прилеглу територію, і якщо немає нічого цікавого, він має сенс шукати інтерес.
Чому ви думаєте, що це часто?

р.

2,2 км Зйомки на узбережжі 50 км від будинку, я бачив блискавки. Чому подорожувати далеко, тому що є так багато нових і цікавих!
(3) Враховуйте, скільки часу коштує подорожувати. А замість того, щоб пояснити це, нехай я займав останні поїздки, як приклад. Ми летемо до Сау протягом 2 цілих днів і ще два половинки (день прибуття і відправлення). Планований бюджет поїздки, в тому числі всі витрати, становить 20 т.
Для зручності розрахунку об'єднайте два половинки в один день, і ви отримаєте 72 години часу на все. З них я сміливо перехрестю 24 години - 8 годин сну щодня обов'язково для мене і за жодних обставин я хочу спати менше.
Тепер ми знаємо, скільки часу проїзду. 20,000 Tr/48 годин = 417 R/h. Тепер зрозуміло, що 1 година витрат часу 417 рублів. Що? Тепер, перш ніж зробити все, замініть фігуру і розрахувати реальну вартість. Наприклад:
(а) Сидіння вранці вконтакте півгодини - 200 рублів. Якщо ви робите це 3 рази, це 600. Так, ми більше не проходимо на Vkontakte. Очікується.
(б) У готелі біля берега 1000 рублів, але є аналогічна 15 хвилин пішки від берега, але за 900 рублів. Що це, прогулянка від готелю до моря і назад буде коштувати 200 рублів. Виявляється, що він коштує дешевше, щоб дістатися до берега і не витрачати час.
з) Замовляйте свій власний ресторан або замовте його в ресторані. Ви думаєте, що це вигідно?

3. У Я боїться розраховувати на те, що я отримав цю гру безкоштовно.
(4) Зверніть увагу на рівень комфорту. Не варто боятися взяти дешеве житло (потрібно тільки ліжко, душ і туалет), подорожувати недорогими (можна заощадити 5 тис. без їжі 3 години), зробити просту їжу самостійно (домашній бутерброд 3 рази дешевше, ніж аналогічний в будь-якій швидкій їжі).

4. У Ми купуємо їжу в Польщі перед вступом в Західну Європу.
(5) Спробуйте більше унікальних речей. Це спірна точка для цього вершини, але я намагаюся пояснити свою точку зору. Якщо подорожуєте, спробуйте якомога більше унікальних речей. Не існує сенсу зробити щось звичайним. Вам необхідно подивитися, доторкнутися, спробувати, перевірити себе на міцність і вийняти з зони вашого комфорту в будь-який момент. Більшість унікальних речей, які ви можете спробувати, дешевше кожен отримує. Це, точка не зберігати, але щоб вичавити все від грошей, які ви вже витратили.

5. Умань Неважливо, чи варто 1000 доларів. Без нього поїздка буде неповною.
І найголовніше. Не слухайте будь-які поради і робіть, як вам подобається. Заповнення снів є найважливішим у подорожі.

й