Виставка богів

Я ніколи не знімаю весілля, похорони, корпоративи, тату... але я люблю звітність на кішка-шоу і я це з задоволенням. Спочатку я пішов з котами на виставки як учасника, і він навіть страшний, щоб уявляти верхню частину країни з котом на виставки. Найсвіжіші поїздки були в Чебоксарі (2 дні подорож з Томськ, чавун, потім навіть пригода :)). Я забрав камеру з мене і взяв трохи задоволення. І якось це задоволення збіглася з задоволенням власників котів, щоб побачити результати зйомки, що тепер я ходжу на виставки без котів і пагонів, стріляти, стріляти.
На сьогоднішній день колекція є деякими фотографіями з останньої виставки КЛК «Фрея», Томськ. (WCF)
20 зображень і коментарів звідси

Виставка богів

2,2 км Ось такий вражаючий «поганий мороз, борода бавовни» :. Невський Маскарад кішка.

Виставка богів

3. У Яскраве щастя. 5 Основні котонні котони. Росія любить великі коти. Ось чому британський так популярний, і тепер той же бум на Майні Коони. Вони є найбільшими вітчизняними котами.

Виставка богів

4. У Очі кота з крека необхідно пофарбувати шотландськими складками. У цьому випадку це довгий варіант. Майже 100% впевнено, що основне питання аудиторії власникам складок – «Ви приклеїте вуха, зокрема до голови?» ?

Виставка богів

5. Умань Чи тримається коронка?

Виставка богів

6. Жнівень Сфінкси, мабуть, найбільш суперечливі породи котів. Хтось божевільний любить, хтось гучно... Я не скажу нічого, але це досить класно. :

Виставка богів

7. Чужий гість.

Виставка богів

8. Сибірська кішка. Про ці глядачі часто засуджуються - "А, добре, ми маємо такі в кожному режимі." Це, звичайно, наступаючи до породів, які кладуть багато зусиль у породу.

Виставка богів

9. Навігація І коли Сибіри виростають трохи, вони стають подібною.

Виставка богів

10. Це те ж саме кіт на фото #9. 9 місяців. Він молодий і продовжує рости. :

Виставка богів р.

11. 9 місяців? Чи не збитий? ?
(Kagbe сумнівається в довговолосі Briton)

Виставка богів

12. Виступ британської мови. Тепер не так легко знайти класичний «Блакитний брютон» на виставці. Різні параметри кольору переважають. Золота (як тут)

Виставка богів Габаритний зображення

13. Срібло. (популярне ім'я - шиншила)

Виставка богів

14. Недавній, є ще довгі волосся.

Виставка богів

15.00 р. Головна

Виставка богів

16.00 р. Ще один іноземець з недбалими очима.

Виставка богів

17.00 р. Бурмес кішка

Виставка богів доб.

18 років І пара абізинів для десерту.

Виставка богів

19.00 р.

Виставка богів

20. Я трохи плутав. Про нас

Міні-леопард. Бенгальська кішка.

Це його. Спасибі всім.

Виставка богів