Рагнар. Історія собаки.

Я люблю пост про збереження собак і котів. Я завжди здивував, що люди не пройшли пальцем сміття, але знайшли собаку в ньому і пішли. Я не думаю, що я можу зробити це.

Ось 25 фото.

р.

Я зустрів це маленьке диво біля моєї школи. Собачка лиже асфальт ... Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що хтось кинув щось смачне. Не дуже милий на перший погляд собак. При більш детальному огляді все було б значно гірше: тонкі як анорексічні, вовняні катування і розводять.

3610Р. 4200Р.

На боці є неприємний пляма, чи є бруд, то засохнений кров. Собачка була спангована і подивилась на мене з чаєм очі.

Також на голові є незрівнянна вата.
Я взяв його в руки, купив по дорозі і приніс йому додому. Перше, що я випив молоко.

Посунути його. Собака, собака, виснажена і втомлена в цей час. У ванну просто кладуть: не суперечать, не покаже невдовзі. Він був більш схожий на ляльку, як я поставив її, і лежить.
Я загорнув його в рушник і залишив йому на відпочинок і спати протягом 3 годин без руху на всіх.

р.

Собачка знеболюється, висушується, знову і знову скидається. Мій чоловік мав сюрприз після роботи. Але ми домовилися, що собака тимчасово до того, як ми піднімемо людину від неї (навіть, або ми схуднемо до прийнятної жирності).

п.с. Ні, це не мій волосаті ноги - це мій чоловік.

Після купання почали видаляти кліщі. Ви знаєте, що я ніколи не думав, що ви можете зустрітися з десятками. Ну, ніхто не є безпечним, але це рудоволосий я знайшов 17! 17! Тільки біля вух було 5 штук, і є також шия і під руками і на животі!

р.

До речі, так як я кліщ дівчина, я знімаю лак для нігтя (навіть, це для майбутнього для власників собак). Ви змащуєте кліщ, почекайте 2 хвилини, а потім підніжку піднімає ноги і готовий до голоду. Колір лаку не має значення

Собака названа Рагнар. Подібно вікінги з серії Vikings =. До речі, виявилося, що чотириногий не хворий - немає бліх (хоча він був куплений в шампуні проти бліх просто в разі). Найголовніше, що ніхто не лишився! Ви знаєте, що я був цей досвід до того, як я боїсь, я буду це знову.

р.

І тоді він почав жити! Найдивовижніше їсти все! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був здивований, тому що мій попередній собака їсти тільки м'ясо і ковбаси, розсадити кашу, локшина, морква, картопля. Але не Рагнар! Він їсти кашу і суп і картоплю і моркву і навіть груші і апельсини!

Ragnar отримав смартнер за годину. Практично навчився, що ви повинні посидіти на вулиці, а в домашніх умовах на ганчі. Я дізнався, що життя на навушниках та ходових парках поганий для ваших осей.

830485

До речі, ми також їсти сир зі сметаною і молоком!

3250Р. 3700Р.

Звісно, як дитина, заморожувати вуха поради. Ми не знайшли нічого. І коли він знайшов, вони обробляли його і загортають її в патч, просто в разі, це буде подряпини.

Він не подряпин, не покаже, що він викликає його тривогу, і я вже думав, як ніби з пластику і половини овець, щоб зробити воронку навколо шиї - Я Бахметєв практично)

Додано до [mergetime]1400157219[/mergetime]
Вивчав команду "на мене!" Почати відповідь на прізвисько. І я знав команду "не!" через popobol.

Починав погуляти по вулиці себе на запрошення «за прогулянку». Він майже зношує капелюх, теж.

Ось ми пишаємось кроками! На другий день перебування він не міг. Я не ходив добре, але тут він стрибає як дракона.

Рагнар 3 місяці, 30 см на сковороді. Я думаю, що його мама або тато, і можливо, його дідусь або бабуся

З усіх предметів в будинку ми любимо нашу кукурудзу, до тих пір ми маємо тільки іграшки.

Ми граємо з тобою, відьміть її.

І ми подивимося, коли ми назвали.

Ось як 2 тижні, зроблені з замкненого фрика симпатичного собаки

Я навіть скажу ковані собаки.

Я хотів би оскаржити всіх тих, хто хоче купити собаки або думати про покупку собак, або вирішили купити собаки – не купуйте собак на 100 тис. мільйонів, є собаки, які будуть любити вас безкоштовно і будуть вдячні за будь-яку допомогу і увагу.

Чи є хтось, хто хоче прийняти Ragnar додому? Собачка приємно, добро і весело. Подарує інтерес до дітей (не гастрономічний!), навколишній світ. Дуже хороший.

р.

Так, Рагнар з Оренбурга, Дзержинського району. Якщо у вас є питання про собаку, напишіть у людини.

Я зробив.
p.s. від «сухий» гнар має блок шампунь, невеликий рушник, леш і кукурудзяний іграшка