р.
Ми, нарешті, досягали черговості нового досвіду. Зараз на цьому тижні буде випущено не дітей, як недавно, так і два класичні відео знайомого зразка.
У сучасному випуску:- амонійний двохромний вулкан з додаванням магнію;
- Ми отримуємо вогонь від йоду і алюмінію;
- чайник під термічним зображенням;
- Хладні пластини.
Аммоній двохромний вулкан
Екзотермічна реакція декомпозиції біхромату амонію для отримання оксиду хрому. Отриманий оксид хрому (III) використовується у виробництві пасти GOI. Цей аббревіатурний стенд «Державний оптичний інститут» ( місце, де була розроблена ця паста). Використовуйте його для шліфування та полірування скла, металу, кераміки та інших матеріалів.
Йодін і алюмінієвий вогонь
каталітична реакція взаємодії алюмінію з йодом. Вода діє як каталізатор. Є бурхлива хімічна реакція з випуском йодових пар.
Кетт під термічним зображенням
Немає коментарів.
Тарілка Chladni
(Опис)
Книга Три: Проста наука
Сьогодні готові макети основного блоку і кришки. Залишилось формальностей. Я боїться вгадати, але я сподіваюся, що ця книга буде подана на принтер цього тижня.
709662
Купити його можна, як раніше, в нашому інтернет-магазині. Якщо хтось не має перших двох томів, будь ласка!
Запропоную всім своїм затишним Instagram, де я намагаюся завантажити пару цікавих відео мініатюр щодня. В основному це відео не входить в наші основні проблеми, за кадром зйомки, наші випробування та експерименти. Я хотів би поділитися враженнями :
Джерело: habrahabr.ru/company/gtv/blog/223257/