Хуг Джекман в журналі Здоров'я

Гуг Джекман з'явився на Червень кришка журналу Мен Здоров'я. Про зйомки в «X-Men» і давав читачам кілька порад.

км

Гуг Джекман на кришку здоров'я чоловіків. Червень 2014

На необхідності роздягання на множині «X-Men»:

“Чи будуть оголені сцени в новому фільмі. Я, звичайно, не повертаюся до камери передньою - до сих пір фільм має рейтинг PG-13 - але я буду повністю голий. 21 травня відбувся кінопоказ. Я не пам'ятаю, що це три тижні до, "Ми отримали деякі проблеми з цим днем, ми можемо викинути протягом декількох тижнів?" І сказав: "Категорично не." Ви можете перемістити все, але я буду голий на цей день.

На тренінгу:

«Чому цікаво. Я пишаю, що я не можу зробити нічого. З ранку, в тому числі для цієї фотосесії, я навчався двічі. Я буду, що в наступні 5 або 10 років, я буду запрошений на ролі, які вимагають фізичного виховання. Це чудово, щоб просто йти до йоги, плавати або грати в теніс. Але якщо я схуднути, я втратив м'яз. І я знаю, як важко, щоб отримати їх назад. До того ж, за 45 років ще важче, ніж за 30 років. Вже зараз я почав схуднути. Для того, щоб зберегти його, потрібно тренувати весь час.
доб. 2

Його порада:

«Для того, щоб дізнатися якомога більше про себе. Якщо ви не завжди хочете це зробити. Це те, що дасть вам свіжість і молодість. В житті ми прагнемо полегшити все: світогляд, дружбу, вибір, почуття, реакція на певні речі стає простіше і спокійніше. Ми позбавляємо себе різноманітністю. й
р.