Особистий роликовий берег для власних дітей

Фотографи з батьками вже бачили в достатку. Мати, які одягають свої малюки в буні або дорослі костюми, теж. Але творчий батько, який своїми руками сконструювали справжню привабливість для своїх дітей, ми побачимо вперше.

Свічка довжиною 180 метрів, висота 3 метрів - повністю функціонуюча система. Він і його два діти живуть в Сан-Франциско. Він побудував слайд повністю себе, не привертаючи розробників і дизайнерів. Звичайно, це не круті повороти, які змерли петлі і страшні десять-метрові пухи, але все ж це реальна привабливість!

2813464

Проект CoasterDad, сайт, де поговорить про процес будівництва, ділиться враженнями.

Я навчився, детально навчався будувати слайди. Тоді він створив власний веб-сайт, де він опублікував навчальні відео про те, як побудувати власні слайди.

Моя 12-річна дочка Еллі був наступним моїм прихильником з натхненням. Вартість будівництва $3,500. Сьогодні це моя найбільша радість: це можливість провести час з дітьми, це мій хобі, пов'язаний з фізикою, і це задоволення від моєї роботи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тепер сусіди просять відвідати нас, у мене є багато друзів, ніж раніше.

, Україна

Про нас Я навчаю вас, як створити вигідні та вигідні, надійні гірки.

Фото зламаної машини з блогу Will's

Відео з блогу Will's