1281
Суші - наш шлях - проект клініки Studio 212
Креатори від студії Clinic 212 створили веселий веб-сайт-фотопроект Easterneuropeansushi.com, де адаптовані такі несумісні страви для іноземців до звичного харчування. В результаті дивний суші з нестандартною заправкою оселедця, суші-маки з ковбаси і багато іншого. Але міжнародний. До шеф-кухарів.
Кітка-нігірі з яйцями, цибулею, кропом, хлібом та оливковою олією
Роликові рулони
Смажені маки
Зразороли
Київ
Ми усвідомили, що японці, які приходять до нас, не знаю, що жилет і хліб. Як ви навіть їсти це? Як харчуватися? Ну, тут ми йдемо. А смак – баргайн. Я не люблю це сьогодні, але я люблю його завтра. Головна Ми поєднали страви східної, європейської, української та японської кухні в одну.
Набір для пива: копчена свинина, часник, майонезний сир, пиво
Новорічні рулети з буряками, яєчками і рибою
(Б)
Сауражні рулони вранці
Поппи бджоли і прищі
Нігірі на картоплю, з вершковим маслом і цибулею
Чому суші? Добре, це свого роду важко зробити суп суші. Але поєднання інгредієнтів звичайних страв в суші легше і більш візуально.
Курпурнігір'я
Макі на сніданок з чорним хлібом, ковбасою, вершковим маслом, сиром, огірками
Суші скумбрія
Український нігір
М'ясобаль суші з пюре, кефір, редиск
Mackey Чиллер
зеппелина
творці проекту під назвою Easterneuropeansushi створили невелику книгу, в якій вони розповіли про рецепти приготування суші. Самі творці живуть на кордоні між Європою та Литвою, де багато хто не розуміє значення європейських страв або російської. І проект покликаний допомогти людям поєднувати свої смакові вподобання.
Спрот-нігірі
р.
Багатий суші
Кітка-нігірі з яйцями, цибулею, кропом, хлібом та оливковою олією
Роликові рулони
Смажені маки
Зразороли
Київ
Ми усвідомили, що японці, які приходять до нас, не знаю, що жилет і хліб. Як ви навіть їсти це? Як харчуватися? Ну, тут ми йдемо. А смак – баргайн. Я не люблю це сьогодні, але я люблю його завтра. Головна Ми поєднали страви східної, європейської, української та японської кухні в одну.
Набір для пива: копчена свинина, часник, майонезний сир, пиво
Новорічні рулети з буряками, яєчками і рибою
(Б)
Сауражні рулони вранці
Поппи бджоли і прищі
Нігірі на картоплю, з вершковим маслом і цибулею
Чому суші? Добре, це свого роду важко зробити суп суші. Але поєднання інгредієнтів звичайних страв в суші легше і більш візуально.
Курпурнігір'я
Макі на сніданок з чорним хлібом, ковбасою, вершковим маслом, сиром, огірками
Суші скумбрія
Український нігір
М'ясобаль суші з пюре, кефір, редиск
Mackey Чиллер
зеппелина
творці проекту під назвою Easterneuropeansushi створили невелику книгу, в якій вони розповіли про рецепти приготування суші. Самі творці живуть на кордоні між Європою та Литвою, де багато хто не розуміє значення європейських страв або російської. І проект покликаний допомогти людям поєднувати свої смакові вподобання.
Спрот-нігірі
р.
Багатий суші