Elle Fanning в модному журналі: про кіно, Анджеліна Джолі і чоловіка мрії

Актриса El Fanning знову з'явилася на сторінках глянцевого видання. Цього разу юна актриса зірвала в історії кришки для канадського видання Модного журналу. На сторінках журналу El виглядає одночасно елегантно і дотик. Звісно, образ Принцеси Аврора, який Ел відігравав в кінофільмі «Особливості» впало на кришку молодого вболівальника.

На фотосеті, але також розповіли журналісти про фільм, про зустріч з Анжеліною Джолі та багато іншого.

Про нараду та роботу з Анжеліною Джолі:

«Коли вона входить в кімнату, кожен помітить її присутність — вона має дуже потужну енергію. Я був жахливим, перш ніж ми зустрілися з нею, але як тільки ми зустрілися, послухав мене і заспокоївся. Не вдалося відіграти Maleficent краще, ніж її.

Анджеліна Джолі і El Fanning

3610Р. 4200Р.

Футдж від "Maleficent"

На роботу:

«Я вірю, що це все підробка. Ось чому я люблю цю роботу. Я думаю, що я ніколи не втомився від нього, тому що ви переглянуте щось, що ви ніколи не відчуєте або не відчуєте. ?

896664

Футдж від "Maleficent"

На стереотипах у кіно:

«Що ще багато фільмів, де жінки звикають до чоловіків. Ми не завжди шукаємо любов і увагу. Ми комфортні Є багато фільмів про одномісних людей. Вони просто йдуть про свій бізнес, жити їх життя. Я не розумію, чому ми не робимо. й

El Fanning на кришку модного журналу

Про чоловіка снів:

«Це буде Райан Гослінг! Він захопив мене один раз. І у мене є розмальовка з ним. Так коли я хочу, я можу пофарбувати його. ?

El Fanning на фотосесії журналу моди