Виставка кішок в Томську

Я ніколи не знімаю весілля, похорони, корпоративи, тату... але я люблю звітність на кішка-шоу і я це з задоволенням. Спочатку я пішов з котами на виставки як учасника, і він навіть страшний, щоб уявляти верхню частину країни з котом на виставки. Найсвіжіші поїздки були в Чебоксарі (2 дні подорож з Томськ, чавун, потім навіть пригода :)). Я забрав камеру з мене і взяв трохи задоволення. І якось це задоволення збіглася з задоволенням власників котів, щоб побачити результати зйомки, що тепер я ходжу на виставки без котів і пагонів, стріляти, стріляти.

Ось такий вражаючий «поганий мороз, борода бавовни» :. Невський Маскарад кішка.

189568р.

Яскраве щастя. 5 Основні котонні котони. Росія любить великі коти. Ось чому британський так популярний, і тепер той же бум на Майні Коони. Вони є найбільшими вітчизняними котами.

Очі кота з крека необхідно пофарбувати шотландськими складками. У цьому випадку це довгий варіант. Майже 100% впевнено, що основне питання аудиторії власникам складок – «Ви приклеїте вуха, зокрема до голови?» ?

р.

Ще один популярний веселий костюм кота. Немає практичного використання в виставках, просто для задоволення.

Чи тримається коронка?

Сфінкси, мабуть, найбільш суперечливі породи котів. Хтось божевільний любить, хтось гучно... Я не скажу нічого, але це досить класно. :

Чужий гість.

Сибірська кішка. Про ці глядачі часто засуджуються - "А, добре, ми маємо такі в кожному режимі." Це, звичайно, наступаючи до породів, які кладуть багато зусиль у породу.

І коли Сибіри виростають трохи, вони стають подібною.

Це той же кіт, як на фото #10 і є 9 місяців. Він молодий і продовжує рости. :

9 місяців? Чи не збитий? ?
(Kagbe сумнівається в довговолосі Briton)

Виступ британської мови. Тепер не так легко знайти класичний «Блакитний брютон» на виставці. Різні параметри кольору переважають. Золота (як тут)

й Срібло. (популярне ім'я - chinchillas)

р.

Недавній, є ще довгі волосся.

Головна

Ще один іноземець з недбалими очима.

Про соол, про соол міо ...

до 1 2 3 4 5+

Габаритний зображення

Бурмес кішка

26,400679

І пара абізинів для десерту.

Міні-леопард. Бенгальська кішка.

р.