Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чудова робота чудеса або як любити свою роботу.

р.

Іноді людина може бути привезена до держави, де єдиний спосіб уникнути нервового розбиття, щоб змінити діяльність на протилежному рівні. І це оповідання про те, як я змогла знайти миру в божевільності. Хоча я був захоплений комп'ютером, так як я був малюком, маючи талант в іншому полі, я пішов з шляху мови, продажу, VIP обслуговування.

Отримала диплом гуманітарно-математичних послуг, я знайшов нічого іншого, але отримати роботу в локальній оптовій компанії як регіонального менеджера з продажу. Компанія хороша, але дав специфіку виробу, мені довелося поспілкуватися з великою кількістю людей, які вважають її обов'язковою іржі.

Кожен день почався з близько 50-60 холодних дзвінків, потім були зустрічі, а потім самі клієнти назвали, незадоволені державою, в якому вони відправили продукцію. Заяви були проти мене, але насправді вони були проблеми нашого складу і транспортної компанії.

Я заробив гроші, щоб реалізувати мій сон: від початку проекту, який повинен дати мені фінансову свободу і щастя.

Я переглянув потенціал для зростання та масштабування, і за рік я боровся, щоб стати самодотриманням. Потім через специфіку проекту я потрапив на рівень прибутку, і тепер я точно знаю, що потрібно для подальшого розвитку і зростання доходів. Але все відпочивали на значних обсягах грошей, які необхідні для розвитку.

Для того, щоб краще зрозуміти сферу ІТ, я отримав роботу в якості менеджера з продажу в франшизі 1С, де, на мій чуйець, робота була ще більш жорстким і більш «згодою», ніж на попередній компанії. У ньому вдалося піднятися на кар'єрні сходи від звичайного продавця до голови служби, але мав моральні причини залишити цю роботу: habrahabr.ru/post/215545/

Рівень доходу від мого проекту і ряд інших підприємств дозволило мені шукати роботу більш вільно, і основні критерії для мене були:

• ІТ-сфера;
• Непристойна до людей;
• Можливість бути корисним.

А через 4 місяці пошуку я отримав пропозицію стати спеціалістом з технічної підтримки стартапу, який, до моєї захоплення, пережили початкову стадію і тепер перетворився в проект твердих Саас з десятками тисяч клієнтів.

Перш за все, я був дуже стурбований тим, що мені доведеться спілкуватися щодня з величезною кількістю людей, які мають певні питання і скарги. Але, для моєї великої радістю, більшість веб-майстрів і ІТ-спеціалістів виявилося, що люди, які чітко і легко пояснюють свої проблеми і чудово розуміють, що потрібно вчасно вирішувати кожну проблему.

І головне, коли хтось викликає вас і ви допомогти їм боротися з проблемою, вони спасибі за допомогу. Я ніколи не чув слово подяки.

Ви дійсно відчуваєте себе як корисною особою, коли ви вдячні за вашу допомогу, а не відправлятися після іншого холодного виклику. І це гарне почуття.

Я просто люблю свою роботу і знайти її красиво. У той же час я поставив стадію розвитку мого проекту таким чином, що люди починають показувати свою подяку за те, що мій проект робить для них.

І ви знаєте, що я ніколи не відчував таку щасливу людину, яка може бути дійсно гордою.

Джерело: habrahabr.ru/post/222441/