Брендон Стантон

Брендон Стантон, Нью-Йоркський фотограф, названий Hony, зробив назву для себе, взявши серію фотографій абсолютно невідомих пар, фізичних осіб і навіть тварин.

Я фотографував людей і зацікавив їх життям і відносинами. І виходить, що ми всі пов'язані однією ниткою.

до Що ви хочете сказати про неї?
до Вона все ще отримує запаморочення, коли вона бачить помилки.

7257025р.

Він сказав мені один раз...

Одного дня ми їздили по Італії, і на поїзді знаходилися радіостанція, всі про любовні пісні. І ми почали виявляти переклади цих пісень. Продовжували історії. Все, що ми закінчили сміхання, щоб сльози, а потім почали гасити з відстроченням.

до Що вам подобається більшість вашої дружини?
- Її робота.
до Коли вас найбільше вражають своєю роботою?
до Коли вона зробила цю сукню.

- Після того, як я дізнався мій батько був раком, я поїхав по всій країні, щоб бути з ним. Це був найкращий час життя, 16 місяців.
до Що ви пам'ятаєте найбільше?
- Прийняття його останньої інструкції.

Фото набули багато шанувальників. Фотограф має 5 мільйонів послідовників, і скільки людей відвідують сайт? Написати листи, зустрітися з особою?

до Що найгірше в житті?
- Сколите сходи під час Мети Гали в цій сукні.

до Що ви найбільше боїтеся і коли ви найбільше боїтеся?
- Тепер. Я відповідальний за збереження статуї безпечно, і я боїсь, що може зіпсувати їх. Дуже багато!

до Що вам подобається вам батько?
- Його почуття гумору.
до Чи можна подарувати нам приклад, коли гумор був дуже своєчасним?
до Мій cousin помер три роки тому. У нас знаходилися всі автомобілі, а також купа автомобілів. А потім поп-панель навколо обробки три рази по колах, а вагони зробили це почесне коло. Кожен розслаблений і навіть посміхається.

Останнім часом його списки доповнилися парами досить відомих людей на заході, присвяченому залученню коштів для митрополита музею мистецтва в Нью-Йорку. Але навіть вони були фотографовані у звичному порядку, не кажучи вже про імена, просто запитуючи їх про це, щоб вони не вийшли з загальної динаміки фотоповідомлення.

3610Р. 4200Р.

Все, що має любов і дружбу, решта є просто ігри.

Кілька років тому я був постійно ембаррасований. Тепер я просто хочу, що я хочу.

Я мій Гібралтар.

Вона була ідеальною дитиною і не мала проблем. О, лежачи. Повернутися назад. Вона була незрівнянна, страшний хлопець. Реальний кошмар. Але ще і ідеальний малюк.

р.

Тепер наші почуття набагато сильніше, ніж вони були раніше. Дві сотні тисяч разів.

Я вірю, що середня людина має той самий унікальний погляд на речі, як будь-яка знаменитість. Тож я зробив ці зустрічі, щоб отримати людей реально.
Звісно, проект зацікавлений всіх людей планети, оскільки це так живий і реальний. По суті, є багато фотографій. Ви можете побачити їх у людиниofnewyork.com.

Ми просто зустрілися.

до Що таке щасливий момент життя?
- Коли я закінчив коледж.
до І нещастя?
- Коли я зрозумів, що я не можу використовувати його в житті.

Я не думаю, що я найкраща розмова. Я не найпривабливіший. І я впевнений, що це не дуже весело, спостерігаючи за вашою людиною, красила сходи до вас. Тексти пісень, а це означає: Але вона любить мене.

до Що вам подобається більшість вашого брата?
- Він милий.

Я просто хотів, що звичайні люди, які цікавляться зоряними особистостями. І я думаю, що мені вдалося зробити це.

Новини природи: У Центральному парку відкрився хірургський мисливський сезон. Albino Death Puma є на hunt!

Мікромод. Сьогодні

Ці два діяли як реальні підлітки. Як я підійшов, вона застрягла ніс на плечі. Він загинув весь час, і він сидів там з посмішкою на обличчі, коли я сказав їм щось. А коли я попросив їх про свої стосунки, вона захопила свою руку і знову сміхала. І сказав він: "Ми не будемо говорити."
(Б)

Мікромод. Сьогодні

За даними індійського міфу, собаки з різними очима дивляться небо і землю.

Я не був одружений, поки я був 50, тому що я оцінив всіх кандидатів в довгостроковій перспективі, скринінг їх, залишаючи їх. Непристойно розпочати відносини з цією оцінкою. Коли я зустрілася з майбутнім чоловіком, я не думав про це, щоб відносини розвивалися.

Ми зустрілися з благодійною подією, і ми обидва насолоджуємось одягом і танцями. Ми разом з роками, вона мій друг, привітна і моя дружина, я не дівчині, ми був одружений протягом року.

Я думаю, що це чудовий проект, який відображає реальне життя. Унікальний і унікальний. Я рекомендую відвідати сайт фотографа, є сотні цікавих фотографій.