Птахи: Відчуйте, як птах з Oculus Rift

Віртуальна реальність стає більш реальною, якщо ви будете. Тепер масово реалізовані проекти, які запроваджують людину в віртуальну реальність, щоб відчуття були якомога ближче до реальних.

Нещодавно Університет мистецтв Цюрих представив цікавий проект, який дозволяє відчути себе як птахом. Всі це щось схоже на 5D, 8D та інші подібні кінотеатри, де ви, сидячи на стільці, відчути себе як іуатор, потім учасник гонщиків, потім відвідувач до парку з роликовим берегом. У таких кінотеатрах і кріслах рухаються, і вода розбризується, і відчується вітер.

Ну, в Пташині ви відчуваєте, як птах завдяки Oculus Rift, breeze і крила. Дійсно, дерев'яні.

У процесі «світи» знаходиться ліжко, на якому знаходиться «птиця» постійно рухається, крім того, можна використовувати крила, які дозволяють або планувати, або засихати в небо або занурювати.

Звичайно, це не перший або останній такий тренажер, але відео показує нам, що в такому віртуальній реальності людина може дійсно відчувати себе як птах. І я думаю, що дуже короткий час щось схоже з'явиться в будинках багатьох нас.

Я не маю на увазі цю установку, але система на основі Oculus Rift.

Вівсяна верж

Джерело: habrahabr.ru/post/222315/