Анджеліна Джолі в новому випуску журналу Elle

Анджеліна Джолі привітав на американському журналі Elle і розповів про майбутні весільні плани, нову роль в фільмі «Малефісент», а також працює директором.

Автор чорно-білих фото за участю актора був творчим директором будинку Сен-Лонта Хед Тенді.

р.

Анджеліна Джолі на кришку Еллі США, Червень 2014

На весілля і дітей:

Я не думав, що у мене є діти або зустрітися з правою особою. Ви знаєте, які смішні? Я навіть забуваю, що ми займаємося. Я не знаю, скільки ми займаємося. Діти так радіти нашому весіллі, і ми ще не мали урочистості. Я думав, що це буде минулий рік, але не було весілля.

Це дуже дивна ситуація, тому що у нас є шість дітей. Діти розуміють, що шлюб, розуміють свою сутність. І вони люблять ідею мами і тато одружитися.

Про фільм «Малефісент» та дебют юнацької дочки в ній:

Я не знаю, чому я обрала цей проект. Я думаю, що я любив капелюх Maleficent. Вона просто рубала мене - і я відразу відчував неймовірну пам'ятку цього персонажа.

Мій маленький Віденський мій маленький тінь. Я можу бути втомлений, похмурий, в жахливому настрої, і вона не піклується. Вона буде слідувати мені навколо і сказати, "Мами, мама". Весь екіпаж знав, що в пострілі вона продовжить це зробити, посміхатися на мене і попросити мене забрати її. Так ми не змогли кинути будь-який інший, оскільки всі інші були настільки страшні мене в макіяжі.

р.

р.

Про роботу над драмою «Unbroken» як режисер:

Я щасливий, щоб зробити щось, що не пов'язане з моїм фізичними можливостями, але тільки для мого внутрішнього світу. Це приносить мені радість. У цих обставин я відчуваю себе набагато комфортніше. Я реальний, як режисер.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное