Гігієна підживлення

Ірина Карацупа

Дякуємо Богу, п'ять років роботи в двох радіопроектах Сергія Доренка (російська служба новин і Москва Speaks) закінчилися. Учора, через рот свого заступника, розповіли про «розрив наших відносин». й

Причина зрозуміла – новий етап російської зовнішньої політики (також відомий як вітчизняна) Сцена про те, що Доренко полосаю мозковий мозок за останні два місяці з різною в'язичною ідіотією, такими як «західна країна війна, критикуючий уряд тепер є ножем у спинці», «Я заповідаю все до Львова», і т.д. Він заборонив використання слова «Путін» (так!). Він також заборонив говорити про що-небудь з 1999 року. Ось ми йдемо.

Незважаючи на те, що я провів історичні програми, не про сучасність взагалі, це просто неможливо без паралелей і рулонів, будь-яка нормальна людина розуміє. І не зловив їх у всіх ролях, але таке страшна влада історичної наративи. Клюшевський заявив, що історія нагадує йому чарівного ліхтаря, який світиться від минулого до майбутнього. Ви починаєте з oprichnina - а потім зі скла в Твері, і Sechin і Rosneft з'явиться, фу-фу. В деяких Потьєшев, друг Різдвяного дерева і виконавець Голодомору, як формується Медіна, Бог прощення, з культурою в службі великої Русі.

Це те, як цікаво наше життя прискорює: в перших чотирьох і півріччі, з 2009 по 2013 рік Доренко мене забрав тільки один раз. Гаразд, я кажу смішний, пологів. Ми сидимо в студії з теплою компанією з Отцем Глібом Якуніном та Леною Волковою, ми говоримо про теологію антикомунізму, Подрабінеку проаналізуємо літеру до «ветеранів». Як працює заступник редактора в студію, тягне за собою мікрофон і дієслово так ніжно, але з почуттям: «Ір, він назвав інфуріфікованим, сказав: знову ви згадуєте Подрабинку – він закриє програму.» І вони тримають розмову без згадки про ім'я, так що? Далі читайте текст. Особисто, я все ще в існуючій перспективі про те, що тривалий випадок.

Історія, як з білими стрічками, так і з панською молитвою, він не загрожував нічого. Але в Криму і поточна кривава оргія самозахисту терористів зламали. Патіенце лоп, до речі, після моєї суботу програми про концепт Русофобії, його історію та сучасний стан. Так вона вдарила свою ціль!

Я боївся, що всі сорти п'ятих стовпців перевели свій патріотичний шестигранний проект «Москва Speaks» 94.8 FM. «Пригода, увага!» Це Німеччина! У чистому вигляді, до речі, російський національний соціалізм Кремля з військовим кольором. Один слоган – «Загальна Мобілізація»

З усіма можливими російськими-назами, примітивними демагагами, lunatic “експерти” і фигістичними веслами. Як кажуть, ми працюємо для вас, шановні слухачі, інакше ви ще не стали свинями, захоплює якось невизначеність, тому ми з старою залізно-меленою спробуємо прасувати свою гірку до Львова. Олександр Герцен написав, що великі заготовки не виготовляються шляхом розлучення поганих пристрастей, але для Гомо Путіна наші розмови московські путули просто праві. За жиром, за рейтингом.

В цілому, для гігієнічних причин я повинен мати ліву довгу і припинив грати в нескінченну «бабу-ягу в задній частині ворога», але я не міг відірвати себе від мікрофона. Я п'яний, брати і сестри. Продовжила навчальну програму в той час як вона могла.

І Сергій Леонідович повинен подякувати Вам за надання мені можливості говорити. Зніміть, не пошкоджуйте. Як і басманний «вчитель з мобільного відділу».

Дякуємо вам, і Бог забороне вас, дорогі колишніх колег, щоб жити в самому Нюрнбергу 2.0, що ви для вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ваш текст за посиланням. й