Нью-Йорк, нотаріус

На фото важко вірити, що це одна з вулиць Нью-Йорка, але це. Це 35-й проспект в королева. Я був занадто страшним, щоб піти далі. Я мав їздити по вулицях, але це ще гірше.

Сьогодні я був привезений важкими і пробивними колесами в залізний трикутник. Виявилося, що покупка двох спинки коліс в Нью-Йорку є ще одним завданням. Я пішов по п'яти шин і тільки на останній там була пара, придатна для мого розміру. Об'єднуючи мій автомобіль, власник шини помітили голову сумно і сказали мені, щоб змінити всі чотири. Я сказав, що він був неправильним, і я мав змінити всі п'ять, тому що там все ще був запасний у багажнику. Після короткого консенсусусу на суміші англійського, іспанського та російського мату ми розробили план перепланування коліс і погодилися купити п'ять, але зараз два. У джеках creaked, чума Домінікани ran, робота кип'ятила, і я, приймаю цю можливість, пішли взяти трохи фото навколишніх.

2,2 км Багато снігу біля входу. Як вдома! думаний Stirlitz.

3. У Я повинен визнати, що іноді я пропустив бруд і сміття. На литих вулицях Нью-Джерсі я отримую некомфортний і хочу спати на тротуарі. Нью-Йорк - це ідеальне місто в цьому плані. Не можна відчувати. Якщо він дуже сумний, є спеціальні місця, як на фото. Я пішов там, прогулявшись на півгодини і дайте.

4. У Плювати, не спати, нічого не зміниться.

5. Умань

6. Жнівень Все добре тут.

7. Про нас

8. У Крім каналізацій, асфальтобетонних тротуарів і збору сміття, вулиць Віллетця Точка ( офіційна назва території) також відсутні правила дорожнього руху і загальний сенс. Всі приводи, як вони хочуть, парки, як вони хочуть, і що вони хочуть.

9. Навігація Я бажав пекти - я виходив і виховав - це правило життя на цих вулицях. Я бачив щось, як це в Індії, але це не так, як вона тут. Сортування.

р.

10. Ви не повинні вийняти сміття. Є тротуари для цього. Або що в іншому Нью-Йорку називається тротуарами.

11. Є величезні пудри води всюди. Є отвори і підводи льоду. Ви приводите як minefield. Я потрапив в піддон двічі, відрахуйте його щасливим.

12. Не хвилюйтеся про все це. Дуже добре і комфортно.

13.00 р. Для тих, хто любить точні номери, два хороших спинки коліс, ремонт одного з шахти, установка і балансування всієї вартості мене $80. У Брукліні це буде 10-20 доларів дорожче.

14. Вище все це, як космічна вежа City Field Stadium. Це абсолютно інше життя. Тут є Bud Light, гарячі собаки, бейсбол і Нью-Йорк Метс.

-img15---

Я люблю залізний трикутник. Як ви на іншій планеті. Побачити, що він буде незабаром.
Якщо ви читаєте або дивилися Великий Гатсбі, це те, що колись долина Ашес. Ви можете побачити, що це не змінено.

-img16----

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное