А жарт в комп'ютерній грі або щорічній історії суду

Більше того року тому в грі була стаття від душабера про хлопця, що вони хотіли простежити за жарт. Чому ви хочете? Справа все ще закінчуються...

р.

У лютому 2013 року було затримано дев'ятнадцятирічний Картер від New Braunfels, Техас, який був професійним гравцем LoL, який був заарештований у лютому 2013 року для коментаря на Facebook:
Я думаю, що яма стріляти в дитячий садок / І дивитися кров безневинного дощу вниз / І з'їсти серцебиття одного з них. Я думаю, що якщо цей діалог відбувався в грі, хлопець пройде.
Адвокат Картера заявив, що зауважень був «серцевий і сатиричний» у відповідь на повідомлення від одного учасника Facebook, в якому людина написав, що Картер мав «помітити його». Канада на екрані цього діалогу та відправлені на відповідні послуги. В кінці хлопці вийшли і затримали.

Можливо, багато людей не цікавляться цією ситуацією. Я шукаю історію. За клопотанням, останнє досудове слухання було 28 березня. З тих пір не було оновлень.

Згідно з ігровим майданчиком, сам процес відбудеться 23 червня. Цікаво, як історія закінчується. Але судячи тим, що справа триває більше року, ми можемо припустити її результат. Ви думаєте, що хлопець буде кинутий? Так Ні тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 1,237 осіб проголосували. 410 затримали.

Джерело: habrahabr.ru/post/221457/