831
Імовірно, що Google перестає відпускати технології під брендом Nexus
Згідно з інформацією (сюрприз для пунта), Google збирається відмовитися від виходу фірмових таблеток і телефонів Nexus. Передбачається, що зараз, пошуковий гігант буде тільки засвідчувати техніку, яка відповідає певним критеріям (не програмні патчі на інтерфейсі, голий андроїд з можливістю швидко модернізувати і т.д.). Технології, які відповідають цим умовам, отримають срібний стікер (заувага: Я дивлю, хто отримує Gold Sticker). HTC ONE з позолоченим тілом?
З моменту початку місяця стартує програма. По суті, срібна мітка повинна замінити інший наклейку «Google Edition», під якою Google Play наразі продає кілька флагманів, які не входять до лінійки Nexus. Незважаючи на те, що хлопці з ресурсу Android Поліція навіть опублікували шматок презентації, яка телефони можуть кваліфікувати для Срібла.
Ще одне питання полягає в тому, що це відхилення релізу Nexus, який може бути болючою новиною для багатьох. Як мінімум за мене.
Джерело: habrahabr.ru/post/221417/
З моменту початку місяця стартує програма. По суті, срібна мітка повинна замінити інший наклейку «Google Edition», під якою Google Play наразі продає кілька флагманів, які не входять до лінійки Nexus. Незважаючи на те, що хлопці з ресурсу Android Поліція навіть опублікували шматок презентації, яка телефони можуть кваліфікувати для Срібла.
Ще одне питання полягає в тому, що це відхилення релізу Nexus, який може бути болючою новиною для багатьох. Як мінімум за мене.
Джерело: habrahabr.ru/post/221417/
Команда восьми офіцерів поліції прийшла до арешту на батьківщину в Швеції
Смачна кава для IT/коробних машин від важіль до PID