Неповторні жінки сьогодні на кришку журналу сортів

Уроки присвятили впливові жінки нашого часу - актриса Claire Danes, Sarah Jessica Parker, Susan Sarandon і легендарний супермодель Iman їх Квітень питання.

Проблема з'явилася з чотирма чохлами одночасно, кожен з яких ознакував одну з найвпливовіших жінок, обраних редакційною колегією. Критерій впливу – участь героїнів у різних соціальних та благодійних проектах.

4 чохли квітня випуску сортів

Так, наприклад, Claire Danes розповів Variety, що вона допомагає дружинам Афганістану, який надихнув фотозвітом, який був другом родини Данів на початку 90-х років.

212159

Claire Danes на кришці журналу сортів

Клер Дані.

Sarah Джессіка Гарячий паркер для балету давно відомий, але мало хто знає, що Sarah також допомагає молодим і талановитим артистам балету.

Sarah Джессіка Паркер на кришці журналу сортів

«Я віддаю, що наступне покоління буде слідувати за нами. Я сподіваюсь, що вони також з’єднуються з молодим талантом під час розширення своєї аудиторії. Для нас важливо - до людей, до американців. ?

Сара Джессіка Паркер

Судан Сарандон часто бере участь у різних благодійних проектах. За її словами, це завдяки своїй професії, що вона може допомогти людям:

Габаритний зображення

Судан Сарандон на кришку журналу сортів

«Я працюю в бізнесі, що призводить до емпатії і призводить до дії. Ми зараз працюємо, щоб тримати одну з шкіл на плавці. Я працюю з організаціями, які я можу зробити: це важливо!

Сусан Сарандон

Супермодель Іман розповів про свою основу, допомагаючи жінкам Сомалі "без створення гіп, але з певними довгостроковими проектами".

Іман на кришці журналу сортів

р.

Іман