Як проїхати водіїв на дорогах різних країн (16 фото)

Поведінка водіїв на російських дорогах така ж, як самі дороги – бруньки, сантехніка і рюди. З`ясуйте, як драйвери походять на дороги інших країн

р.

Всі правила створюються таким чином, щоб не було простіше людей, але складніше: потім вони будуть досить порушувати ці правила, а держава отримає дохід. На дорогах, де максимальна швидкість повинна бути 100 км / год, вони кладуть 80. Але ви не можете порушувати їх: штрафи тут величезні, і поліція важка, тому краще бути дилігентним водієм. За роки водіння я дізнався, що це дешевше, щоб взяти громадський транспорт.

Ходи використовуються не для попередження, але для розмови - це повноцінна мова спілкування водіїв. У Туреччині вони люблять сигнали про і без, але одночасно на вулиці з однією провулкою, коли автомобіль зупиняється, щоб збити когось або забрати, десятки автомобілів у спині будуть хворі чекати без сигналу.

Однак, якщо рух заблокований одним із його учасників необґрунтовано – вони підійдуть все відразу, а також надсилають локації, активно проваджують руки через вікно водія.

Мопеди, мотоцикли і велосипеди, з яких є багато в місті, тому що сухий сезон тут триває близько 11 місяців в рік, обходячи вантажний автомобіль, але автомобілі змушені підбиратися або піднятися на рухомий провулок, утворюючи джем руху з обох сторін. Також (просування в середині автодоріг), іноді заважають водіям таксі, промовляючи про те, що з вихідними пасажирами або вибиваючи їх.

Зважаючи на те, що автомобіль у Тель-Авіві дуже складно через проблеми паркування: пошук вільного місця в центрі міста практично неможливо. Ви повинні бути на платі, яка зазвичай коштує від 100 рублів за годину (після першого або другого менше, але все ж неприємно). Тому найчастіше автомобілі – ті, хто живе в найближчих передмістях, супутникових містах або просто на околиці. І мешканці центру обирають двоколісний транспорт - Я сам собі розібрався на мопеді і вірю, що набагато простіше і дешевше, щоб орендувати таксі або автомобіль з нагоди, ніж тримати машину, заповнивши його дорогим бензином і щодня оплачуйте 500 рублів за парковку. До речі, будьте обережні: зраїльці часто забувають, щоб повернути сигнали повороту! Тим не менш, якщо вони не думають про них, хоча це не завжди справа.

Якщо Бог забородав, ви були в пригоді, впав велосипед або мотоцикл, одна з найважливіших концепцій для Ізраїлю вступає в гру: взаємодопомога. Не один пройде: хто буде викликати швидку допомогу, хтось надасть допомогу, і хтось буде підтримувати морально.

р.

Єдина проблема — драйвери таксі, які їздить погано. У Москві і Будапешті я намагаюся бути ввічливим і спокійним. Не проблема тут. Навіть з пішоходів, це працює без нервів. Я пішоходів себе і я не відчуваю, як більш високий порядок, будучи в машині. По-перше, я керую принципом безпеки. Іноді, якщо є вибір і пішохода ще не ступить на zebra, він безпечніше не гальмувати: не можна перевірити міцність уваги водія від трюфелів. У всіх випадках, звичайно, я пропустив його. Якщо є джем трафіку, я починаю бездоганно переглядати карту, щоб дізнатися, як отримати через.

Я ніколи не ламав правила міста або на шосе, але я більш креативний про задні дороги. Я ніколи не оплачу. Тут дуже мало міліції, мабуть, тому що всі добре приводять, і є камери в зонах, що не мають проблем. й

Автомобіль в Дубаї більше, ніж засіб перевезення, це індикатор стану, майже як дорогий пакет. Якщо ви приводите Jeep Wrangler, то, швидше за все, ви хочете провести час в пустелі, що проходить через барчани. Якщо ви їдете до Ford Mustang, шанси ви є молодими, любовними темпами і враженнями. Якщо на дорозі ви познайомитеся з рожевим молотоком з стразами або покриті блискучою пурпурпурною плівкою Chevrolet Camaro, то впевнені, що є не блондинка, але жорстокі арабські ручні, швидше за все, рідні з Дубаю.

Особливе задоволення для місцевого моториста – володіння дорогою кімнатою. Цікаві номери, такі як D 7373, будуть коштувати стільки, скільки невеликого автомобіля. Продаються на спеціальному аукціоні, гроші направляються на благодійні фонди. І коротший номер, охолоджувач його власником. Кількість 1 і білий Gelandewagen належить до Його Хайнес-Шейх Мохаммед Аль-Матоум, лінійка Дубай, яку можна легко знайти в будь-якому місці в місті.

В цілому драйвери навпіл один одному. Якщо ви повинні бути першими особами, які поспішають перед світлом трафіку, і ви переб'єте всі правила і сміливо сходження вперед, ви, швидше за все, дозволитеся, вони кажуть, будь ласка, перейдемо, "якщо ви поспішаєте ще більше, ніж я". Згідно з правилами руху Дубаю, поліцейський, зазначив, що автомобіль небезпечно переставляється з ряду до ряду, розрізає і в будь-який спосіб дайвінг на дорозі, пише штраф 150 доларів, навіть не зупиняючи дросель, але просто записує кількість його автомобіля. Штрафи дуже високі, він зачепить всіх: для прискорення буде заряджено від $ 200 і вище. Допускається переїзд, вартість 300 доларів. Таким чином, правила дорожнього руху дуже поважна і увага автонів. Ви можете їздити на дорогах, але це дорого.

Окрема розмова про водіння на лівому (ступінчастому) рядку. Якщо ви поспішаєте або просто вирішили їздити з бризою на центральній міській трасі Шейх Зайд Роуд, з максимальною допустимою швидкістю 100 км / год, то обов'язково переконайтеся, що в кілька секунд деякі гонщики посидять на хвіст і починають виштовхувати вас, нервово перемагаючи з високим променем. Зазвичай вони пропускаються, але якщо настрій погано або поспішає, то можна протистояти. У цьому випадку ви, швидше за все, повинні бути агресивно перезавантажені направо. й

477140 р.

Я розділяє моторики на три типи. Драйвери старшого віку, які пам'ятають старі дні, коли було набагато простіше відшукати штраф, прискорювати, але трохи, просто відчути неприємний смак свободи. Визначені люди, які ніколи не виходять за межі поточного ліміту. Не знаю правила. І нещодавно до цих трьох стандартних типів додано ще один: консерванти. Тепер навіть у невеликому місті, один десятий чоловік купує гібридний автомобіль. Вони не такі, як електрочайники, хоча вони дорожче. Але уряд заохочує такі покупки: в кінці року він сплачує певну суму, якщо ви продовжуєте приводити гібридний автомобіль.

Ми не несемо відповідальності за дорогу: це одна з правил. Хоча це не можна сказати, що помітити тут виключно через дисципліновані величезні штрафи, скрізь розміщені непристойні камери і гостра поліція. Ми вже давно навчимося боротися з цим: ми маємо спеціальні програми на радіо та сайтах, присвячених різним розташуванням. Ця інформація надсилається самими драйверами, хоча я ніколи не зробив його самостійно. Ми використовуємо для попередження один одного про поліцію з подвійним миттям високих промінь, але послуги контролю дізналися про це, і тепер ви можете отримати значний штраф для таких хитрощів.

З деяких причин буває, що багато наших внутрішніх правил, які не фіксуються в будь-якому місці (але відомі всім водіям), стають дійсними і збагачені в законі протягом багатьох років. Так, наприклад, сталося з правилом блискавки: коли дві смуги стають одними, вагони зліва повинні, як це були натискані в правій лінії. Ми мали внутрішню норму: кожен автомобіль на правому шляху повинен дати дорогу до автомобіля зліва. У березні цього року було введене в закон і стало обов'язковою для всіх водіїв. й