Як поїхати на дорогах різних країн

Брісбен, Австралія
«Австралія має досить багато трафіку, особливо вранці (хоча, що нічого не порівняно з Філіппінами або Росією).» Здавалося б, кожен спробує вирізати або вирізати вікно і вижити прямо на обличчі. Я намагаюся не реагувати на атаки, хоча іноді це не працює. На дорозі ніхто не допомогла. Він сам називає спеціальну послугу, яка виводить автомобіль або допомагає виправити щось на місці. Педестріани однакові. Вони не знають правила, вони сходяться всюди, а потім ви будете Але ви не можете пропустити його: ви більш дорогі. Я просто послухаю музику і уявляю мене на дискотеці, де можна танцювати тільки мої пальці.
Всі правила створюються таким чином, щоб не було простіше людей, але складніше: потім вони будуть досить порушувати ці правила, а держава отримає дохід. На дорогах, де максимальна швидкість повинна бути 100 км / год, вони кладуть 80. Але ви не можете порушувати їх: штрафи тут величезні, і поліція важка, тому краще бути дилігентним водієм. За роки водіння я дізнався, що це дешевше, щоб взяти громадський транспорт.
Донован Нуфний, геронтолог
Стамбул, Туреччина

«Робота в Туреччині, особливо в Стамбулі, нагадує море і кораблі на ньому. Таким чином, звернення до водіїв і капітанів суден в Туреччині є тим самим - "катан".
Педестріани перетинають дорогу в натовпах в неправомірних місцях за принципом «вічно рани - і я побіг.» Туристи повинні бути обережними на zebras: вони фарбуються для краси. Я ще іноді стояти на світлому трафіку і чекаю на зелене світло, поки всі інші ходи між автомобілями.
Ходи використовуються не для попередження, але для розмови - це повноцінна мова спілкування водіїв. У Туреччині вони люблять п'ятитися і без, але одночасно на вулиці з одним провулком, коли автомобіль зупиняється, щоб викинути когось або забрати, десятки автомобілів у спинці чекатиме пацієнтові без походу.
Однак, якщо рух заблокований одним із його учасників необґрунтовано – вони підійдуть все відразу, а також надсилають локації, активно проваджують руки через вікно водія.
Васильса Дребушкова, перекладач, довідник
Тель-Авів, Ізраїль

«Для джемів у Тель-Авіві немає, як у Москві, але є довгі лінії для світлофорів, що виходять за наступний перетин». Найчастіше джеми трафіку формуються наступним чином: прямо на шляху двох прокладок, по одному з яких паркуються автомобілі, зупинки вантажівки, тренувальний стрибок з нього, шутер «Рега» стоячи за автомобілебудуваннями! Дука!, що означає «Знайти хвилину!», і починає його розвантажувати, що триває в середньому три-п’ять хвилин.
Мопеди, мотоцикли і велосипеди, з яких є багато в місті, тому що сухий сезон тут триває близько 11 місяців в рік, обходячи вантажний автомобіль, але автомобілі змушені підбиратися або піднятися на рухомий провулок, утворюючи джем руху з обох сторін. Також (просування в середині автодоріг), іноді заважають водіям таксі, промовляючи про те, що з вихідними пасажирами або вибиваючи їх.
Зважаючи на те, що автомобіль у Тель-Авіві дуже складно через проблеми паркування: пошук вільного місця в центрі міста практично неможливо. Ви повинні бути на платі, яка зазвичай коштує від 100 рублів за годину (після першого або другого менше, але все ж неприємно). Тому найчастіше автомобілі – ті, хто живе в найближчих передмістях, супутникових містах або просто на околиці. І мешканці центру обирають двоколісний транспорт - Я сам собі розібрався на мопеді і вірю, що набагато простіше і дешевше, щоб орендувати таксі або автомобіль з нагоди, ніж тримати машину, заповнивши його дорогим бензином і щодня оплачуйте 500 рублів за парковку. До речі, будьте обережні: зраїльці часто забувають, щоб повернути сигнали повороту! Тим не менш, якщо вони не думають про них, хоча це не завжди справа.
Якщо Бог забородав, ви були в пригоді, впав велосипед або мотоцикл, одна з найважливіших концепцій для Ізраїлю вступає в гру: взаємодопомога. Не один пройде: хто буде викликати швидку допомогу, хтось надасть допомогу, і хтось буде підтримувати морально.
Леа Гельдман, журналіст, редактор
Бангкок, Таїланд

«Штан вантажівок, дрібних автомобілів, автобусів, мотоциклів і слонів, які ходять по дорогах Таїланду, навряд чи показує будь-який візерунок, нехай єдиний етикет. Але є деякі правила. Наприклад, якщо ви йдете на перехрестя безпосередньо, ввімкніть на надзвичайні ситуації, щоб вказати траєкторію руху. Якщо ви пропустили когось при перебудові або виїзді з головної дороги - нечітки. Потрібно сіяти біля храмів дорожніх богів. Релігії і правила дорожнього руху в цілому досить щільно переплетені, в будь-якому джемі трафіку можна придбати за 20 батових вінків жасминових квітів, які можна вішати на дзеркалі для удачі.
Яніс Zenis, PR-менеджер туристичного інженера
Будапешт, Угорщина

«У Будапешті, якщо ви настанете більше п'яти хвилин на світлофора, то місцеві землі гроші: джем! Під час щітки можна втратити максимум 20-25 хвилин. Припустимо, що в'їзди в Будапешт десь від 7 до 9 ранку на багато кілометрах: від усіх сіл йдуть на роботу по дворівневих дорогах. Це можна порівняти з Rublevo-Uspensky шосе, але без грубості - знебарвні ліхтарі та нервові драйвери. Кожен повністю спокійний. Угорські Угорські Угорські народи я коли-небудь зустрівся. Вони завжди готові дарувати. Таким чином, ви не нервуєте на дорозі: через загальні дружби, ви дуже мобільні: вам потрібно буде перебудувати, якщо ви робите це заздалегідь і ретельно, ви будете пропущені абсолютно завжди.
Єдина проблема — драйвери таксі, які їздить погано. У Москві і Будапешті я намагаюся бути ввічливим і спокійним. Не проблема тут. Навіть з пішоходів, це працює без нервів. Я пішоходів себе і я не відчуваю, як більш високий порядок, будучи в машині. По-перше, я керую принципом безпеки. Іноді, якщо є вибір і пішохода ще не ступить на zebra, він безпечніше не гальмувати: не можна перевірити міцність уваги водія від трюфелів. У всіх випадках, звичайно, я пропустив його. Якщо є джем трафіку, я починаю бездоганно переглядати карту, щоб дізнатися, як отримати через.
Я ніколи не ламав правила міста або на шосе, але я більш креативний про задні дороги. Я ніколи не оплачу. Тут дуже мало міліції, мабуть, тому що всі добре приводять, і є камери в зонах, що не мають проблем. й
Олексій Зеленський, композитор
Мілан, Італія
Мілан є повним автомобілям вранці, і я люблю сидіти так довго, тому я часто маю на увазі повільних водіїв, перенабирати їх і розбити правила. Незважаючи на те, що більшість драйверів, як благородні покоївки, люди люблять мене не приходять дуже часто. Є ті, хто часто ховається в трафікі, тим самим дратує мене. Але тому що я поламав правила себе, навіть без автомобіля, я більш лояльний до пішоходів: Я завжди пропустити їх, навіть якщо я не повинен. Є багато штрафів в Мілані, але не достатньо міліції, щоб побачити мене. І для камер управління трафіком, ми маємо внутрішні сигнали, щоб дозволити іншим водієм знати, що варто уповільнювати. Якщо я зловив в деяких випадках порушення, то мій акторський талант використовується і я швидко випустили. й
Ermano Augelli, студент
Дубай, ОАЕ

«Дубай – місто водіїв, не пішоходів. Це важко без автомобіля. Місто не має системи громадського транспорту, яку ми використовуємо в Москві. До відкриття метро у 2009 році використовуються тільки автобуси і таксі. Слід зазначити, що влада Дубаю активно розвивається громадським транспортом, кладка трамвайних трас, запуск монорейних поїздів, організація нових автобусних маршрутів.
Автомобіль в Дубаї більше, ніж засіб перевезення, це індикатор стану, майже як дорогий пакет. Якщо ви приводите Jeep Wrangler, то, швидше за все, ви хочете провести час в пустелі, що проходить через барчани. Якщо ви їдете до Ford Mustang, шанси ви є молодими, любовними темпами і враженнями. Якщо на дорозі ви познайомитеся з рожевим молотоком з стразами або покриті блискучою пурпурпурною плівкою Chevrolet Camaro, то впевнені, що є не блондинка, але жорстокі арабські ручні, швидше за все, рідні з Дубаю.
Особливе задоволення для місцевого моториста – володіння дорогою кімнатою. Цікаві номери, такі як D 7373, будуть коштувати стільки, скільки невеликого автомобіля. Продаються на спеціальному аукціоні, гроші направляються на благодійні фонди. І коротший номер, охолоджувач його власником. Кількість 1 і білий Gelandewagen належить до Його Хайнес-Шейх Мохаммед Аль-Матоум, лінійка Дубай, яку можна легко знайти в будь-якому місці в місті.
В цілому драйвери навпіл один одному. Якщо ви повинні бути першими особами, які поспішають перед світлом трафіку, і ви переб'єте всі правила і сміливо сходження вперед, ви, швидше за все, дозволитеся, вони кажуть, будь ласка, перейдемо, "якщо ви поспішаєте ще більше, ніж я". Згідно з правилами дорожнього руху Дубаю, офіцер поліції, зазначив, що автомобіль небезпечно перебудований з ряду до ряду, ріжучий і в будь-який спосіб, що лягає на дорозі, пише штраф 150 доларів, навіть не зупиняючи дробарка, але просто записує кількість його автомобіля. Штрафи дуже високі, він зачепить всіх: для прискорення буде заряджено від $ 200 і вище. Допускається переїзд, вартість 300 доларів. Таким чином, правила дорожнього руху дуже поважна і увага автонів. Ви можете їздити на дорогах, але це дорого.
Окрема розмова про водіння на лівому (ступінчастому) рядку. Якщо ви поспішаєте або просто вирішили їздити з бризою на центральній міській трасі Шейх Зайд Роуд, з максимальною допустимою швидкістю 100 км / год, то обов'язково переконайтеся, що в кілька секунд деякі гонщики посидять на хвіст і починають виштовхувати вас, нервово перемагаючи з високим променем. Зазвичай вони пропускаються, але якщо настрій погано або поспішає, то можна протистояти. У цьому випадку ви, швидше за все, повинні бути агресивно перезавантажені направо. й
Ольга Кириченко, керівництво
Верона, Міссурі

«Я живу в невеликому місті, але я часто ходию до мегамісті, і ви буквально перехрестя кордону, як ви знайдете себе в іншому світі. Незважаючи на те, що у нас є іржавіючі драйвери, переважна більшість заважають гідно. У великих містах ситуація кардинально змінюється: кількість агресивних автомобілів зростає доцільно, а з ними зростає кількість поліцейських. Але особисто я завжди намагаюся бути ввічливими і слідувати всім правилам, особливо так як у мене була дитина в житті. Тоді я припинив розмову по телефону під час руху і став більш уважним до руху автомобілів. Завжди доповіді на радіо нещасних випадків, які трапилися в місті, і я скажу, що там достатньо, щоб бути більш обережними.
Я розділяє моторики на три типи. Драйвери старшого віку, які пам'ятають старі дні, коли було набагато простіше відшукати штраф, прискорювати, але трохи, просто відчути неприємний смак свободи. Визначені люди, які ніколи не виходять за межі поточного ліміту. Не знаю правила. І нещодавно до цих трьох стандартних типів додано ще один: консерванти. Тепер навіть у невеликому місті, один десятий чоловік купує гібридний автомобіль. Вони не такі, як електрочайники, хоча вони дорожче. Але уряд заохочує такі покупки: в кінці року він сплачує певну суму, якщо ви продовжуєте приводити гібридний автомобіль.
Квітень Томас, домогосподарка
Гхент, Бельгія

«Педестріани і циклісти – найбільш потужні істоти на дорозі в Бельгії: не існує правила, які можуть розбити колишнього, але просто доторкнутися до останніх ризиків, що відбуваються в’язниці. І тут багато велосипедистів, тому ви рідко знайдете божевільний водій: кожен приїжджає ретельно, як ніби чекаючи іншого студента на велосипеді, щоб вийти з кута. Максимально я можу дозволити собі прискорити на вільному ходу 15-20 км / год більше, ніж це повинно бути, але навіть тоді потрібно бути обережним: поліція тут не повинна бути. Як мінімум я не знаю одного випадку, де хтось зумів отримати штраф.
Ми не несемо відповідальності за дорогу: це одна з правил. Хоча це не можна сказати, що помітити тут виключно через дисципліновані величезні штрафи, скрізь розміщені непристойні камери і гостра поліція. Ми вже давно навчимося боротися з цим: ми маємо спеціальні програми на радіо та сайтах, присвячених різним розташуванням. Ця інформація надсилається самими драйверами, хоча я ніколи не зробив його самостійно. Ми використовуємо для попередження один одного про поліцію з подвійним миттям високих промінь, але послуги контролю дізналися про це, і тепер ви можете отримати значний штраф для таких хитрощів.
З деяких причин буває, що багато наших внутрішніх правил, які не фіксуються в будь-якому місці (але відомі всім водіям), стають дійсними і збагачені в законі протягом багатьох років. Так, наприклад, сталося з правилом блискавки: коли дві смуги стають одними, вагони зліва повинні, як це були натискані в правій лінії. Ми мали внутрішню норму: кожен автомобіль на правому шляху повинен дати дорогу до автомобіля зліва. У березні цього року було введене в закон і стало обов'язковою для всіх водіїв. й

-img9---

Джерело: www.the-village.ru