«Ми будемо стояти». Вони не мають шансів. й

Вікторія Славська

Особистість Les Podervyansky не потребує вступів. Сам Олександр Сергійович дає враження від абсолютно гармонійної людини. Ми попросили його про речі, які актуальні в даний момент. І про свою невірну творчість.

до Що відбувається в Україні?
- Ну, іноді так. Є більше непристойних.
до Які ваші прогнози для майбутнього? Або ви намагаєтеся уникати оцінки того, що відбувається?
- Чому один прогноз. Ми зробимо це! Почати! Ми не маємо іншого шансу. І так вони.
до Вже відомо, що провокації на травневі свята активно плануються.
- Ніщо. Про нас Це божевільна океї!
до Що про інформаційні війни?
до Ми виграли цю війну, тому що світ на нашому боці. Це все. І все це торкнувшись про те, що ми втратимо інформаційні війни неправдиво, тому що ще неможливе перемагати інформаційні війни на полі кацап. Вам не доведеться. Вони зомбі люди. Війна немає війни, вони все ще будуть зомбі, тому що вони раби.
до Як ви перебуваєте в соку?
- Я хочу жити з очима відкрити і розповісти правду. Katsap - наш природний ворог. І ми не повинні бути в'язані. Ви просто повинні знати. Це все. Не потрібно для сталінських мулів, які «люди брати». Немає братів. Наша історія не пропонує ніяких обставин.
до Як важко вижити письменника в цих умовах?
- Я чесно не знаю, бо я насправді художник в першу чергу. Я пишу цей шлях від часу.
- Як хобі?
- Не хобі. Я можу писати і зробити це професійно. Я не роблю це, тому що я рідко це зробити. Я не знаю, як інші письменники вижили. У мене немає ідеї. Я помітив, що вони завжди письмо, спінінг, йде десь. Але я не знаю, як вони живуть. Я більше знайомий з мистецтвом світу.

до А що ви іноді берете руку?
- реальність. Я збираюся писати роман. Я ніколи не зробив це. Але якщо я обіцяє, я збираю і писати. Таємний колапс. Знайти правду і знайти її.
до Герой зможе виглядати поза дверима, на якій написано слово "Фу ік!". Це твій "Нірвана".
- Речі будуть набагато складніше...
- Під час активного протистояння на Майдані ви говорили про те, що має бути система контролю влади – ви навіть розробили формулу про кількість людей, необхідних для цього: «до f*i». Можливо, ви напишіть трохи роману про зелених чоловіків, танків...
- Література не має нічого спільного. Ось машина в руках і вперед до переднього! Я не пишу нічого на всіх і не пишу feuilletons на небезпеку сьогодні. Може бути щось прийде пізніше, але це важко сказати прямо зараз. Все, що я пишу завжди актуально. Я пишу вічні речі. Звісно, поточні події вирушають в історію, але ще це епізод. Цікавіше дивитися ці події онлайн – в інтернеті або на телевізорі. Немає коментарів.
- Як ви отримали ідею написати оперу?
до Це була така смішна історія. Я отримав виклик від дівчини і сказав: "О, я не можу спати." Чи можете ви розповісти мені історію сну? Я помітив її історію. Тексти пісень, а це означає: А потім я поставив його на папері, і він перетворився в текстову оперу. Це сталося повністю спонтанно. А потім я пішов до мого композитора і запропонував, що ми робимо оперу. Іноді виникає, звичайно, рясність. І герої Моусе, Зайчик, Комрад, Сталін, Комрад Бірій і Гітлер.
- Чи знаєте ви з сучасної української літератури? Дереш, Карпа, Жадан...
- Я читаю щось з Дереша давно. Я знаю Жадан, ми друзі з ним. Я не читаю Карпа. Це як жарт: Чукча не читач, Чукча є письменником. Я не читаю 20 або 30 років, бо я думаю, що люди до 30 років повинні прочитати все. Що я насправді зробив. Я читаю все, і я не думаю, що я повинен прочитати все інше.
до Що ви думаєте про комітет Мораль оборони?
до О, ми звернулися до цього комітету! Я не знаю, якщо вони живі чи ні. Але щоб бути чесною, я думаю, що вони зараз Хоча девіл знає. Можливо, це такий живий бацил! Але я не думаю, що вона жива. Особливо в наші революційні часи.
до Чи є робота, яку ви горді?
- Я дуже критична робота. Я тільки люблю те, що я писав зараз. І після того, як день або два, я вже прохолоду про це, і після того, як я не люблю його на всіх. Але головне, щоб вдало вибрати акторські персонажі - тоді вони будуть грати в футбол добре. Вам необхідно поставити їх в незвичайне середовище або приміщення. Тепер ви знаєте рецепт, посидіти і писати.
до Як ви думаєте про ваших імітаторів?
- Я відчуваю себе погано, тому що всі повинні бути самі.
до Чи можна змінити місце зустрічі?
до Якщо ви не можете, але ви дійсно хочете, ви можете.
до Що ви хочете українці?
- Ми будемо. Вони не стоять.