Голий в інтернеті або приховуванні під псевдонімом і втратити свою репутацію онлайн

За два місяці я тримав цю дилему. До цього я створив акаунти під різними прізвищами, іменами. Але після того, як університет, участь в проектах і «просвітити» реальне ім’я в Інтернеті, я почав думати. Ми всі знаємо, що тепер ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності та надавати доступ до персональних даних, використовувати послугу або відмовитися від правил надання послуг та не використовувати його у всіх випадках. Google, Facebook, Посилання В, ВК та всі інші соціальні мережі, а також багато сайтів монітор, накопичуються та торгують нашими даними. Використовуючи їх у сферах, починаючи від реклами, статистики, аналізу смаку, до тероризму, шахрайства або їх виявлення.

Призначення: Створіть свою ідентичність онлайн з максимальною користю та мінімальним ризиком для себе та близьких.

Варто враховувати і зважувати різні варіанти:

1,1 км Використовуйте реальні імена на всіх сайтах, які використовуються, і, перетворюючи сліпий очі для конфіденційності, уникнути параноії. Так, більшість людей роблять це зараз. Цей варіант є найбільш зручним, але небезпечним. Ви легко знайдете на Google. На форумах та різних сайтах соціальних елементів ви будете довіряти. Ви дізнаєтесь про те, що ви втратили однокласників та колег з роботи, щоб рекомендувати вам іншим особам, оскільки самі роботодавці.

Але є ще одна сторона до монети. Ви або ваша онлайн-діяльність може бути виявлена тими, шампанами, спамерами, ворогами або органами влади. Також важливо пам'ятати, що Ваше ім'я є одним для життя. Тексти пісень, а це означає: І коли ви можете змінити його, це не завжди легко (в залежності від того, де ви живете) і це не завжди етичний. У вас є один шанс. Помилка, і ваш стиль прив'язується до неї для життя (мережа не пробачить вас – вона навряд чи буде видалена). Ігри, які ви граєте, не вдалося курси онлайн, або низькі рейтинги на курсі, Codeacademy або інші ресурси, будуть всі перебування. Залучення в сайтах знайомств, фотографії з непристойною поведінкою (таких, на яких позначено), все це дає негативну оцінку вашої онлайн-ідентифікати або просто інформації, яку можна використовувати проти вас.

2,2 км Повністю прихована справжня ідентичність, нік, псевдонім. Перш за все, що втрачено, є підключенням вашого імені та онлайн активності. Без однокласників, не роботодавців, ніхто не може перевірити, хто ви і що ви робите. Це дуже добре і погано. Присутність накачованого профілю за участю в проектах або опублікованому програмному забезпеченні значно підвищує ймовірність отримання роботи шляхом перетягування декількох етапів вибору одноразово, у порівнянні з відсутністю такого профілю або навіть відсутності в Інтернеті.

Ви можете намагатися зв'язатися з Вашою реальністю до вашої прихованої особи, відправивши роботодавцем посилання на ваше «друге само» на Ваше резюме. Але цей підхід спочатку піднімає підозри про вас, і по-друге, існує ризик, що ваш профіль буде заблокований, тому що ви не дотрималися згоди і правила сайту. Сьогодні політика сайту дозволяє псевдонімам, і завтра його можна змінити, і з цим буде зникнути можливість зміни вашого імені. Це може здатися малоймовірно, але є ризик. Також не зрозуміло, як брати участь у різних змаганнях, зустрічах та розіграшах. Яка назва повинна писати? Прихований або реальний? За прихованою, ви, ймовірно, порушите правила участі в конкурсі, оскільки вони кажуть, що вам потрібно буде визначити. І з присутнім ви в Інтернеті, ніхто і ваша участь залишаться невидимою, не даючи бонусу до вашого профілю.

Важливо пам'ятати про те, як правильно сховатися, ви і ви направляєте важливі документи на Gmail та інші поштові скриньки. З великих послуг ідентичність може бути прихована тільки з великою складністю. Але наша мета полягає в тому, щоб мінімізувати ризик, не уникаючи цього.

3. У Тут можна придбати будь-який бажаний образ і змінити маски, дотримуючись чітких меж і правил. Використовуйте одну людину для кар'єрного зростання. Для особистої справи, форуми, щось не зовсім правове (піратство, політика, імміграція) інше. З цим підходом важливо пам'ятати кордон, який відокремлює ваші дві особистості. Це робить його незручним і навіть іноді підвищує сумніви – слід розмістити його до людини я? Або може бути як? Паралельно, провідні дві особистості не продуктивні, і є ризик невиконання таких «кауфляжних» кордонів, коли ви перехрестите або хтось виявляє вас.

В результаті існує безліч статей про різні ІТ-ресурси, які описують ризики, небезпеки, зважують плюси і мінуси відкритої або прихованої особи онлайн. Але ніхто не відповідав своє питання. Після консультацій з більш досвідченими людьми та колегами, ніколи не вдалося знайти рішення. Деякі обмежені використання послуг, інші приховуються під прізвиками, а інші просто не парі і всі роблять себе відомими. Прийміть, наприклад, мої колишніх вчителів, кожен відкрито публікує все під їхніми реальними іменами. Як це зробити Google? Які знаменитості або мільйони людей, які відкрито публікують свої фотографії під власною назвою? Згідно своїх постів, не складе труднощів розрахувати контакти, місце проживання і створити приблизну картину стану людини. Потім ви можете скористатися витоком даних на будь-якому сайті (HeartBleed ...) або використовувати один з багатьох способів крадіжки даних, розбиття паролів, розбиття, фішингу тощо. (Для того, як, FourSquare може слідувати, чи ви знаходитесь вдома)

Р. С:
Я хотів би запитати питання про тостер, але опис був занадто довгий. Який підхід ви берете? Повністю прихована ідентичність Я не знаю, я не можу спати зараз

Джерело: habrahabr.ru/post/221017/