Belyaus Beach, Західний Крим

Як рекламувати Крим
Ось 25 фото. Будь ласка, не порушайте, я пишу повідомлення від Мезозойного ноутбука, від роботи. Це дуже важко для мене :
Фото були обрані з альбому не для гарних переглядів, але для того, щоб не дратувати обличчя нас, савальге. Для кращого розуміння вони не знімалися в глянцевому журналі, але тільки для себе.

Так, Belhaus, Травень, 2012
Місце розташоване тут:
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Почати фототуру.

Пляж піщаний, довжиною 1 км в цивілізований формат, і є ще багато місця у вигляді абсолютно дикої прибережної смуги.
У цивільній частині пляжу є певна адміністрація, яка заряджає невелику плату від відпочиваючих, але для цього очищає, подає воду і створює своєрідну цивілізацію.
Фото 2:

У цивільній частині пляжу будували ці штори. Як виявилося, в травні без таких засобів затінення не може йти в будь-яку точку.
Фото #3:

Ось моя сім'я, що проходить через день, siesta в одній тіні.
Іноді ви повинні рухатися під цим навісом після тіні. Сонцей дуже серйозний.
І в спальні вони тому, що вітер з моря дуже дивний і прохолодний. Дуже низька від води і протікає через піщаний оксамит. І це на цій найвищій точці оксамиту є навіси. Завжди вітер! 50 метрів від краю моря, де є намети, це ще не відчувається. У наметі тепло досягає 50 градусів!
Фото No 4

3610Р. 4200Р.

Раритетні дерева видно на фоні. Вони приховують автомобілі і намети шавлії. Це єдине місце для парків на колесах. Але коли субота-неділя приходить, ті, хто прийде на день, не мають достатньо місця в деревах, і вони осідають під навісами. Ми не маємо достатньо колодок для всіх. Ще раз, наші зайняті навіси.
Фото No 5

Дерева і кущі, які дають нам стіни :
Фото #6

І більше. Зверніть увагу, що є кілька дерев. Всі відсутні місця !!!
Камені в піску є рідкісними камінням на цьому пляжі, які пресують розтяжки наметів. Але це не наш варіант :
Фото #7

І дерева. На відстані можна побачити паркувальний лот, білий ван захований в тіні.
Фото #8

І стоянка. Ван, намет, тепло ...
Але за будівлею - це цивілізація, яка заряджається близько 20 гривень. Я не пам'ятаю напевно, тому що місяць травня і гроші не зібрані, пляж не офіційно відкритий.
Так, вздовж огорожі, туалети та душові кабіни були побудовані. Вода місцева, від борів. У цьому куті Криму вода брекетка, не підходить для пити. Але, як і раніше, є місце, щоб чистити зуби, oop в туалеті, змивають сіль і поту.
Фото #9

По дорозі до цивілізації.
Тут є хати, як це побудовано біля входу в пляж. Вони можуть бути видалені протягом нічного перебування або перебування. Варіант для тих, хто не має намету. Поблизу хати є великий наметовий бар з пивом і трохи їсти. Цей міні-готель працює тільки в сезоні. «Якщо ви хочете жити в будинках, ми не будемо запитати гроші. й
Фото No 10

р.

Але ми прийшли з наметом. Проживати на пляжі 10 днів.
Спочатку не було води в цивілізованих туалетах і ми просто занурюємо глибокий отвір в кущах з лопаткою, завдяки піску там. Це дикий туалет. Я зробив свою роботу, і я впав дупа з піском. Я сподіваюся, що це добриво після всього.
Від цікавих очей покривають рушниками та іншими гребінцями.
Намет. 4-місний, простий намет. Вартість близько 7000-8000 рублів в Москві в Декатоні. Як розтяжки, окремо придбані кабелі та шліфувальні мішки, придбані заздалегідь в Obi : Дуже надійний.

Ніч. Як вилікувати інтернет-видання - ноутбук. По дорозі є стовпи, на які є розетки з 220В. Але ви повинні платити за це так само. Ми не використовуємо його, ми не впізнали його, це коштує стільки електроенергії. A 12/220V конвертер був досить заряджати ноутбук і телефони.
Фото No 12

У вечірній вечерю зазвичай виглядає так. В цілому правильне харчування відмінне. Проста варена картопля, огірки і помідори, м'ясо на вогні, свіжі яйця. Обов'язково мати вино! Де ще пити вино, але в Криму? Поблизу є село, є пара магазинів, біля магазинів є лотки з сільською їжею. На території с. сусіднього. До того ж, якщо ви дійсно хочете доїхати до міста, то місто Чорного моря знаходиться неподалік від готелю.
Фото No 13

, Україна

Всі Вечору. На заході, комарів темні, і вони перетворюють першу половину ночі.
Фото No 14

Увечері нагрівають і ви повинні трохи погріти.
Фото No 15

Ніщо вирощує багато на піску. Але ці гілочки ростуть. Прогулянка на пляжі вночі не рекомендується без взуття. Але ці рослини, дякуємо Богу, не намагайтеся влаштувати в аквазоні. Але в районі шавлії наметів - є так.
Фото No 16

І птахи випікають яйця прямо під ошатним сонцем. Неможливим кроком на піску без опіку!
Ми заварили гніздо з палицями, щоб він був видимим і не розтоплений.
Фото No 17

Сніданок або обід. Не спекотний, але ви можете просто сидіти на морі. Я завжди голодний! І п'є!!!
В результаті покарати тіло для постійного джгута ми побігли вранці на піску серфінгу уздовж пляжу. Дуже гарна вправа, що працює в піску не так легко, як в Москві в Планет Фітнес на біговій доріжці. Хто знає.
Фото No 18

Поблизу пляжу є розкопки давнього поселення. У 50-х роках минулого століття археологами МСУ. Як правило, вони укладають камені у вигляді контурів оселі. Зараз немає охоронців або будь-якого позначення заповідника.
Далі за викопами (розмальовані) почнуть автозахоплення, де люди стоять з великими фургонами будинків на колесах.
Фото No 19

І ще один шматок екскавації. Фоторепортаж - вид на пляж Белауса. У піском можна побачити водоростей, що переплітають море. Так, в диких зонах узбережжя ці водорості лежать. А де є зона черепа, вони гальмуються місцевими працівниками, і є маленьким очищувачем.
Фото No 20

А це -- це -- Археологи стверджують, що це залишки давнього маяка скіфів, толі греків. Я не пам'ятаю, Але в реальності це залишки невеликої піраміди, а де археологи не лягли структуру за допомогою приблизних каменів і цементу видно.
На блоках чітко видно слоти для папок, точно так само, як і в Південній Америці, і навіть на плато Giza. Я дивився на всіх фільмах від LAI (Альтернативна історія Лабораторія) і скажімо, що вони залишки піраміди з грубо такими ж елементами дизайну, як в інших частинах світу.
Фото #21 Медитація на древні камені.

У травні, крім комарів, подрібнювачів і локусок домінують. Не було ніякої сітки на бампері і в результаті мій радіатор був серйозно пошкоджений і забитий після цієї поїздки. Ці тварини були у великій різноманітності, а також деякі величезні повільні бджільництва.
Фото #22

990 р.

Вони проживали в наметі і мали їх годувати і з ними друзів.
Фото #23

Додано до [mergetime]1398417839[/mergetime]
Ось пара відео. Він був знятий на шматку пластику, який називається DVR, але це було насправді просто шматком пластику.
Дорога в Belaus Beach:

Поїздка в Belaus Beach:

Я знаходжу з цього. Якщо у вас є якісь питання – запитайте, я спробую відповісти і, можливо, я викине щось з фотоконтенту.

Фото #24 (останній) також береться з місця, де розташовані піраміди.

Джерело: