"Moskvich-2140 SL": остання з душею

Мій батько служив на підводному човні протягом 25 років, і якщо мій дід, військовий пілот, був авід моторика, мій батько був мотористом. Сім'я мало різних автомобілів і мотоциклів, але я мав тільки Москвич в кольорі знежирене молоко і мій батько червоний, як Феррі, Volkswagen Passat. Два військові, як це повинно бути, обладнання завжди в ідеальному стані. У цих двох машинах було багато пам'яток. Але в 2003 році було прийнято рішення про продаж авто і купити намистину для будівництва будинку. Мій батько помер, а потім мій дід. Продаються автомобілі. І я знайшов один!

18 фото, джерело в кінці

В кінці моїх досліджень в університеті я вирішив знайти принаймні одну з наших сімейних автомобілів – або Москвіч-2140 SL 1987, або Volkswagen Passat B2 1983. Пошук останніх не зустрінеться з успіхом, але з автомобілем діда виявилося! За два роки, я блюв чоловіка, щоб дати мені машину, і я завжди сказав ні. І всього місяця до іспиту в ДАІ — виклик від нього з словами: «Я даю!» І ось ми йдемо.

Коли я бачив Мусковіт, всі брудні, в пилу, на плоских колесах, в великій, темній коробці, я відчував таку милу, як якщо я зустрів Елвіс живий. Автомобіль зданий кубинкою для мене.

І коли я вперше доторкнувся машині так багато років, вона відчувала, як вона випромінювала тепло. Коли я отримав додому, мої ноги були стрункими. О, приїжджайте, я його почуваю.

На момент першої зустрічі пробіг був 16,590 км. За три роки авто стояв у ящику без руху, не на ходу. Для того, щоб змінити всі витратні матеріали, гумові смуги, шланги, прокладки тощо. А потім ви можете дізнатися, чому автомобіль був прокатний. Але було одне «але» - Я ніколи не відремонтував авто і не знаю, як кожен блок взаємодіє один з одним. Всього нуль.

"Moskvich-2140 SL": остання з душею , Україна

Я дали карте бланш: вони не лікують мене з заводу, поки автомобіль не виходить воріт. Все добре пішло. У холодну зимову погоду є місце, де я відновлю машину. Але все в порядку. У відділенні рукавів я знайшов дві книги на Мусковітах: каталог запчастин і авторемонт. Всі інструменти були в багажнику. І так за чотири місяці в холодному боксі, знаючи нічого про машину, зробивши її.

Я не буду описати докладно, що я пройшов через, але протягом цих 4 місяців я змінив: рідини і фільтри, акумулятор, високовольтні дроти, свічки, вакуумний гальмівний прискорювач, головний гальмовий циліндр, колодки, трамплер, шланги і труби, всю вихлопну систему, зчеплення, редуктор. Чистий: радіатор, карбюратор, моторна кришка, газовий бак. Запасні частини є дешевими, і ремонтом є просто колосальним - все сортується з трьома ключами і викруткою.
Але оскільки це «Москвич», багато елементів декору є дефіцитом, і якщо розглянути, що це не звичайний 2140, але 2140SL, то страшний дефіцит. Все повинно бути замовлено онлайн за багато грошей. Наприклад, неробоче радіо, що прибули з України, отримав на 200 тис. рублів. Я купив швидкісний метр на 300 тис. рублів. від Brest.
Цікавий факт: немає авторемонтного цеху займе «Москвич» на ремонт - ні на тілі, ні на механіку. Не хочу чути про двигун, кожен говорить одне, що в неісоні: «Я не збуджу мій інструмент про цей метал». І те, що камера згоряння виготовлена з дуже твердого сплаву, незважаючи на те, що сам двигун виготовлений з алюмінію. Що відбулося. Він часто запитав: «Що ще ти хочеш?» Але це був великий момент запуску двигуна. Я не маю дітей, але він відчуває себе, як у дитини.

А потім була перша поїздка 50 метрів.

Коли автомобіль був більш-менш на ходу, я вирішив переїхати до мого гаража. І повільно, 20 кілометрів на годину, з другою їздою вперед в його Renault Safrane, так що я не захопив і заблокував шлях (то були деякі проблеми з гальмами, а також з ущільненням нового VUT), ми досягали боксу. У літній період продовжує ремонт, регулювання та регулювання.

З технічної сторони завершено практично все. Час реєстрації та відновлення краси. Автомобіль змивається знизу і закінчуючи витяжним простором. Ми замінили всі колеса, бо автомобіль ще завод! Пофарбовані диски і кладуть оригінальні ковпачки. Sony замінив оригінальне радіо. Я купила гарнітуру Bluetooth, помітивши його і монтував його на радіо, що 30 років. Це виглядає оригінально і музика грає через один паперовий динамік, але все з'єднує через телефон над Bluetooth.

На прекрасному сонячному дні мій мама і екс-власник і я пішов до поліцейського, щоб бути затриманим, а потім через місто для реєстрації. У цей день я зрозумів автомобіль привертало увагу і питання. У людей віком 35 років і старше, дитинство асоціюється з «Москвичем». У своїх батьках перші уроки водіння на автомобілях цього бренду. Яким чином вони відрізнялися від попередніх. Що ще можна говорити про години під час очікування нових номерів?

Ми збиралися додому, але моя мама запропонувала: якщо ми закриваємо, то можливо, відразу для реєстрації? Чому? Вперше. Brake, CO/SN, підвіска - все ідеально. Це був такий плідний і позитивний день. Автомобільні приводи, це дає задоволення, але потім я прийшов з новою окупацією - робити антикорозійне лікування. Автомобіль повністю демонтується, очищається дно, підлоги і крила автомобіля.

За 30 років не було жодного отвору іржі, і де з'явилася жовтість, помітила і обробляється антикорозійним покриттям. У всіх порожнинах заливають каноновий жир, а дно і крила - грунт, герметик і кладуть три шари мастики. А також лікують тіло захисними засобами

Тепер ми не боїмося дощу або смажити. Я ще не їздив взимку або дощу на моєму автомобілі.
Ми їздимо тільки під сонцем.

Це історія його відновлення. В експлуатації автомобіль дуже веселий, але примхливий. Нормально не прогрівайте двигун і олією в коробку - покаже і струмка. І як тільки все в робочому діапазоні температур, стара жінка відразу починає блідолік. Так, ми повинні поставитися з проблемами і оформленням автомобілів тих років. Наприклад, не вистачає п'ятого редуктора на доріжці, щоб зберегти і не йти швидко, хоча четвертий достатньо для миттєвого струменя. Газовий насос знаходиться на вершині двигуна, не на дно, так як робиться в класичному ВАЗ, і вона повинна перекачувати паливо з рівня кілька разів нижче, ніж сам. І через те, що газовий насос безпосередньо на циліндровому блоці, він постійно перегрівається в гарячій погоді і починає їздити бензинові пари. Через це автомобіль втрачає в динаміці або навіть столах. Питна плита повільно прогрівається в холодну погоду, а потім приводить трохи теплого повітря. Підшипник вичавлений з графіту, і досить для сезону через джеми руху.

"Moskvich-2140 SL": остання з душею р.

Але все це ви пробачте машину, і деякі моменти в загальному знайти милий. Це не для того, щоб і від роботи, це для тихого спілкування на теплі вихідні.

Ви сидите в цих м'яких сидіннях, як вдома в стільці, відкрийте маленьке вікно і перейдіть на явний бізнес, якось обґрунтуйте вартість бензину. До речі, ми їсти 92-й, змішаний з 95-ю, щоб скорегувати номер октану до якого написано в паспорті, і це 93-й. У змішаному режимі виходить близько 9 літрів на 100 кілометрів.

1734681

А поки ви їдете по місту, люди звертають увагу, що особливо помітні серед старшого покоління. Наприклад, залишивши автомобіль під магазином, ви повернетеся і подивитеся на картину: два або три чоловіки виглядають на машині з усіх боків і обговорюють щось. Коли вони бачать власника, вони запитують:
до Що року? Чи рідна фарба? Чи є він люкс? Експорт? Повинен бути з Дідусь.
І ви будете, звичайно, посміхатися на них і розповісти їм, що це 1987, що фарба рідна. Так, розкіш, і так, експорт (підсилений корпус). Лонгери тверді, не діляться на дві частини. Звичайно, з Дідусь. Якщо я продаю Москвич. І я завжди кажу ні, тому що автомобіль рідний, живий і коханий, і "з близькими не є частиною. й

"Moskvich-2140 SL": остання з душею Р

Тексти пісень, а це означає: Я просто не можу спати. Але для мого Opel, який я їздив щодня, я не хвилююся. Це транспортний засіб, робоче поле.

Інші автомобілі не мають харизми, запаху і звуку двигуна, що знаходиться в «Москвичі».

Поки я був реконструйований і рефінансував мій автомобіль, я був вражений на велику спільноту навколо марки «Москвич», як ентузіазмують всіх після рубцевих частин, і як вони намагаються відтворити дитячий автомобіль або мрії (з дитинства). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви бачите затвердження та посмішки. Самий завод АЗЛК є симпатичною і дуже шкода, що підприємство, так слабкою з точки зору виробничих потужностей і фінансів і так сильною з точки зору інженерної думки, не може вижити через його розташування в центрі Москви і через неправильних людей на шельм підприємства в 1990-х роках. Після того, як інженери АЗЛК створили автомобілі, які брали участь у лондонсько-Сидні та Лондон-Мексико, і досягнуті результати, які зараз повторюють KAMAZ. У 1980-х роках був створений гоночний автомобіль для формули 1, який ніколи не був здійснений через фінансові проблеми. У той же час був виготовлений прототип автомобілів Istra: двигун був дизель, 1,2 літрів в об'ємі, обсмажений з рапсовим маслом і споживав лише 2 літри на 100 кілометрів, з автоматичною трансмісією, з твердим тілом і індикацією на вітрове скло, як в сучасному літаку. Були прототипи мінівенів, канцелярських вагонів з власною аудіосистемою Бинліна, власним на бортовому комп'ютері, який не тільки перевертався на лампочках двигуна, але і розповів вам, що саме потрібно ремонт і як його усунути. На каркасі кузова також були копії з повним приводом і з пластиковими панелями. "Москвич" був дуже брендом, який може дати нам сьогодні сучасний автомобіль, не поступається іноземним аналогам в дизайні та технології.

Головна

Джерело: