«Робота з рибою» Corey Arnold

Найцікавіше, щоб подивитися, як інші роботи, як вода тече і як вогонь опіків. Картини Аляска рибалки Corey Arnold задовольнять два вимоги. Вони смішні і динамічні. І розкриває сувору сутність життя реальних моряків.

Ядро є професійним рибалок. Він любить свою роботу, а також пристрасний до фотографії. Рідке поєднання – коли спеціальні моменти фотографуються професіоналом, не режисером або дизайнером. До 2010 р. Арнольд працював у Берінговому морі як крабстр. В останні роки він присвятив себе приватним морським поїздкам для лосось. У сезоні він займає захоплення своїх фотографій до різних міст, виставок та музеїв, де вони купуються з великою впевненістю, ще унікальні постріли.

Габаритний зображення

Я назвав мій проект Fish-Work, щоб показати і розкрити суть комерційних проектів. Я знаю, що ніхто не зробив цього перед, навіть фотографів відомих видань, таких як National Geographic або BBC.

Моя вибро хлопці на команді вибро і вибро. Це не кіно про завоювання Елбруса, щоб дивитися і зітхати про труднощі. Це суворе життя. Шторм? Погана погода, ми йдемо на роботу, кидаємо сітки. Іноді на обличчі замерзає іциклопедія. Смерть, здається, вуса! Але я нічого не торгую. Це щось особливе! Немає нічого порівняти. Романтика, заробіток, життя - все в одному. Ні один щасливий, ніж нам.

р.

Ми весело всі час. Ми зловимо особливу рибу або скоділовий краб, і намагаємось підібрати палець. І я фотографую всіх. Що таке рибальство! Доброго дня!

Ви бачили море? Що-небудь?

резидент Прибережного села захопився

Р

р.