Активне скасування шуму в квартирі

Система активного шуму була розроблена Рудольфом Стефаником, промисловим дизайнером з Австрії, викликаючи його Соно. Основою роботи є технологія, що використовується в навушниках. Цей невеликий пристрій фіксується до вікна за допомогою спеціальних всмоктувальних чашок і поглинає більшість сторонніх шумів, що надходить в приміщення з вулиці.
Пристрій включає мікрофон, динамік і вбудований процесор. Доповідач, що натискається на скло, використовує його як резонатор для відтворення звуків в антифазі, процесор аналізує і фільтрує звуки, отримані від мікрофона. Таким чином, пристрій зможе пригнічувати вибір шуму, відповідно до налаштувань, внесених користувачем. Наприклад, для блокування шуму автомобільних ріжок, снігоприбирань і автомобілів, але при цьому пропустити звуки іржавного листя і співу птахів.

Крім того, Соно зможе самостійно відтворювати різні звуки природи приємні до вуха людини: шум серфінгу і так далі.
У 2013 році ця концепція була серед фіналістів премії James Dyson. Зараз його автор шукає інвесторів для запуску проекту в масове виробництво.

На жаль, я не можу розмістити відео ще, тому я даю вам докладну посилання на джерело. Ось відео - це сновидіння машини, якщо це половина true.

-img3---

Джерело: t-human.com