Ще одна рукоділля пост

Він був нормальним днем... кози були захоплені, Путін був запущений в країну, і Крим не був наш... коли моя дружина раптом сказав, що я збираюся бути попом.

На першому Uzi було повідомлено ще одну новину – ми будемо мати близнюки, дівчата. Що ви можете привітати нас за : (і в деяких способах)

Ось 26 фото.

Ми приймали це з щирою радістю, але, звичайно, буде любити, щоб перетворити сліпу око проблеми і труднощі.
У віці 23 ви не зробите багато грошей. Я працюю в сім'ї, моя дружина кинути, і через вагітність, було досить важко отримати роботу.
Але я не зроблю про це і що: з доходом близько 40 кілограмів + невеликі бонуси від батьків, потрібно зробити ремонт в дитячій кімнаті.
І в цілому, гріх скаржаться, тому що є трикімнатна квартира в розпорядженні, хтось на нашому місці не доведеться нікому робити цей ремонт.

Квартира Стара, ремонт не було зроблено близько 40 років, підлоги дерев'яні, алюмінієві проводки, а також в цілому все, як ми любимо :
Про номер - номер 14 кв.м. 2.5 м по 6 м з накопичувачем. Укладання 2.5 м до 1.06 м.

Першим кроком було зміна підлоги. Є багато причин - скрипка, старий, + в квартирі живих котів і ... добре, ви знаєте, що я маю на увазі

Для цієї роботи, тому що я поодинці не зможу розбиратися і нести її все. Я вирішив зробити все ще виключно себе.
Приїхали російські хлопці, привозили 2 Tajiks з ними, так як виявилося, вони брали їх на півгодини, для яких ці шашликові гірники збираються з демонтажом підлоги, а задоволені залишили 300 рублів в кишені. Це кінець використання зовнішньої праці 1,1 км
З рівня підлоги потрібно підняти до підлоги, який знаходиться в наступному приміщенні, не хочу мати поріг, над яким трупи будуть стиглі, довелося шукати інженерні рішення. Вам необхідно підняти його на 14 см. Я хотів зробити ala - ceramzite + на вершині фанери або кнауф лист. Але майстри зламали мене на такому вирішенні, як - будівництво піни, верхня металева сітка, топ 4 см стяжки.

2. Закрити

3. У З'єднання з старою підлогою, в кімнаті, в якій ми зараз живемо, як ви можете побачити, ми просто укладаємо палац. Пилозбірник, ви кажете? травень. Але ми не знайшли іншого розчину, і підлогу дійсно страшний, з тріщинами та іншими радами у вигляді сльозної фарби, а також купу всіляких луків, в які бруд та інші непотрібні речі легко забиті.

4. У Оопс, моя дружина запитує мене, щоб викликати цю кімнату Gadrerobe.
Це одна з причин, яку ми не зламали стіни. Тому що речі потрібно зберігати десь, то або шафа все над стіною, або зробити шафу, як ми прогуляємось, і як ми можемо.
Друга причина полягає в тому, що кімната дуже вузька, і якщо ви демолішуєте стіни, вона буде виглядати як автомобіль метро. З одного боку, звичайно, буде прохолодно, щоб зробити тематичну кімнату в цьому стилі, але шкода, кошти щільно. І без теми не буде виглядати дуже добре.
Я знаю багато людей, які будуть вирішувати наше рішення. Ми вирішили залишити його таким чином.

5. Умань
Привіт, хороший друг. Як поцікавив мене як дитина, коли він працює з 10. Як поцікавився батьками, коли я був малюком, коли я витягнув, що мотузка, намагаючись вийти на вогні.
Природно, ми позбавимо від таких залишків.

доб. 1

6. Жнівень Майстери затопили підлогу, затопили сусіди, і сміливо залишалися в невідомому напрямку. Підлоги висихають приблизно на тиждень, а ті гельські дні, коли моя вагітна (!!!) дружина і я роздягнув 4 шари шпалер, не підрахувавши шар газет.
Він був справжнім пеклом, ще на погляді цих фотографій є бажання розбити щось.

7. Про нас Коли він розібрав двері, він випадково виводить частину стіни разом з варенням. Стіна - це спосіб гіпсу, крім цього дуже штукатурка, не зрозуміло від чого, і не зрозуміло, як. Але вона робить свою роботу, і це дрібно.

Це все абастр і ми доставимо, що це сталося :

995382 Р

8. У Зв'язок між старим і новим сексом. Виготовлений з запасом для укладання ламінату. До речі, зліва зверху можна побачити, що 2 види суміші заливаються.
Про це і радили ретельно змащувати підлоги грунтом ... Що таке майстер? Суміш постійно гасить пісок – скільки разів не заковтнути, завжди будуть гори піску. Але друга половина приміщення є великим розсіяним, великою сумішшю. Я не збираюся коментувати його більше, ви розумієте мене :

р.

9. Навігація Церемонія зцілення ворога далекого дитинства біля його кінця. Я не отримав занадто складний, і я кладаю шматок дроту вниз двері джемба, тому гвинт, якщо ви можете це зробити?
Не потрібно бити руки, знаю, що потрібно поставити кабель в спеціальний кабельний канал, для простої заміни тощо. Я вірю прямо - проводка в квартирі, а також в весь будинок - синиця! Одного разу треба повністю змінити, але ми ще не фінансово і морально готові до неї.

8919728989р.

10. Застібка в два шари. Так, прямо на стіні шва. Я не використовую штукатурку.
Використовується 3 види шпаклівки.
Готовий у відрі (17 л або 28 кг) листок (1200 р. на відро). Добре, я зробив 3 кімнати до його використання. Половина відро зліва, і витратила його.
Тоді я купив готовий пакет, я шкодую, але я не пам'ятаю ім'я. Увімкніть косу, коли шпалери почали відпадати. У всіх інших областях, де він використовується сухі суміші, розведений в ручні проблеми, не було пасування, тільки де кладуть зла суміш.
Стіни вкриті, шліфовані, неочищені кілька разів.

11.
З іншого кута. Від відстані ви можете побачити своє робоче місце, яке я не працює, але я граю переважно після роботи.
До речі, установка дверей була великою помилкою, вони повинні бути встановлені в останні хвилини. Але вагітність непередбачувана, і ремонт в цьому приміщенні були перенесені в невизначений термін, тому двері були укладені.

12. Щоб приклеїти широкі шпалери до одного, це трохи акробатики, але я міг. Моя дружина допомогла мені стільки, скільки вона могла, але вона не могла.

13.00 р. Детальніше

7798025р.

14 і більше. ?

15.00 р. Шафа приклеїла з чим залишилася з попереднього ремонту, тому картина дуже колективна.

16.00 р. Ми придбали ламінат, близько 370 рублів за м2. У комплекті було 2,1 м, придбані 8 пакетів. З запасом для обрізки. Половина пакета зліва. Також є підкладка в руках. Я взяв 4 мм, це дуже рекомендується, не більше, і менше я не взяв, не довіряю майстрів, які запевняють, що підлоги відмінно знімаються.

17.00 р. Ну, як завжди... стіна була не достатньо 7 см, і я був так сподіватися на випадкові удачі. Я мав пити.
Але з електричною щелепою це не проблема.

18 років Трохи загального вигляду...

19.00 р. Стики між шафою і кімнатою. Ніщо цікаво.

20. Склад. Найпростіша частина кладки, як один ряд складається з однієї неповної дошки

21. Це те, що лезо лобзика виглядає як після всієї цієї роботи. Наприкінці він ледь розпилюється.

В кінці приміщення з камерою зберігання я прокладав в 4 години. Поставляючи необхідні зазори і так далі і так далі. Добре, в плані технології. Є інструкції по пакетах, немає нічого складного, а сам процес укладання навчається в роботі.

22. Я поклеїла стелю з панелями, дешево і далеко від найгіршого варіанту. + плінтус. Змішаний герметизований суглоб дощок з стелею, щоб отримати не менше ефекту, що це один дизайн.

Дружина вирішила додати творчість (батарі), розфарбувати себе, було задоволено

р.

23. Перегляд з іншого боку.
Плінтус був також встановлений без будь-яких проблем, правду отримав сусідів з його нескінченним бурінням. Щоб коліна не зносилося занадто багато, він кладе залишки підкладки під ними. Хлопці, він заощаджує! Через мою волохаті коліна відійти на гладкій підлозі.

р.

24. Ікона, занурення гона добре підійде. Нічний режим, і в принципі, будь-яка яскравість люстри в руках, а в дитячій кімнаті дуже корисно!

25. Це зараз. У цьому маленькому номері, який я збираюся перетворити в шафу. Але мої гроші, моя сила, і мій короткий відпочинок пішли.

26. Ось, накреслений в першому редакторі дизайну про те, що я хочу зробити в паніці (що виглядає як олівець, насправді вішалка одягу)

Додано до [mergetime]1398324106[/mergetime]
Трохи грошей: (не точну оцінку)
Заміна підлог, від до мене, разом з роботою і матеріалами - 22 тис. рублів. (12 робіт, інших матеріалів)
Шпалери - 4000 рублів,
Клей - 250 рублів
1000 р.
Ламінат - 6700 рублів
Субстрат - 200 рублів
Диммер - 550 рублів
Дріт, розетки - 500 рублів.
Млинове пиво 2 пляшки - 113 рублів.

Додано до [mergetime]1398324183[/mergetime]
Ну, основні точки, я думаю, що я вкрита. Я мав багато інструментів, тому я не рахував. до + Хтось зловживав, але ви повинні мати можливість Ті, хто служив у військовій справі, будуть розумітися.

Я знаю, що я люблю кішки фотографії, але, на жаль, у нас є 2 парароти, і в процесі ремонту вони не мали можливості для того, як-небудь світло вгору, так що я очолився всім, хто був розчарований цим.

Для належної критики Я завжди кажу подяку вам, за неадекватність - Я не буду вдячний вам.

П.С. На останньому Узі, який був наступний день, коли шпалери були пасовані, виявилося, що у нас є хлопчик і дівчина.

І я бачу за логотип внизу картини, забуваю, що було обмеження на розмір картинок на тап, я почав вичавити сковорідкою.

Я зробив!

Джерело: