Інтерв'ю з модним блогером Andy Torres

У березні цього року Ksusha Rozanova (http://thestylejungle.ru/) мала можливість зустрітися і поговорити з модним блогером Andy Torres (StyleScrapbook.com), спеціально запрошеною командою MANGO для шоу в Москві.

128997

- Розкажіть мені, що дружба з Мангом означає вам і цю подорож до Москви?

до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У світі є багато блогерів. Я давно співпрацював, але це були невеликі проекти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я дуже щасливий бути тут сьогодні, тому що я в Москві вперше.

- Ви вже бачили нову колекцію. Що ми можемо зробити без нового сезону?

до На шоу в Барселоні я був найбільш вражений білим трюмом костюм з негабаритною курткою. На моделі вона носила безпосередньо на голе тіло. У поєднанні з чоловічим силуетом, він виглядав дуже сексуально! На кітці багато білого кольору, які я теж сподобалося, тому що останнім часом я часто носила чорний - взимку віддаю перевагу. Навесні і влітку слід носити білий одяг.

до Цей костюм, здається, бути для дівчаток-брюків. Чи нічого не носити?

- Не обов'язково. Я люблю експериментувати! Наприклад, я хотів би сказати, що я ніколи не носити комбінезон. І я роблю комбінезон останнього весни! Я купив приголомшливий старовинний джинсовий комбінезон, який виглядав як я збираюся працювати в саду. Я закочував його і обурив її з високими підборами. І цей сезон я думаю комбінезон буде ще більш популярним - шкіряні моделі з'явилися в багатьох дизайнерів. З тих пір я ніколи не сказав, що я ніколи не зносу нічого. А потім друзі довго зачаться: Покращуйте закрутку рота!

до До речі, у вас немає Paris Fashion Week прямо зараз. Немає сенсу?

- Не всі! Я збираюся на світові тижні моди протягом п'яти років, і я радий, що я можу отримати деякі інші зараз, тому що іноді ритм просто франтичний. Я не ходив до Нью-Йорка цього року, я мав власний бізнес вдома. Я також мав дуже важливу співпрацю в Лондоні, і я не хочу пропустити його через погану погоду. Я майже пропустив свій рейс до Лондона, який сезон через нього, і був снігососем в Нью-Йорку цього сезону. Але я був такі речі в Instagram і, відверто, я радий я не там в холоді.

- Як вижити Тиждень Моди у лютому? Для російських блогерів необхідно взяти фото взимку - один з найскладніших тестів.

до О, і, я просто розмовлявся з другом шведських блогерів. Здавалося б, у вас такий самий клімат? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Звісно, багато людей використовують добре відомий трюк – вони скидають куртку, візьміть швидку фото і поставте її назад. Але я ніколи не робив це! Це так погано для вашого здоров'я. Я віддаю шарування.
У той же час я бачу дівчат з ніжками леза. Я не розумію їх! Але я захоплюю блогерів з холодних країн. Це дійсно проблема!

до І останнє питання. Це може здатися трохи дивний... Я помітив, що в фотографіях на блозі ви навряд чи посміхалися, і в житті була така солодка, позитивна дівчина. Як це?

- Ви дійсно думаєте? Я постійно говорю про це! Я не знаю, це просто буває! Мапа Я не хочу шукати щасливі тури в нових країнах. Але зараз я спробую посміхатися частіше. Ви не перший, щоб зробити цей коментар, тому є причина, щоб подумати!

Габаритний зображення