Лінькс: Італійська бронетехніка російського виробництва

Я пропоную вам подивитися на наступний диво військової техніки - бронетехніка "Линкс", яка була вироблена в Росії під італійською ліцензією. На виставці DSA в Малайзі представлено легендарне обладнання, яке неодноразово довели свою владу і бойову здатність. Я пропоную вам подивитися на лисці в продовження цього повідомлення.
, Україна

Це відомий бронетехніка IVECO LMV 65, який виробляється в Росії під італійською ліцензією під торговою маркою "Lynx". На DSA 2014 в Малайзію показаний він. Зверніть увагу на приклейку на вітрове скло: є прапор РФ серед країн, які обрали цю модель.
У 2013 році Міністерство оборони РФ заявив, що не було б продовження контракту на придбання броньованих транспортних засобів ЛМВ. Тоді командир-в-чиф ЗС, полковник-Загальний Володимир Чиркін, сказав: «Контракт на подальшу покупку цих транспортних засобів з Італією підвішений. й
В рамках початкового договору було отримано 1,5 тис. вагонів, деякі з яких вийшли в готову версію, деякі у вигляді компонентів. «Приміром, ми знайдемо для них, вони зазвичай не погані, але їх бойові якості поступаються броньованим автомобілем «Тигер», – сказав Чиркін. Він зазначив, що автомобілі Івеко для озброєння легких сортів планується придбати значно більше, але їх експлуатаційні властивості були гірше вітчизняних машин цього типу.
Ми будемо використовувати їх, але ми не будемо купувати їх знову. У нас є сім’я «Бір», «Тигер», «Волф», яка буде створювати сім’ю легких бронетехнік, на яких можна буде встановлювати бойові модулі, – сказав Чиркін. На відміну від них, Iveco може взяти на себе лише 150 кілограмів з вище, щоб покласти деякі види кулемета, і розмістити чотири людей з їх обладнанням. У зв'язку з цим, Івеко не має перспектив, сказав Чиркін, додавши, що Міноборони зосередиться на вітчизняному виробника в майбутньому.
У світлі санкцій, оголошених Західним проти Росії за анексію Криму, в минулому році рішенням Міністерства оборони РФ, щоб відмовитися від подальших покупок лінки, здається абсолютно право. Що таке запчастини?

Р

р.

р.

411868

Звідси.