Санкт-Петербург з висоти

Сьогодні ми проведемо в самому центрі Санкт-Петербурга (не турбуючись, ми також будемо дивитися на околиці), через найяскравіші місця міста. Побачити тисячі разів? Я покажу вам одну тисячу, але як завжди з дуже незвичайного кута. Так ви навряд чи бачили Петербург.

Автору буде 34 фотографії та коментарі.

1,1 км Покажіть мені, де фото прийшли з:

2,2 км Чи можна ви вгадати, куди з'явилася картина? Ні? Тоді у вас є ще один...

3. У Тепер я думаю, що ми з'ясували його. Звичайно, вертоліт =. Так, і я був привезений...

- Камера з вами?
- Нудота.
до На півгодини чекаю на набережну вертольота.

Так, екскурсія Санкт-Петербурга з видом на птах. Цікаво бачити нас очима птахів.

Цей погляд, я думаю, кожен легко визнав... Петро і Павло Фортеця:

4. У Чи є Петербург великим містом? Як виглядає другий за величиною в нашій країні. І ви сходження на вертоліт над центром, не так далеко від лісу видно =. Острів Кролик. Петро і Павло Фортеця. Місце з якого почався Санкт-Петербург. За його межами є кінзоподібна червона будівля, Музей мистецтвознавства, зліва від музею, зоопарк:

5. Умань Є дивовижний візерунок. Покажіть, що ви приїжджаєте до Санкт-Петербурга, вам обов'язково потрібно побачити Гермітаж, Петропалівка, св. Ісаак, і все. Але якщо ви попросите в середньому Санкт-Петербурга, як довго він був в Ермітажі, відповідь, як правило, буде: довгий час назад.

Це не сказати, що Санкт-Петербурги є особливою, те ж саме відбувається в будь-якому іншому місті: в Москві Московії не йдуть до Кремля. Це ще весело. Минулого року я прийшов до Севастополя в липні, запитав місцевих жителів: як море? «Ми не знаємо його, ми ще не досягали цього року», - сказав він. У слові біля моря трохи більше 5 хвилин пішки.

Петро і Павло собор трохи більше. Ангол на спір, на жаль, не дуже чітко видно:

6. Жнівень Я використовую для купання на човні на Нева, але на вертольоті над Нева вперше. Все було нове і дивовижно красиве, тому фото зробили море.

Великий Нева. Ліворуч — Арсенал Embankment, праворуч - Смольна. У нижньому лівому куті, де червоний цегляний хрест – в'язниця «Кросс». Це правильно називається щось інше, але в загальному вигляді:

Великий Нева. Ліворуч — Арсенал Embankment, праворуч - Смольна. У нижньому лівому куті, де червоний цегляний хрест – в'язниця «Кросс».

р.

7. Про нас Я сподіваюся, що ви не розумію, якщо я не входжу в деталлю про кожну будівлю, я просто покажу вам. І якщо це цікаво, я думаю, що ви легко знайдете потрібну інформацію.

У центрі - міст Петра Великого, зліва - гирл річки Великий Охта, місце де вони збиралися будувати великий газопром "корінь", праворуч - Смольський собор:

У центрі - міст Петра Великого, зліва - гирл річки Великий Охта, місце де вони збиралися будувати великий газопром "корінь", праворуч - Смольський собор

14481.

8. У Смольський собор трохи більше, за ним видно Смольні - місце, де знаходиться влада Санкт-Петербурга. Колись я пам'ятаю вид з вікна туалету - найкрасивіший вид на Смольський собор. Тому кожна поїздка в цю кімнату супроводжувалася естетичною насолодою.

Джерело: