Бізнес-клас з підсвічуванням

За словами Олександра Чебана: Чому люди подорожують в бізнес-класі? Чи варто на дошці додаткові тисячі доларів? Люди, які літають часто, на роботі, і далеко не відповіли це питання у підтвердженні. Cathay Pacific є одним з кращих авіакомпаній світу! У своєму флоті 139 літаків, компанія обслуговує 182 напрямки в 42 країнах. Минулого тижня я побував у Катаї Тихого океану у Гонконзі, що входить до захоплюючої авіаційної прес-тури, яка буде мати більш ніж один внутрішній звіт про операції авіакомпанії. Але я стартую з польотом, а саме з оглядом сервісу в бізнес-класі. Це була ситуація, в якій навіть 10 годин недостатньо, коли ви не хочете виїхати з літака, тому що ви не пробували все і не втомилися довгого польоту. Хоча я не втомився бізнес-класу з підсвічуванням
Cathay Pacific летить до Москви з Гонконгу на Airbus A340. Кілька тижнів тому, після повернення з Делі, Еміратів модернізував мене до бізнес-класу у зв'язку з перебронюванням, який я написав на Facebook і отримав коментар, що «Особливості добре, але Катея або Сінгапур набагато крутіше». Ну, я повинен визнати, що це, служба Азійської авіакомпанії була і залишається кращим, я бачив. «Оптимізація»
36 Фото джерела

1,1 км Завітайте до Азія з снігокрилих квітня (!) Москва. Завжди тепло, відкрита і посмішка. Південно-Східна Азія - найкращий регіон для подорожі та досвіду. Будь-який час року

2,2 км Бізнес-клас недорогий і тут кожна деталь, кожна дрібниця. У обмеженому просторі на борту літака дизайнери інтер'єру намагаються оцінити кожен момент подорожі, а також домогтися поєднання ергономіки і простоти сервісу. На дошці A340 в бізнес-класі повністю розкладні ліжка, які є «підтримкою»

8697575

3. У Двох подушок - основна закріплюється на підкладці на Velcro і додаткова.
Параметри сидіння:
Загальна довжина - 81 дюймів, корисна довжина - 71 дюймів
Ширина ліжка - 23 дюймів (в розкладеному стані)
Ширина крісла – 18.5 дюймів (сидінь)

4. У У вікні дуже незручно фотографувати, що стоїть за ним. Дуже добре, що це нічний рейс, тому я не отримав телевізора.

5. Умань Фарбування в інтер'єрі. Як правило, логотип авіакомпанії висить на цьому місці. Тут я ніколи не бачив логотипу, все смачно в м'яких корпоративних зелених тонах.

5985499

6. Жнівень На боці є панель керування стільцем, розкладний стіл і монітор IFE.

7. Про нас Дорожній комплект

3610Р. 4200Р.

8. У Навушники на спеціальних тримачах, які дуже зручно. Повністю неприпустимий мені шматочок паперу «стерилізований», як і в туалеті готелю

9. Аперитиф.

10. Політ в бізнес-класі 80% їжі. Меню від шефа, винних карток від кращих сомельє, коктейльної картки - всі ці маркетингові трюки - головний аргумент конкурсу для пасажира між гравцями довгострокового ринку повітряного перевезення. Отже, перейдемо до їжі.

11.

12.

13.00 р. Холодна закуска і стартер.

14. Головна Азія починається на борту літака з паличками

15.00 р.

16.00 р. Десертний та підписний коктейль

17.00 р.

18 років

19.00 р. Сніданок

р.

20. Якщо ви голодні (який виключений), є закуски або цукерки. В цілому, 18 пасажирів бізнес-класу обслуговує 5-6 пасажирів.

21.

22. Трохи про бортову розважальну систему. Я не великий фанат перегляд відеороликів, переважно перегляд корпоративних відео та туристичних документів. Я не можу бачити або завантажити в домашніх умовах.

23.

24.

25. Але більшість всіх, я люблю слухати місцеве поп, в залежності від екзотичної природи країни, яку я збираюся.
Тут, наприклад, є доріжка з картини нижче. Особливо над хмарами.

499 р.

26. Віддалений безшумний, єдиний, що не має уваги від інших. Подаруйте мені хустку, яка не ледачий. - Поточна відстань і час до місця призначення.

27. Карта - архаїчний шматочок. Особливо на тлі дуже сучасної системи бортових розваг. Я не знаю.

28. Чистий і стерильний.

839754

29. Стіл ідеально підходить для ноутбука.

30. Крісло трансформується в повністю горизонтальне ліжко. Сплячий в площині, що лежить вниз, є незнімним високим, спробувавши тільки один раз, безумовно, стане незрозумілим, як літати зараз сидячи.

31. Тепер розглянемо кабіну пілотів A340.

р.

32.

33.

34.

35. Це те, що решта в кабіні виглядає так. До речі, монітори над ліжками є точно такою ж системою розваг на борту, як пасажири, нічого сервісу.

Габаритний зображення

36.00 Р Все, що описано вище, по суті, не найсучасніший варіант інтер'єру бізнес-класу авіакомпанії. На даний момент на Boeing 777 встановлена нова версія інтер'єру Більш ергономічні, досконалі, сучасні та ін. Деталі в відео

Всі

Джерело: http://