Крим-Ялта

Так сталося, що він жив у дорослість, і ніколи не був до моря. Він пішов на стару роботу, не вибирав нового, провів другий тиждень в Інтернеті.

П'ятий липень, мій мозок кип'ятіння! Після проходження критичної точки мозок вирішив піти в море! Де? Я отримав пост на ЯП про Крим-полісальні фотографії. Увечері я взяв квиток тільки в Сімферополь (як дізнатися, скільки буде поїздка, я безробітний) Увечері наступного дня я вже їду з Сімферополя до Ялти.

Я здаю перше місце я отримав. По суті, шукаючи житло на себе (так як номер) досить складно, в основному пропонує сімейні квартири, будинки. Ціни відповідно. Я забув згадати, що ця перша поїздка відбулася в 2011 році. Ось мій будинок на наступні 8 днів (ціна = 170 грн). Вода холодна, туалет бідний, але всередині немає душі. Є холодильник, телевізор з кабельом і великим диваном з постільною білизною. Що ще потрібен холост? :

26 зображень.

Крим-Ялта

Я здаю перше місце я отримав. По суті, шукаючи житло на себе (так як номер) досить складно, в основному пропонує сімейні квартири, будинки. Ціни відповідно. Я забув згадати, що ця перша поїздка відбулася в 2011 році. Ось мій будинок на наступні 8 днів (ціна = 170 грн). Вода холодна, туалет бідний, але всередині немає душі. Є холодильник, телевізор з кабельом і великим диваном з постільною білизною. Що ще потрібен холост? :

Крим-Ялта

Вхід окремий, власний ключ, не дивно! Майбе хтось визнав вулиці. Кірова, біля санаторію однойменної назви. В цілому я дуже сподобалося пішохідні вулиці, сходи, lanes ... Так особливий і затишний.

Крим-Ялта

Як недосвідчений туристичний, він зробив помилку. Я приїхав в Ялту вже ввечері, в той час як я орендував будинок, в той час як я оселився, це вже глибокий вечір, темний. Я пішов на набережну і був неприємно сюрпризом, вперше я бачив море в темному, чорному, незрозумілому, людей навколо багато, нічого не зрозуміло. Я вже був сумним і думав про те, що я песимист. Вранці я вирішив повторити прогулянку і був обрізаний відмінною морським морем виявився приголомшливо красивим, все навколо так зелений.

Всі відомі гриби

Крим-Ялта

Банкомзв’язок Ялти простягається практично з одного краю міста (центр, як я уявляв), до іншого краю. Практично паралельно маршруту тролейбуса. Таким чином, якщо відпочиваючі все ще повні міцності і не поспішають, основний транзитний маршрут проходить через набережну. Я прогулявся. Це меморіальна пластина з лінією "Леді з собакою".

Крим-Ялта

Готель 999 (ім'я розташування). Будівля дуже стара, до того ж передреволюціонер.

Крим-Ялта

Круглий корабель AIDA увійшов до порту. Розміри дивовижних. Я дивився фотографії пізніше, він має аквапарк на верхній палубі! Це досить прохолодно, sweetie :

Крим-Ялта

Мене. Я не люблю фото себе на правій руці, але я пішов самостійно. Як ще можна довести, що ти там?

Крим-Ялта

На Пушкіні Вулиця є така католицька церква. Всередині, навіть орган грає і ви можете піти і побачити його. Є правила, я не входив до читання. Ми обов’язково підемось.

Крим-Ялта р.

Spartacus Кінотеатр. Початок Пушкінської вулиці, яка йде в зворотному напрямку до моря. На вулиці знаходиться підземний проїзд. У денний час він зайнятий торговцями з фруктово-овочевими горіхами і всілякими трюфелями, ближче до вечора вони заміщуються бджілами, п'яними вуличними виконавцями-гопниками. Ті, хто не схожий на їх обсесивні переїзди просто перекреслюють дорогу. Іноді вона стає небезпечною грою рулетки, тому що водії Криму особливо суворі, і в усіх Ялти немає дорожніх вогнів! Вони працюють.

Крим-Ялта

Міський пляж. У нас завжди є багато людей, місцевих жителів, бездомних людей, собак. Цей пляж популярний через його близькість до центру міста, також через нетримання розташування інших пляжів. Відрізняється в певній незначності, хоча, в цілому, очистки контролюються. Іноді волонтери розсмоктують в блакитних ковпаках, забирають сміття.

Також на фото можна побачити «поклоніння» на стилях, стилізованих як давньогрецької галереї. Під час Кучми був ресторан Golden Fleece, в якому він був іноземцем. У 2012 році на пляжі моря відкрився ресторан "Оранж". Розглядається досить дорогий, напівклубовий заклад.

Крим-Ялта

Крім того, цей бункер відомий фільмом «Іван Васильович змінює професію», на ньому Наталія Селеснеєва заснить пісню про бурю.

Крим-Ялта р.

Це акваріум. Цікаво, хоча фасад досить пробігається. Я не знайшов.

Крим-Ялта

У кращих традиціях Япа я отримав номер з котом. Вони ніколи не зробили друзів з нею, тому що вона мала припливну звичку в передпокої. Непристойне доповнення до відсутності душу.
У той же час вона все-таки ходить:

Крим-Ялта

Квітка дівчина. Часте явище в курортах. Я був щасливий, тому що вони просто прогулялися, посміхатися на всіх, не нав'язувати нічого. Крім того, вони виглядають мило! Як ви не можете купити квіти з такого чоловіка? :

Крим-Ялта

Кораблі та море

Крим-Ялта

Приморський парк. Красиві, але, на жаль, активно будуються готелі. Хмари вирощують такі гриби. У дні України нерідко зламали скандали з парканами, коли власники таких висотних заготовили територію парків і пляжів до розпаду звичайних відпочиваючих. Чи може щось змінити зараз? Я люблю...

Крим-Ялта

Пам'ятник Шехову в Приморському парку. Навіть з фонтаном :

Крим-Ялта

Ті готелі.

Крим-Ялта

Це декоративний басейн у вигляді Чорного моря з водопроводами. У місці кожного міста є намітка. Дуже цікаве рішення.

Крим-Ялта

Крим спеціально виділяється пальмами

Крим-Ялта

Rally Lancer Evo. Близько Yalta, здається в вересні, Прем'єр Yalta Rally Championship проводиться щорічно. Один з етапів проходить по гірській дорозі на Ай-Петрі. Якщо хтось пішов на екскурсію автобусом, вони знають, що дорога я розмовляю про : Дуже крутий і небезпечний трек

Крим-Ялта

Привіт, bandits :

Крим-Ялта

Зробіть картину кроликами.
До речі, дуже довго працює з фотографіями, в групі Ялти в VK пиломатеріали від 2001 року. Добре зроблено, зберігайте форму.

Крим-Ялта

Ось інші дівчата, вони приймають мистецтво. Вони грають великі класики, вони добре виглядають!

Крим-Ялта

В останній день мого відпочинку в Ялті, красива вітрила, змочена до набережної.

Крим-Ялта

Це з іншого кута. Він красива.

Крим-Ялта

Я хочу сказати, що Ялта стала чимось родиною для мене з перших днів. Після цього я приходжу до цього дня, хоча я скажу себе, я повинен бачити інші місця! Я приходжу з дружиною. Я сподіваюсь, що в майбутньому я принесла своїх дітей до Ялти, гідне місто, щоб побачити море вперше!

Спасибі всім.

Крим-Ялта

Джерело: