Крим-Ялта

Так сталося, що він жив у дорослість, і ніколи не був до моря. Він пішов на стару роботу, не вибирав нового, провів другий тиждень в Інтернеті.

П'ятий липень, мій мозок кип'ятіння! Після проходження критичної точки мозок вирішив піти в море! Де? Я отримав пост на ЯП про Крим-полісальні фотографії. Увечері я взяв квиток тільки в Сімферополь (як дізнатися, скільки буде поїздка, я безробітний) Увечері наступного дня я вже їду з Сімферополя до Ялти.

Я здаю перше місце я отримав. По суті, шукаючи житло на себе (так як номер) досить складно, в основному пропонує сімейні квартири, будинки. Ціни відповідно. Я забув згадати, що ця перша поїздка відбулася в 2011 році. Ось мій будинок на наступні 8 днів (ціна = 170 грн). Вода холодна, туалет бідний, але всередині немає душі. Є холодильник, телевізор з кабельом і великим диваном з постільною білизною. Що ще потрібен холост? :

26 зображень.

Я здаю перше місце я отримав. По суті, шукаючи житло на себе (так як номер) досить складно, в основному пропонує сімейні квартири, будинки. Ціни відповідно. Я забув згадати, що ця перша поїздка відбулася в 2011 році. Ось мій будинок на наступні 8 днів (ціна = 170 грн). Вода холодна, туалет бідний, але всередині немає душі. Є холодильник, телевізор з кабельом і великим диваном з постільною білизною. Що ще потрібен холост? :

Вхід окремий, власний ключ, не дивно! Майбе хтось визнав вулиці. Кірова, біля санаторію однойменної назви. В цілому я дуже сподобалося пішохідні вулиці, сходи, lanes ... Так особливий і затишний.

Як недосвідчений туристичний, він зробив помилку. Я приїхав в Ялту вже ввечері, в той час як я орендував будинок, в той час як я оселився, це вже глибокий вечір, темний. Я пішов на набережну і був неприємно сюрпризом, вперше я бачив море в темному, чорному, незрозумілому, людей навколо багато, нічого не зрозуміло. Я вже був сумним і думав про те, що я песимист. Вранці я вирішив повторити прогулянку і був обрізаний відмінною морським морем виявився приголомшливо красивим, все навколо так зелений.

Всі відомі гриби

Банкомзв’язок Ялти простягається практично з одного краю міста (центр, як я уявляв), до іншого краю. Практично паралельно маршруту тролейбуса. Таким чином, якщо відпочиваючі все ще повні міцності і не поспішають, основний транзитний маршрут проходить через набережну. Я прогулявся. Це меморіальна пластина з лінією "Леді з собакою".

Готель 999 (ім'я розташування). Будівля дуже стара, до того ж передреволюціонер.

Круглий корабель AIDA увійшов до порту. Розміри дивовижних. Я дивився фотографії пізніше, він має аквапарк на верхній палубі! Це досить прохолодно, sweetie :

Мене. Я не люблю фото себе на правій руці, але я пішов самостійно. Як ще можна довести, що ти там?

На Пушкіні Вулиця є така католицька церква. Всередині, навіть орган грає і ви можете піти і побачити його. Є правила, я не входив до читання. Ми обов’язково підемось.

р.

Spartacus Кінотеатр. Початок Пушкінської вулиці, яка йде в зворотному напрямку до моря. На вулиці знаходиться підземний проїзд. У денний час він зайнятий торговцями з фруктово-овочевими горіхами і всілякими трюфелями, ближче до вечора вони заміщуються бджілами, п'яними вуличними виконавцями-гопниками. Ті, хто не схожий на їх обсесивні переїзди просто перекреслюють дорогу. Іноді вона стає небезпечною грою рулетки, тому що водії Криму особливо суворі, і в усіх Ялти немає дорожніх вогнів! Вони працюють.

Міський пляж. У нас завжди є багато людей, місцевих жителів, бездомних людей, собак. Цей пляж популярний через його близькість до центру міста, також через нетримання розташування інших пляжів. Відрізняється в певній незначності, хоча, в цілому, очистки контролюються. Іноді волонтери розсмоктують в блакитних ковпаках, забирають сміття.

Також на фото можна побачити «поклоніння» на стилях, стилізованих як давньогрецької галереї. Під час Кучми був ресторан Golden Fleece, в якому він був іноземцем. У 2012 році на пляжі моря відкрився ресторан "Оранж". Розглядається досить дорогий, напівклубовий заклад.

Крім того, цей бункер відомий фільмом «Іван Васильович змінює професію», на ньому Наталія Селеснеєва заснить пісню про бурю.

р.

Це акваріум. Цікаво, хоча фасад досить пробігається. Я не знайшов.

У кращих традиціях Япа я отримав номер з котом. Вони ніколи не зробили друзів з нею, тому що вона мала припливну звичку в передпокої. Непристойне доповнення до відсутності душу.
У той же час вона все-таки ходить:

Квітка дівчина. Часте явище в курортах. Я був щасливий, тому що вони просто прогулялися, посміхатися на всіх, не нав'язувати нічого. Крім того, вони виглядають мило! Як ви не можете купити квіти з такого чоловіка? :

Кораблі та море

Приморський парк. Красиві, але, на жаль, активно будуються готелі. Хмари вирощують такі гриби. У дні України нерідко зламали скандали з парканами, коли власники таких висотних заготовили територію парків і пляжів до розпаду звичайних відпочиваючих. Чи може щось змінити зараз? Я люблю...

Пам'ятник Шехову в Приморському парку. Навіть з фонтаном :

Ті готелі.

Це декоративний басейн у вигляді Чорного моря з водопроводами. У місці кожного міста є намітка. Дуже цікаве рішення.

Крим спеціально виділяється пальмами

Rally Lancer Evo. Близько Yalta, здається в вересні, Прем'єр Yalta Rally Championship проводиться щорічно. Один з етапів проходить по гірській дорозі на Ай-Петрі. Якщо хтось пішов на екскурсію автобусом, вони знають, що дорога я розмовляю про : Дуже крутий і небезпечний трек

Привіт, bandits :

Зробіть картину кроликами.
До речі, дуже довго працює з фотографіями, в групі Ялти в VK пиломатеріали від 2001 року. Добре зроблено, зберігайте форму.

Ось інші дівчата, вони приймають мистецтво. Вони грають великі класики, вони добре виглядають!

В останній день мого відпочинку в Ялті, красива вітрила, змочена до набережної.

Це з іншого кута. Він красива.

Я хочу сказати, що Ялта стала чимось родиною для мене з перших днів. Після цього я приходжу до цього дня, хоча я скажу себе, я повинен бачити інші місця! Я приходжу з дружиною. Я сподіваюсь, що в майбутньому я принесла своїх дітей до Ялти, гідне місто, щоб побачити море вперше!

Спасибі всім.

Джерело: