Вишня-холодний кінь

«Черрі коні» – це як мій дід назвав його улюбленим VAZ 2103 74. 2 роки тому дідусь На похороні стояв пишна людина, коли, до звуку військового гурту, солдати привели його на останню подорож з трьома порожніми пострілами. Не потрібно було визначити довгий час, коли автомобіль буде спадковим: старші брати вже повністю виражені на своїх Toyotas/Hondays, і я вже 3 роки, як отримали ліцензію, так і переїхали на загальний будинок.

Незважаючи на те, що багато людей були скептичними про приведення цього золи до розуму (автомобіль було пилососом в гаражі більше 20 років), я вирішив взяти його. Я думав, що це було притоком. У мене немає того, що стан автомобіля був в. Я ніколи не бачив його перед моїм життям, бо мій дід припинив водіння до я народилася.
Ми пішли в гараж з механікою. Про те, що ми побачимо. Після відкриття комірів я бачив своєрідну 4-метрову частину пилу, в якій, однак, з'явилися риси щось красиво, класичне. Ви знаєте, ретро. Я великий вентилятор цього. Досвід замінив Радість. Автомобіль, звичайно, був відступений в місцях, хоча дідусь лікував його дуже акуратно. Я знаю, що один раз в лісах вона впала рука і згорнула схил прямо назад в дерево. Він був гарним. Ось так! Це просто мій і Майкл Джексон!
Пиріг покривається все, всередині і зовні. Я пам'ятаю, тримаючи кришки і думають сидіння були сірими. Але щітка і господарське мило дало чудеса, тим самим додавши ще радість мені. На жаль, немає початкової картини. Після миття карбюратора, заправки та маніпулювання електропроводки автомобіль почав майже половину повороту! І ви знаєте, я сидів в ній і мух, не виворітна. Ви знаєте, як меч є продовженням руки, ось три, моя рука. Я знаю, що це було мій!
Автомобіль пережили гараж пожежі. Віджети. Хороші сусіди зламали замок вчасно і розкочували його. Ікона і колодки на бампері повністю вигорають, пластики розкидаються на капюшоні і грилі, фарбують бульбашки вгору. Нижні вогні розтоплюються.

До речі, через тиждень я знайшов бейдж в будинку Гранпа, новий в обгорткового паперу:

Потім була смуга / фарбування. Колір не залишає тіней сумніву. Я не збираюся піти глибоко тут, тому це ясно.
Після живопису:

Р

Детальніше

Детальніше

Детальніше

Через тиждень земляки жартували - подряпини тулуб кричав:

Зламав кінчик антени.

Передня панель. Я шкодую, що ріжучу бороду під сучасною стрічкою рекордера. Спочатку я думав трохи, але я бажав музику. У хорошому спосіб я повинен залишити ресивер, магнітний рекордер з пультом дистанційного керування, і прихований в посудному відсіку. Де шукати цілий ...

Р

Отримувач:

Блискавка. Модний, підсвічування:

р.

Салон:

53597361

Є така рідна «нема» шайби:

8785740

Рідина гойдалка від неї, натиснувши цей педал. Багатці побачили газовий педаль, дали щось схоже: «Нігерас, як на старих лавках!».

228344

Штири:

Брелок. Моя гордість, теж. На спині термометра.

Додано до [mergetime]1398083610[/mergetime]
Як бачите, проблема є недоліком хрому. У інтернеті, який продає, продає за такими цінами, що я, з моїм доходом, нехай навіть мрія. Яповчан. Може бути в гаражі. Якщо за розумною ціною я з радістю візьміть її. Я дійсно хочу відновити цей автомобіль пам'яті Деди і в ім'я історії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я зробив.

р.

Джерело: