Імпресії польоту бізнес-класу

Зараз майже всі авіакомпанії пропонують своїм пасажирам присутність бізнес-класу та економіки. Що саме так званий «бізнес-клас» дасть і чи варто його гроші? Ви дізнаєтеся відповідь під каток на прикладі одного з кращих авіакомпаній світу. Чому люди подорожують в бізнес-класі? Чи варто на дошці додаткові тисячі доларів? Люди, які літають часто, на роботі, і далеко не відповіли це питання у підтвердженні.

Cathay Pacific летить до Москви з Гонконгу на Airbus A340. Кілька тижнів тому, при поверненні з Делі, Ефірми модернізували мене до бізнес-класу у зв'язку з перебронюванням, яку я написав на Facebook і отримав коментар, що «Офіс добре, але ось Катай або Сінгапур набагато крутіше». Ну, я повинен визнати, що це, служба Азійської авіакомпанії була і залишається кращим, я бачив. «Оптимізація»

Він відмінно виходить з Москви в квітні. Завжди тепло, відкрита і посмішка. Південно-Східна Азія - найкращий регіон для подорожі та досвіду. У будь-який час року :
Бізнес-клас недорогий і тут кожна деталь, кожна дрібниця. У обмеженому просторі на борту літака дизайнери інтер'єру намагаються оцінити кожен момент подорожі, а також домогтися поєднання ергономіки і простоти сервісу. На дошці A340 в бізнес-класі повністю розкладні ліжка, які є «помічником»:

Двох подушок - основна закріплюється на підкладці на Velcro і додаткова.
Параметри сидіння:
Загальна довжина - 81 дюймів, корисна довжина - 71 дюймів
Ширина ліжка - 23 дюймів (в розкладеному стані)
Ширина крісла – 18.5 дюймів (сидінь)

р.

У вікні дуже незручно фотографувати, що стоїть за ним. Добре, що рейс був нічим, тому я не отримав телевізора.

Фарбування в інтер'єрі. Як правило, логотип авіакомпанії висить на цьому місці. Тут я ніколи не бачив логотипу, все смачно в м'яких корпоративних зелених тонах.

На боці є панель керування стільцем, розкладний стіл і монітор IFE.

Комплект доріг:

Навушники на спеціальних тримачах, які дуже зручно. Я не розумію папір "стерильований", як і в туалеті готелю :

Аперитиф:

Габаритний зображення

Політ в бізнес-класі 80% їжі. Меню від шефа, винних карток від кращих сомельє, коктейльної картки - всі ці маркетингові трюки - головний аргумент конкурсу для пасажира між гравцями довгострокового ринку повітряного перевезення. Так давайте переходити на їжу :

Р

Холодна закуска і стартер.

Головна Азія починає площину з палицями:

2616934

Десерт і підписний коктейль:

р.

Р

Сніданок:

Якщо ви голодні (який виключений), є закуски або цукерки. В цілому, 18 пасажирів бізнес-класу обслуговує 5-6 пасажирів.

р.

Трохи про бортову розважальну систему. Я не великий фанат перегляд відеороликів, переважно перегляд корпоративних відео та туристичних документів. Я не можу бачити або завантажити в домашніх умовах.

Але більшість всіх, я люблю слухати місцеве поп, в залежності від екзотичної природи країни, яку я збираюся.

Віддалений дует без використання, його єдиний плюс є фактичною дистанцією і часом до місця призначення.

Але карта є архаїчним шматом. Особливо на тлі дуже сучасної системи бортових розваг. Я не знаю.

Чистий і стерильний:

Ноутбук ідеально розташований на столі:

р.

Крісло трансформується в повністю горизонтальне ліжко. Сплячий в площині, що лежить вниз, є незнімним високим, спробувавши тільки один раз, безумовно, стане незрозумілим, як літати зараз сидячи.

р.

Тепер розглянемо кабіну пілотів A340.

542230 р.

Це те, що решта в кабіні виглядає так. До речі, монітори над ліжками є точно такою ж системою розваг на борту, як пасажири, нічого сервісу.

Все, що описано вище, по суті, не найсучасніший варіант інтер'єру бізнес-класу авіакомпанії. На даний момент на Boeing 777 встановлена нова версія інтер'єру Більш ергономічні, досконалі, сучасні та ін.

Ми приїхали в Гонконг.

Джерело: alexcheban.livejournal.com