Російська армія проти Української армії

Як кожен тут знає, я повночасний військовий експерт Весті КПСУ на подвійній заробітній платі. Я не мав аналізу протягом тривалого часу, тому що — що треба проаналізувати? — режим нелегімату Путіну про падіння. Щоб зрозуміти це, вам не потрібно диплом військового відділу американського університету. Сьогодні не кожен може дивитися завтра. Або ж, не тільки кожен може дивитися - кілька людей може це зробити.

Сьогодні ми намагаємось зрозуміти, що загрожує Україні та Росією військового конфлікту. Як вболівальник і улюблений студент військового радника Л.Н. Шаранського, Віті Резун, я не буду спиратися на помилкові документи Кремля в моїх дослідженнях. Я використовую тільки відкриті джерела, щоб протирати ніс безпідставної пропаганди Путіна.

Інтерв’ю з реальним експертом з питань ситуації в Україні

У 2000-х роках подрібнять мужні захисники України. Це головний дисертацію Кремлянської пропаганди. Проте російська армія – це колос на глинистих ніжках. І за останні двадцять років Україна встигла створити чудовий військовий механізм на західній моделі.

Шукайте себе. Далі, просто факти.

Порівняння російської та української зброї:

р.

Українська

Примітка: військо Мордора може подавати 30 млн менше байонів, ніж Україна. Я визнаю тебе, Росія!

Далі броньовані війська:

удар

І знову перевага на боці великих переможців.

Авіація:

тамінг

, Україна

Загальна перемога. Перевага Сашко Великого в небі гарантована.

Автопарк:

Увійти

І зокрема, авіаносії:

р.

Авіаперевізники

Додано до [mergetime]1397891259[/mergetime]
Як ми бачимо, орди Путіна розгромляться на голову. Перевага на боці сміливих українських самозахистних соот. А на літаку - двадцять разів; на полонини чотири рази; і українські авіаносії більше, ніж російська 2,5 рази. І це тільки відкриті джерела, можна тільки здогадувати про справжню картину розпаду російських збройних сил.

Джерело: