Хто постраждав від пожеж в Росії

Фотографії з Володимирської області, де сіл вигорають. Про тих, хто став головними жертвами. Вони є тими, хто відповідав свої будинки, які не збіглися з усіма, і хто стояв самостійно з вогневими нічами і днями. Вони не мають права на відшкодування, вони не даються ніяких платежів, вони не будують нові будинки в нових сучасних населених пунктах. Проживати в селах, де немає світла, куди залишилося лише кілька будинків. «Так, хто драпед – допомога отримає», – розповідає Галина Іванівна. - І ми? Вона і ікона побігла в бік вогню, сусідів, колишніх лісників, ran біля лопаток. Герої? травень. Але тепер вони кажуть, "Ми повинні врятувати все це." Продовження всередині.

Візьміть, наприклад, Південна сторона. Ось труба з пальника. Його власник вже будує новий будинок в с., де буде газ, гаряча вода, ванна кімната, туалет і т.д. Він вже отримав компенсацію, він обирає кращі речі від «гуманітарного» і відкидає їх. Він живе в спеціалізованому центрі - викликав його «сорт». У них є кондиціонер, вони подаються в три рази на добу, вони приносять багато подарунків. І Вайся, вічний безробітний, отримав гроші на картку, тепер йде в магазин і «довго вина», залишаючи свої кози, коти і собаки в домашніх умовах. Його життя різко змінив.

А потім ви бачите, є будинок чоловіка, який воював вогонь всю ніч, щоб його білі очі перетворилися червоними. Тепер він живе в с. ближнього віку, де світло відразу відключилися і магазин закритий: Хто знав, що наша влада раптом так щедро. Ми думали, що все буде нормально і нам доведеться відновити. Таким чином, найактивніші люди охороняються будиночками, а старі люди і п'яні, ті, хто дає хитати про все, відразу ж залишають. Він і його сім'я ще взимку. Майже в чистому полі, де ніхто не очищить дорогу від снігу. Чому очищають їх на пару мешканців?

Варто визнати, що в селах цих маленьких і віддалених проживаних переважно старих людей і п'ятидесятників. Вони проживали в облаштованих будинках, без газу, без комфорту. Як одна жінка сказала: «Все було погано, і зараз хтось багатий. й

Ліс біля села. Вони кажуть: «Це пекло, це пекло». . ?

Сели не вигорли. Деякі будинки все ще там. Їх власники не мають права на будь-які федеральні гроші. Допомога тільки для опіків.

Поблизу вижили будиночки є покинутим боком. Зайдіть і робіть, попросіть їх до молока. Під час літа вони мають щось їсти. Але незабаром вони, швидше за все, будуть захоплені собаками, які все ще каріонні.

р.

Андрюха Симаков, вічний хол. Все цінне - TV (Всі з хіфонару стійку) він ховався в кав'ярні при старті вогню. Захищав будинок. Тепер Андрюха прогуляється по одному. Він не має права на компенсацію, але навіть сорочку купити. А до Андріївського будинку промив всі покинутих котів «евакуйованих». Андрюха нічого не годує. Під час літа він може копати деяку картоплю і т.д. Він не знає, що буде взимку. Кетч не доторкнеться, «Точ і сидять протягом п’яти років?» Поблизу, поліцейські, на обов'язкові, поки вони не дивляться, що немає ткацтва.

Це вже Верея - різна ситуація, різна зона. Стоп.

Люди намагаються зібрати свої речі в попелиці.

Камера Путіна. Звідси прем'єр-міністр контролює будівництво будинків для пожежників.

Ось перший експонат.

Це непристойна істота була запеклою в загустках, як ми підходили. Я хотів би відродити себе якось. Перші вони дали воду і замочені чіпси. Тоді вони приймали його до сусіднього села, де живуть люди, купили молоко, корми для котів і прикріпили його до дерев'яної коробки з вузьким люком. Зроблявся, п'явся, прийшов до себе і навіть почав рятувати і лизати. Є багато кішок, які ще здатні прийти і почати джмелі, тому запитайте, щоб бути вбрані. Собака підійшов обережно, як сказав місцевий п'яний, «Ті всі опіки». Я занурю молоко з вище - Я покажу вам, пити, вони скажуть, тут, поруч з котом, потрібно зробити друзів, або ще ви прикусити його, знаю вашу породу. Не вдалося. Я забрав упаковку молока акуратно з зубами над верхом, відійшов пару кроків і почав лак.

через radulova