У Сполучених Штатах, жінка одружена з роботом.

Американський Бонні Буртон, великий вентилятор Star Wars, прив'язував вузол з лялькою, зображуючи робот R2-D2. Церемонія відбулася на фестивалі Святих Війн. Повідомляємо, що молодий був позбавлений чоловіка в костюмі Дарта Маула, і як кращий чоловік був «Дар Вадер». Звісно, цей шлюб не має юридичної сили. Цікавий запис, що молодят залишив у блозі, присвяченому «Зоряним війнам». Читати далі...

59954525

«Зовні дівчина повинна стежити за викликом свого серця, незалежно від того, що вона може призвести до. Моє серце було розбито багато, тому що хлопці, які я ніколи не розумію поведінку фанатичної дівчини. Немає нічого неправильного з людьми, я просто знайшов їх нудно.

Коли потрібно викрутка, наприклад, вони ніколи не мають цього викрутки на руці. Не зацікавили слухати свій день. Вони завжди зникають. Вони відмовляються йти в дискотеку з вами. Повідомляємо про складні повідомлення іншим особам, коли ви попросите їх. Вони дуже привабливі, вони ніколи не знають, що вони хочуть або як висловити свої істинні почуття.

Дивитися на R2-D2 і бути сором'язливим. Він має безліч переваг перед вами. По-перше, вбудований GPS-навігатор - він ніколи не загубиться. По-друге, він любить танцювати. І після того, як він має більше гаджетів, ніж Джеймс Бонд!

3610Р. 4200Р.

Зареєструватися