Я на мами. й

Я не писав про дітей, які зателефонують собі художникам. Тут ви познайомитеся, ще одна дупа, зіпсувала автомобіль м. Санкт-Петербурга і може похвалитися відступом у своїй громадській Vkontakte.

14 зображень, джерело.

Я на мами. й

Це буде надійна думка, що такий діаболічний акт буде втекти увагу нашого затишного щоденника. Таким чином, невелика деанонімізація не перешкоджає розкриття талантів початківця паткуна.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тут найголовніше, що кожен знає, що ви зробили непристойну річ, тому всюди є кроковані авторські права і згадки про автора. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я на мами. й

Неймовірно думав, що якщо ви поставите віртуальну мову в керівництва групи – ніхто не знайде його. Не так, хеш : Ось наш пацієнт:

8137797

4. У

Я на мами. й

Рівень роботи дивний. Молоді таланти, як Пікассо

Я на мами. й

6. Жнівень

Я на мами. й

Одне з моїх знайомих просто давав цю дупу посилання на його сторінку і реакція не займе довго. Ахагахагахахага.

Я на мами. й

8. У

Я на мами. й

9. Навігація

Я на мами. й

10.

Я на мами. й Р

11.

Я на мами. й

12.

517232

13.00 р.

Я на мами. й

14.

Я на мами. й

Як милосердя злилися!hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Я на мами. й

П.С. Я майже забув посилання на сторінку хлопця. Після того, як зараз він обов'язково потребує підтримки і уваги, що він любить так багато.

Додано до [mergetime]1397568572[/mergetime]
Я зробив. Кицька в.

Джерело: