Я на мами. й

Я не писав про дітей, які зателефонують собі художникам. Тут ви познайомитеся, ще одна дупа, зіпсувала автомобіль м. Санкт-Петербурга і може похвалитися відступом у своїй громадській Vkontakte.

14 зображень, джерело.

Це буде надійна думка, що такий діаболічний акт буде втекти увагу нашого затишного щоденника. Таким чином, невелика деанонімізація не перешкоджає розкриття талантів початківця паткуна.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тут найголовніше, що кожен знає, що ви зробили непристойну річ, тому всюди є кроковані авторські права і згадки про автора. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Неймовірно думав, що якщо ви поставите віртуальну мову в керівництва групи – ніхто не знайде його. Не так, хеш : Ось наш пацієнт:

8137797

4. У

Рівень роботи дивний. Молоді таланти, як Пікассо

6. Жнівень

Одне з моїх знайомих просто давав цю дупу посилання на його сторінку і реакція не займе довго. Ахагахагахахага.

8. У

9. Навігація

10.

Р

11.

12.

517232

13.00 р.

14.

Як милосердя злилися!hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

П.С. Я майже забув посилання на сторінку хлопця. Після того, як зараз він обов'язково потребує підтримки і уваги, що він любить так багато.

Додано до [mergetime]1397568572[/mergetime]
Я зробив. Кицька в.

Джерело: