Сбербанк

Хай, кожен. Я щасливий клієнт Сбербанк Банку. Не про що це було моє рішення, не на всіх. Це рішення мого роботодавця, який вирішив сплатити зарплату на картці цього банку.

І сьогодні в повному антіпіляції шикарного вечора я пішов в банкомат на кут, щоб видалити чесно, поту і кров я заробив пені. Але Сбербанк здатен мати різні види на те, як я повинен провести вечір. Банкомат подав картку і відмовився від його повернення.

Що робити? Оператор підтримки Сбербанку надає мені номер телефону з словами «Весь цей номер і дізнатися, коли ви можете підібрати картку. й

Я хотів би, "У, я клієнт, ви несете відповідальність за вашу зелену несправність ситу, їсти картку, я з грошей в певній мірі, тому я повинен називати кудись себе?" Що таке обслуговування? ?

Продовження під kata ...

Оператор – На жаль, я не можу допомогти вам. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. й

Я люблю, "Чи це?"

Оператор - "Святий Кіровоградська".
Я люблю, "Белі, це другий кінець Москви." Але біля банкомату, який ate my card, є відділення Sberbanek п'ять кроків, не можна їхати на картку?
Оператор - "Неможливо"

Знаю, я вішю і оберіть номер, надану оператором.

"Сбербанкська філія, слухайте вас."
Я - (пояснення ситуації)
Оператор – «Я впевнено раджу тебе не чекати, але для повторного виходу карти. й
Я -- "Що?"
Оператор – «Бакаус це не менше 2 тижнів до прибуття картки». Це перша. І по-друге, коли картка знімається з банкомату, вона відразу зрізається. І прийде до нас в різаній формі.
Я "Букетний". Що ебать зробив оператор підтримки скаже мені, щоб зателефонувати вам і погодитися отримати картку? ?
Ми вже давно стежимо, пояснюючи їх, що картки привозяться до нас, і вони будуть перевидані в будь-який час.

й

Джерело: