У нас є новий поїзд!

Пам'ятайте жарт? Микола Я запитав: «Суверенний батько!» Як я отримую залізниці? Як в Європі або більш широкий?

І я не пам'ятаю, що сказав Миколай, але з тих пір відстань між рейками в Росії становить 8,5 см довше, ніж в Європі. Це призводить до основних проблем на міжнародних маршрутах.

Справа в тому, що є технологія, яка дозволяє змінити ширину доріжки буквально на ходу. Ця технологія належить іспанській компанії TALGO з 1968 року. ВАТ "ФПК" (тобто Федеральна компанія, дочірня компанія, дочірня фірма російських залізниць, наказав 7 поїздів 20 автомобілів, кожен з Талго. І в березні цього року було час на роботу. І з тих пір я найвідоміший російський блогер на північ від екслера і захід від шпателя1, я запропонував взяти участь в процедурі прийняття поїзда.

Я не згоден негайно, тому що в день прийняття я вже купив квитки до Бургоса, а Талго завод, з якоїсь причини, був розташований в Мадриді. Проте, виявилося, що автомобілі для Росії будуються в місті Міранда-дель-Ебро, що становить 80 км від Бургоса, і я можу, не змінюючи плани, усвідомлює відразу дві старі мрії. Відвідуйте справжню іспанську продукцію та... “Чи нехай мені тягнути стоп?” Я запитав. Вони сміхалися на мене, але вони пускають мене.

Оригінальний пост
Це 55 фотографії.

У нас є новий поїзд!

Я негайно попередив, що російська залізниця є журналістом, тільки він не несе відповідальності за будь-який (вексель на рівних блогах до медіа) і запитав перше питання: Чому Іспанія? Як проблематично це встановлення виробництва таких автомобілів в Росії?
Я сказав, що тільки розробка технології займе не менше 5 років і Сколково знає скільки грошей. Купити авто з іспанською. Але локомотиви стануть нашими.

У нас є новий поїзд!

По-перше, ми сидимо на акуратному столі, щоб обговорити правила прийому поїзда. На тижні планувалися польові тести, і сьогодні тільки тест всіх систем підтримки життя поїзда.

У нас є новий поїзд!

Так як блогер, як журналіст, не несе відповідальності за все, я не запитав, що ви можете і не можете стріляти. Я все прокоментував.
Ось – головний ноу-хау засновника компанії Talgo, Alejandro Goicoechea (лист G в слово Talgo означає лише прізвище).
У вагонах Талго, на відміну від наших звичайних, немає колісної пари з кріпленням на нижній частині. Замість колісної установки використовується з кріпленням вгорі.
Російські автомобілі на поворотах викриває верхню частину. Вони мають нижній вал, рулон може бути до 4 градусів.

У нас є новий поїзд!

Крім того, до того, що склад Талго може змінити ширину доріжки на ходу (для цього вона приводиться на швидкість 20 км / год в спеціальний конвертер), додатковий приріст в час досягається завдяки тому, що рухомі колеса надходять в обертання під оптимальним кутом. Ця функція значно знижує швидкість зносу коліс.

У нас є новий поїзд!

Три 20-х вагони зі змінним манометром курсуватимуть на московсько-Берлінському маршруті (10 годин на шляху).
З Москви до Києва заплановано ще чотири комфортабельні поїзди з нормальними колесами (6 годин на шляху). Але якщо ситуація в Києві не нормалізує, то вони будуть відправлені на інший маршрут.

У нас є новий поїзд!

Що потрібно знати? Про порядок прийому поїзда або скільки їдалень буде?:
Я особисто зацікавився всім. Особливо дивитися роботу наших професіоналів (два зліва на фото).

У нас є новий поїзд!

"Додати гумовий ущільнювач" - це замовлення виробника повторилося найчастіше. Для всього можна додати гумовий ущільнювач. Росія не Іспанія, в мінус 30 все покрито заморозками і замерзання мертвих. Але ця кришка цвітіння варто посадити на ланцюжку. В іншому випадку, я буду тонким.

У нас є новий поїзд!

IPad є основним інструментом ресивера.

У нас є новий поїзд!

Написи на електронному щиті дублюються російською та англійською мовами.

У нас є новий поїзд!

Кожен поїзд складається з двох технічних автомобілів, які зберігають запас води, електроенергії та палива. У зв'язку з їх наявністю, навіть якщо новий поїзд кидається в середині чистого поля без локомотивів, він все одно буде мати воду, світло і кондиціонер.

У нас є новий поїзд!

На вимогу супутників, палива і води перекачуються в технічний автомобіль.

У нас є новий поїзд! р.

А електрика.

У нас є новий поїзд!

Це те, що автомобіль виглядає як зсередини.

У нас є новий поїзд!

Крім дизельного генератора, резервуари з паливом і водою і акумуляторами, є два розряди.

У нас є новий поїзд!

Перший — так званий «Кеекістський кут».

У нас є новий поїзд!

Згідно з новими вимогами законодавства про транспортну безпеку, всі публічні ділянки поїзда переглядаються відеокамерами, інформація з яких надходить до цього пульта дистанційного керування.

У нас є новий поїзд!

О, Міранда дель Ебро ... Я пишу про неї. Перше іспанське місто з нічого не робити, якщо ви приймаєте Talgo 250 поїзд.
Тепер Ромпетров пропускає мене за 60 км від Ріоя і не збираюся там.

У нас є новий поїзд!

Це спосіб тренерів, які спілкуються між собою.

У нас є новий поїзд! р.

Другий тур для головного електрика поїзда.

У нас є новий поїзд!

400-літрові резервуари для води і 80-парні вогнегасники.

У нас є новий поїзд! р.

Ось пакет акумулятора.

У нас є новий поїзд!

«Знайди його червоний». Кран для забезпечення гальмівної суміші повинен бути червоний відповідно до статуту.

27865166

Самостійний емулятор. Ви можете перевірити продуктивність всіх систем. Включаючи гальма, я особливо зацікавлений в:

У нас є новий поїзд!

Отримала офіційну обіцянку, що припинний кран не буде тягнутися без мене, я пішов на прогулянку на автомобілях.
На телефоні я попередив, що взяти поїзд зовні - будь ласка, але всередині красива картина не буде працювати. Справа в тому, що в поїзді поїзд готовий до відправки, все, що можна упакувати в поліетилен і картон або скотчувати стрічкою.

20694 км

Почнемо з санвузлом.

У нас є новий поїзд!

Щоб уникнути інсуацій, вода змивки на московсько-київському маршруті заливається на рейки. На маршруті Москва-Берлін йде в бак.
Сверверед йде в резервуар будь-яким чином.

У нас є новий поїзд!

Є три класи автомобілів. Найпопулярніші іспанські поїзди другого класу (turistico).

У нас є новий поїзд!

Зручні стільці.

У нас є новий поїзд! Габаритний зображення

Спина не відступає, замість сидіння рухається вперед.

У нас є новий поїзд! Р

Перше, що я зробив, щоб перевірити, чи був там вихід. Все правильно. Ви можете заряджати телефон і ноутбук без отримання від крісла.

У нас є новий поїзд!

Полиця для речей. Ці сепаратори «так, що валізи не розгортаються» попросили викласти працівників відділу перевірки безпеки пасажира, які суворі хлопці з російських залізниць – Я не знаю, чому – закликати «заради».
Я покажу вам секрет, в іспанських поїздах валіз не розгортається і без сепараторів.

У нас є новий поїзд!

Офісний холодильник замінює вагонний самовар.

У нас є новий поїзд!

Час реалізації дитинства мрії. До речі, які збираються вгадати, що таке пристрій?

У нас є новий поїзд!

Ви завжди захотіли натягнути на нього і побачити, що відбувається. Тепер я можу говорити з знаннями.
Це буде дуже шумним. Далі всі показники зеленого трафіку на всіх автомобілях будуть замінені червоними (фотогалерея).

В результаті цього символічного акту я почав приймати активну участь в тестуванні поїзда.
Як це. Перевірити комфорт крісла в машині вищого класу (преферент).

У нас є новий поїзд!

Джерело: