Еда в меню та семантика

Blogger Сергій Мохаммедов пише:

У ресторані я замовив «Абі Уми Сарада». Я маю на увазі, в той час я не знаю, що це було "Абі Умі Сарада", але я просто вказував мій палець в салаті я хотів на малюнку.
17 зображень

Мобільний фото не передає всю красу фірмового друку і для вас я знайшов цю страву на сайті установи.

р.

Я замовив, чекав, а потім приніс мене...

Ні, на фото я ще не з'ївся з виделкою я не забирав, в цьому вигляді його кладуть на стіл. Це правильно: креветки обсмажені в соєвому соусі і Skye, салат, або листя салату в нашому шляху, і тобіко, ікра літаючих риб. Навіть лимон доступний. Не можна помилитися. Я потім перевірив офіціантку і перевірив рахунок. На фото неперевершена "Абі Уми Сарада".

Я розумію, що картина в меню не просто красива картина їжі. Це невелика історія, що викликає апетит і естетичне задоволення, ілюстрація, що створює необхідний образ страви. Наш вибір і перша думка про продукт, який ми будуємо на фото.

Але це означає, що зображення в меню виконує певні маркетингові завдання. І кожен заклад вирішує, яким чином піти - будь-яким засобом, щоб змусити купити блюдо надії, що його смак буде зважати розчарування від зовнішнього вигляду. Або знайти компроміс між зображенням на папері та продуктом на тарілці.

На наступні кілька тижнів я був дуже дивний: Я вирішив їсти, вибрали місця з фотографіями їжі, попросили офіціантки не захопити меню, і хвилював руки на супутниках, які вирішили доторкнутися до страв, перш ніж фотографувати їх. Починав свої дослідження на тему «Зроблено в меню та власне».

Починаємо з супами. Наліво, в меню, праворуч, в реальності:

05 мар

06 мар

Я обрала тільки успішні установи. Два підходи чітко простежуються тут: дотримуйтесь образу до найменшої деталі, або, як я писав вище, «відтворити образ страви». Швидке харчування зробили найбільш.

08 мар

09 мар

Є навіть спеціальна професія – харчовий стиль. Деякі з них намагаються отримати результат найбільш підходящим для реального образу, а інші творчі. Вироби пофарбовані, поливають волоссям, підварюють, просочують будівельником феном, архітектурним пластиком вкладають в пластини з супом, щоб шматочки м'яса з'являються вище, що буде бульйоном, а клей ПВА використовується замість сметани. І навіть пельмені знімаються спеціальні - без начинки.

Якщо виріб виглядає пов'язаним, особисто мені, як і раніше справжньою парою надходить з чаю на малюнку або копчений в тушку, що занурюється в воді і нагрівається в мікрохвильовці.

Як виявилося, ви можете знайти дуже чесні фотографії в меню. Ось приклади.

11.

р.

12.

13 хв

14.

15.00 р.

Але я отримую трохи, коли замість естетичної ілюстрації...

Вони доводять мене.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное